11.11.11 Culorile Iubirii

21 Octombrie 2018

Space-368e6637-cfa5-447d-baa6-ec1f8d3c14a6

Cum să întruchipați Frecvențele Angelice care sosesc pentru Noul Pământ

Iubită familie a Mamei Pământ, noi știm că sunt vremuri tumultuoase pe Pământ și că multora dintre voi le este greu să continue să meargă înainte.

Pe măsură ce voi vă apropiați de încheierea anului 2018, voi veți descoperi că va exista o „finalizare” a multor lucruri care nu vă mai sunt necesare în viața voastră, mergând înainte spre Noul Pământ.

Acestea pot fi lucruri precum oamenii și relațiile, locurile de muncă, casele sau chiar locurile de care ați fost, uneori, atrași.

Fiți siguri, dragilor, că noua Lumină și noile binecuvântări apar pentru a-și ocupa locul, în timp ce voi treceți în anul 2019.

Voi vă apropiați, Acum, de puternica Poartă Temporală 11/11 și de Portalul Galactic de Inițiere, care are loc pe 11 noiembrie 2018 (11*11*11).

În acest an, portalul rezonează cu numărul 11/11/11, ceea ce îl transformă într-un Portal Maestru Triplu de Energie, care, desigur, înseamnă că energiile vor fi foarte intense și puternice și vă vor da acea „înălțare” necesară Spiralei voastre Temporale pentru a se racorda la Frecvențele Noului Pământ.

În acest Portal Maestru Triplu de Energie voi vă veți „actualiza” Corpul vostru de Lumină/Corpul Fizic, astfel încât să puteți primi, mai clar, Frecvențele Angelice ale Luminii care vor manifesta Realitatea Noului Pământ.

 

Frecvențele Angelice ale Luminii și cum să le Întruchipați în Viața voastră Zilnică

În ultimul an, a crescut intensitatea și frecvența codurilor de Lumină care sosesc.

Acum vă aflați într-o perioadă de „Minim Solar”, în care Sclipirile Solare au fost aproape absente în sistemul meteorologic Solar al Planetei.

Acest lucru a permis ca transmisiunile Galactice profunde, cum ar fi Codurile de Lumină Diamantină, să-și asume rolul principal în instaurarea Noului Pământ și în ghidarea procesului de Înălțare (Ascensiune), prin schimbări la nivelul Corpului de Lumină și al Corpului Fizic.

Acum, Frecvențele Angelice ale Luminii  de Înaltă Frecvență vin din Centrul Galactic și vă ajută să vă ridicați conștiința la acel nivel în care voi puteți manifesta Noul Pământ în realitatea voastră.

Aceste Frecvențe Angelice ale Luminii sunt Valuri de energie plasmatică delicată și luminescentă care se exprimă ca valuri frumos colorate, care codifică Iubirea Divină, precum și ca informații pentru Transformare și Înălțare (Ascensiune).

Frecvențele Angelice ale Luminii pot fi experimentate ca și culoare, dar și ca armonici de sunet și ca valuri sau „simboluri”, hieroglife cunoscute sub numele de „Limbajul Luminii” sau Codurile primare ale Focului Angelic al Creației.

Dragilor, pe măsură ce voi vă continuați ascensiunea în spirală către frecvențele Noului Pământ, voi veți întrupa aceste Frecvențe Angelice și veți deveni transmițători ai Codurilor pe care le poartă acestea.

Voi veți conștientiza, de asemenea, că aceste Frecvențe transmit Energii Vindecătoare și modul în care puteți lucra cu aceste energii și coduri, pentru a aduce vindecare și echilibru pentru voi și pentru cei din jurul vostru.

Modul în care veți întrupa aceste frecvențe, în viața de zi cu zi, este să conștientizați aceste „valuri” ale Luminii Divine și apoi să înțelegeți culorile, sunetele și simbolurile, astfel încât voi să puteți aduce un echilibru acolo unde acesta este pierdut și vindecare acolo unde aceasta este necesară.

În curând voi veți începe să le „vedeți” cu ochii voștri fizici și voi veți conștientiza „strălucirea” Frecvenței Angelice, atunci când valurile se vor deplasa prin diferitele portaluri și porți.

Pe măsură ce voi sunteți racordați, mai mult, la nivelurile sunetului, voi puteți începe să auziți sunete și muzică și, dacă sunteți acordați și la Limbajul Luminii, voi puteți începe să vedeți simboluri sau să auziți diferite limbi, să vă mișcați în mișcări de dans, pentru a începe să le exprimați prin corpul vostru.

Este important ca voi să întruchipați „Inima și Sufletul” acestor frecvențe, deoarece la nivelurile inferioare ele creează perturbări și haos.

Acesta este scopul lor, pentru a distruge ceea ce este vechi și care nu mai este necesar și pentru a crea spațiu pentru Nou.

Deci, în viața voastră, voi puteți fi perturbați și vă puteți învârți în haos sau aveți oportunitatea de accesa Măiestria voastră și de a deveni Noile Codurile ale Luminii și de a exprima energia Noului Pământ și a Noilor Creații.

În acest moment, pe Pământ nu există spații „neutre”, pentru că schimbările și transformările sunt prea intense.

Este momentul să vă ocupați locul, să vă faceți alegerile și să întrupați Frecvențele Angelice care sosesc, ca și Maestru al Luminii Întrupate!

 

Transformările Corpului Fizic și ale Corpului de Lumină

Iubită Familie, pentru o mai bună adaptare la fluxul frecvențelor și pentru integrarea noilor Frecvențe Angelice ale Luminii, Corpul de Lumină și Corpul fizic au  suferit anumite adaptări.

În primul rând, Glanda Pineală a fost „mărită” și restructurată la nivelul energiei, pentru a îngădui o mai mare luminozitate și frecvență comună între Corpul Fizic și Corpul de Lumină.

Aceste adaptări ale Glandei Pineale îngăduie, de asemenea, stabilirea unei structuri energetice în jurul capului, cunoscută sub numele de „Coroana Aurului”.

Această structură poartă Lumina Aurie a Conștiinței Christice și o menține între Chakra Steaua Sufletului și Chakra Coroanei, formând o punte de Lumină între Suflet și aspectele Fizice ale Sinelui.

În timp ce voi parcurgeți această transformare, voi puteți avea simptome în zona capului, în special în zona Glandei Pineale de la baza craniului, în cap și sinusuri și, chiar, până la maxilar și dinți.

Acestea pot varia de la presiune până la durere intensă, pe măsură ce corpul se adaptează la acest nou flux de energie luminoasă.

Fluxul Pineal crescut influențează, de asemenea, glandele: Pituitară, Timus și Tiroidă.

Creșterea energiei în aceste zone va amplifica, de asemenea, simptomele și disconfortul la nivelul gâtului și al coloanei vertebrale, în partea superioară a spatelui.

Dar știți voi, dragilor, că, pe măsură ce aceste energii sunt integrate și corpul devine mai confortabil cu noile fluxuri, creativitatea și capacitatea voastră de manifestare vor crește mult.

Acum este momentul să începeți să vă creați Noul Pământ!

Culorile Iubirii

Fiecare dintre aceste valuri de Lumină ale Energiei Plasmatice, care trece prin portalurile Pământului, poartă propriul său mesaj de Iubire, compasiune și creativitate.

Fiecare dintre aceste valuri are propriile frecvențe de culoare și sunet și propriul set de coduri în Limbajul Angelic al Luminii.

Dezvoltarea capacității intuitive de a vedea și de a auzi aceste valuri de culoare, sunet și cod va spori foarte mult capacitatea noastră de a integra valurile de energie și de a împărtăși Frecvențele Angelice cu ceilalți, ca pe o vindecare și modalitate de echilibrare.

Noi vom fi capabili să „plutim“ pe valuri într-un mod conștient, să lucrăm cu frecvența și mesajul valurilor, mai degrabă, decât, doar, să fim aruncați în haos și să suferim în dezintegrarea și perturbarea trecerii undelor.

Dragilor, vă invităm să sărbătorim sosirea acestor valuri de Lumină, culoare și sunet și să lucrăm cu Codurile și Limbajului Luminii, având în vedere că voi accesați Măiestria fluxului Conștiinței Divine, care construiește Noul Pământ în Realitatea voastră.

Vă dorim o trecere plăcută prin Portalul 11/11/11 și un moment creativ de Manifestare și Iubire.

********

Dacă doriți să aflați mai multe despre aceste Frecvențe Angelice ale Luminii și despre Poarta Stelară 11/11/11, sunteți invitați să vă alăturați pentru Seria Seminariilor Online ale Grupului Planetar, prin Zoom.

Seria de seminarii este numită „11/11/11: Întruchipând Frecvențele Angelice care Manifestă Noul Pământ.

Pentru a afla mai multe și pentru a vă rezerva participarea la seminar, faceți clic Aici!

ARCHANGEL MICHAEL

Link original:

http://www.starchildglobal.com/channels-and-articles/111111-the-colors-of-love/

Traducere:
Dida Aurelia

Pace, Lumină, Iubire, Compasiune, Serenitate și Binecuvântări Divine Tuturor!

Vă Iubesc pe Toți

https://ro.gravatar.com/didaaurelia444

https://didaaurelia444.wordpress.com/2018/10/22/111111-culorile-iubirii/

Puteți copia și reposta acest material, cu rugămintea să publicați proveniența traducerii originale (link-urile menționate mai sus).

Mulțumesc!

Publicat de

danielgaucan

Sunt un spirit liber.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s