Flacarile Gemene

Fantasy_Land-d508a45a-fd9f-3be5-ad06-55a650d536ce.jpg

Atunci când Flăcările Gemene se întâlnesc și încep să se acordeze una la cealaltă, ele creează cea mai frumoasă muzică, întrucât adevăratele corzi tonale ale sufletelor lor se întrepătrund, dansând pe muzica eternului flux al întregii vieți.
Iubiții la nivel de suflet încep să exprime o miriadă de note și armonii unice. Ei devin co-creatori, ambii compozitori și muzicieni care vibrează la melodiile cosmice pe care le creează.
Astfel, ia naștere o forță cosmică transformatoare, căci energiile sunt duble, iar când învață cu adevărat să danseze dansul vieții din inimă și din suflet, ei se extind, deschizând noi căi revoluționare și inventând noi forme de exprimare a vieții.
Atunci când inima este luminată din interior de flacăra iubirii, ea devine centrată și nu poate fi păcălită de iluzii.
În puritatea ei adevărată, inima este fragilă, precum cea mai rafinată sticlă de Murano, însă forța ei constă în faptul că nu se teme să-și arate fragilitatea. Își dă voie să fie vulnerabilă, și să-și exprime adevărata frumusețe.
Când inima se simte vie, ea poate exprima cele mai prețioase și sublime armonii.
Pentru a iubi, trebuie să te abandonezi muzicii, să devii una cu ea, pentru a-ți găsi încă o dată sinele. Iubirea inspiră. Iubirea se înalță peste tot și zboară asemeni unui vultur.
Când inima cântă melodiile sale sublime, perfect în acord cu celălalt, atunci simte ca și cum într-o singură viață a cunoscut bucuria a o mie de ani de iubire.
Pe măsură ce melodiile inimii plutesc între Pământ și Cer, mii de oameni încep să asculte, iar inimile bat la unison.

Cu cât devii mai autentic, cu atât dansezi pe melodia ta interioară, și cu atât este mai posibil să atragi o persoană acordată la melodia ta.
Ia naștere, așadar, Creația divină, transcendentală și mistică. Nu putem iubi cu adevărat pe altcineva fără să ne iubim și prețuim mai întâi pe noi înșine. Nu putem crea muzică frumoasă cu cineva fără a avea mai întâi acea muzică în noi.
Toate creațiile și expresiile iubirii trebuie să izvorască din profunzimile inimii noastre, din forța Divină Creatoare care ne conectează mintea, corpul și sufletul. Cu cât accesăm mai mult această sursă, cu atât vibrăm la aceeași frecvență cu grupul de suflete de care aparținem. Aceasta este exprimată ca o combinație de culori, sunete și frecvențe de lumină.
Vom începe să devenim asemeni unui magnet pentru acei companioni de suflet care au ca și contract să ne găsească atunci când vibrațiile și frecvențele sufletelor noastre sunt în armonie – și putem astfel să creăm mai multă magie împreună.”

Drepturi de autor – Judith Kusel

Extras din cartea „True Love and Sacred Sexual Union: An Ode to Love and Being Loved” (Adevărata iubire și uniune sexuală: o odă iubirii și faptului de a fi iubit)

 

Sursă

Traducere: Dayanara

Publicat de

danielgaucan

Sunt un spirit liber.

2 gânduri despre „Flacarile Gemene”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s