Energiile de Ascensiune din Noiembrie

Energiile de Ascensiune din Noiembrie– Spațiul din Interior

Jamye Price

November Ascension Energies by Jamye Price

REVIZUITEA lunii OCTOMBRIE

Octombrie a avut o energie interesantă. Energiile Calmării Haosului au fost o pregătire importantă pentru energiile din noiembrie. Octombrie s-a simțit ca o intensitate a mișcării interioare, ceva sub suprafață. A fost destul de mult un “contrariile atrag” fluxul spre ea, o intensificare a naturii dualității din interior, în timp ce ne hrănim curajul de a iubi când Iubirea nu este ușoară.

Uneori în luna octombrie m-am simțit de succes cu ea, alteori m-am simțit ca și cum mânia/ rezistența/ frica a câștigat momentul. Este o progresie. Și curge direct în următorul nivel – al lui noiembrie.

SPAȚIUL din INTERIOR

Energiile din noiembrie sunt Spațiul  din Interior. Este un obiectiv central al Ascensiunii că, pe măsură ce evoluăm în cea de-a patra densitate, suntem aliniați mai conștient la fluxul subtil al vieții.

Aspectul invizibil al vieții, motorul de 99% care construiește lumi, este spațiul tău din interior. Areon, Consiliul Lyran al Timpului, îl numește podul tău subtil. Gândurile și emoțiile tale sunt subtile, nu dense (fizice), iar subtilul vorbește direct subtilului. Modul în care gândești și simți în interiorul tău sunt informațiile pe care le emani în fizic pentru a crea realitatea din jurul tău.

Știm cu toții asta. Lucrarea trăiește zi de zi. Poți să susții că vibrația a “Totul este bine” în vremuri bune și provocări? Este ceea ce înseamnă “Deținere de spațiu”. Spațiul creativ din interiorul tău este locul în care locuiește potențialul. Ce potențiale schimbi cu care să rezoneze vibrația?

DEȚINERE de SPAȚIU

Chiar dacă te simți supărat, există o parte din tine care observă cu o compasiune detașată, care știe că tot ce se întâmplă este oportunitatea perfectă de îmbunătățire? Faci saltul îmbunătățirii. După cum am spus, m-am văzut că fac și nu fac asta în octombrie, totuși totul se termină în același loc. Mai multă claritate pentru a continua progresia.

Ce Descoperi în Interiorul Tău

Tărâmul interior este locul unde este adevăratul tău control. Nu este vorba de controlul gândurilor și emoțiilor, așa că ele sunt doar pozitive. Desigur, schimbarea gândurilor și a emoțiilor către potențiale pozitive este sănătoasă și creativă, dar numai atunci când rezonanța este suficient de puternică. Dacă pozitivitatea are rădăcini în suprimare, modelul de evitare va crea haos datorită disonanței din câmpul tău energetic. Nu trebuie să fii perfect, trebuie doar să fii suficient de clar încât rezonanța ta generală așteaptă o îmbunătățire. Totul e bine.

Avoidance Creates an Illusion that Breaks Easily by Jamye Price

Fiind autentic cu gândurile și emoțiile, îți permite să le transformi. Observă ce reacție inițială se află în interiorul tău și permite minții subconștiente să vorbească direct cu mintea conștientă. Pe măsură ce “conectezi” cele două, creezi expansiunea ta – întruparea ta a mai multor vastități ale tărâmului subtil care construiește lumi. Tu amplifici fluxul energetic.

Ce Altceva este în Interiorul Tău

Tărâmul interior este și locul în care este adevărata ta libertate.Cum sunt atât libertatea, cât și controlul în interior? Par atât de opuse. Bine ați venit în lumea dualității. Este modul în care mintea liniară se separă pentru a se conecta. Ce conectează două opoziții? Inima ta (Iubire/ subtil) și mintea ta (Alegere/ fizic).

Spațiul din interiorul tău este locul în care locuiește Iubirea și alegerea ta prezidează.

Capacitatea de a alege iubirea este în interiorul tău. Faci asta chiar și atunci când momentul este dificil? Din nou, în viața mea uneori mă simt ca și cum ar fi da, alteori un nu. Cu toate acestea, amândouă au potențialul de a mă conduce în aceeași direcție de progres. Trebuie doar să continui să Aleg și să Iubesc în următorul moment al oportunității.

STĂPÂNIREA lui 11

Noiembrie este o lună 11 în anul 11 (2 + 0 + 1 + 8 = 11). Energia lui unsprezece este despre măiestrie. Ești capabil să experimentezi reflecția în viață și să vezi potențialele care nu pot fi evidente? Poți stăpâni ceea ce este al tău în domeniul fizic, domeniul tău interior? Pe măsură ce stăpânești dualitatea, îmbini contrariile într-o conexiune, așa cum exemplifică modelul subatomic și construiește noi forme.

Când doi devin unul, creează un trei. Triunghiul, trialitatea, conexiunea. Ascensiunea este doar o evoluție naturală care se află într-un punct interesant de legătură conștientă cu tărâmul subtil, mai degrabă decât neputința ca fizicul să creeze prin reacție.

Începe în interiorul tău. Pe măsură ce conectezi contrariile – în care un moment de durere creează un nou curaj sau un moment de vulnerabilitate creează o nouă forță – te aliniezi la aspectul tău triunghiular. Triunghiul reprezintă o bază solidă pentru a crea noul. Tu amplifici puterea Merkabei tale, Corpul tău de Lumină pentru a construi tărâmul fizic.

IN CONCLUZIE

Pe măsură ce lucrurile continuă să se intensifice în acest An de Amplificare, noiembrie te cheamă să întrupezi un nou nivel de măiestrie. Măiestria ta începe în interiorul tău, podul tău subtil. Atunci fluxul tău electromagnetic puternic poate oferi potențialul Iubirii direct în lumea ta.

Observă și menține spațiul Iubirii în interior. Iubește pentru tine când simți că nu ai reușit să iubești în clipa aceea. Iubește pentru altul când se pare că acesta face parte mai degrabă din problemă decât din soluție. Iubește pentru viață, motorul strălucit al creației care îți permite distracția de a descoperi divinitatea ta din interior. Doi devin unul, pe măsură ce vă conectați inima și mintea la Alegerea Iubirii. Mulțumesc lui Unu Creativ. Te-ai născut ca să creezi.

https://www.youtube.com/watch?v=HPUWD83l-Ns?

Jamye Price
https://jamyeprice.com

Sursa Articol: https://inaloveworld.wordpress.com/2018/10/28/energiile-de-ascensiune-din-noiembrie/

Publicat de

danielgaucan

Sunt un spirit liber.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s