Mesajul Mariei Magdalena despre Flacarile Gemene de pe Pamant

99ca3-16035_4

Un aspect important al vietii de acum de pe Pamant este existenta, intruparea, Flacarilor Gemene, acum pe planeta Pamant sunt intrupate 10,000 de perechi de Flacari Gemene, urmeaza un nou val de 2,000 de perechi in urmatorii 15-20 de ani. Unii dintre voi experimentati aceasta intalnire neasteptata dar plina de aventuri nebanuite si stiu ca aveti nevoie mare de ghidare. Am sa incep cu o serie de mesaje in urmatoarea perioada, pentru a va oferi raspunsuri la intrebarile pe care fiecare din voi le aveti.

Am sa incep cu prezentarea mea si rolul meu in acest proces. Eu Maria Magdalena sunt Maestru Inaltat, m-am intrupat de multe ori pe Pamant si rolul meu este de a canaliza si experimenta iubirea in toate aspectele ei, ultima mea intrupare nu s-a finalizat inca, exista o extensie a mea acum pe Pamant, nu am sa dezvalui identitatea persoanei respective, dar ea se afla in Romania.

Acest mesaj vine sa va ajute intr-o perioada de schimbari majore pe care le traiti, cei ce faceti parte din cele 10,000 de perechi de Flacari Gemene. Flacara Geamana este o binecuvantare adusa acum Pamantului, am ales acest moment pentru a intrupa acest tip de energie, ca un ajutor pe care Creatorul, il ofera Planetei Pamant. Este un mod de a creste vibratia accelerat prin aceste puternice canalizatoare, perechile de Flacari gemene. Rolul vostru este de a trai iubirea in aspectul sau divin, complet, infinit astfel incat sa puteti fi canale vibrationale de “inalta tensiune”, sunteti ca niste generatoare de iubire mare.

Suflet geaman inseamna in aspectul sau divin, intruparea unui suflet evoluat, armonizat care a trecut printr-un proces de evolutie aparte, in multiple vieti pentru a deveni, a aduce in manifestare iubirea divina, acolo unde universul cere un astfel de efort sustinut. Astfel sufletele gemene sunt o manifestare complementara, aspect feminin divin si aspect masculin divin, intrupate pe pamant in trup de femeie si trup de barbat.

Scopul lor pe pamant, pe langa alte misiuni primite, este de a se intalni, de a se iubi, de a trai in UNUL. Dar acest traseu este unul greu, pentru ca intalnirea dintre ei este contruita pe un scenariu care sa darame si sa vindece, sa lucreze la nivel de subconstient colectiv –  prejudecati, frici, temeri, programe mentale. Prin procesul lor de iubire, ei vindeca din constiinta colectiva multe programe si energii joase care exista acum pe Pamant. Deci rolul acestor Flacari Gemene intrupate este unul fundamental si procesul uniunii este unul vindicator pentru intreaga planeta.

Multi dintre ei nu se cunosc inca, altii deja s-au unit, insa au aparut situatii de vindecat, procesul este unul indelungat dar finalitatea este sigura. As vrea sa stiti toti cei care simtiti ca faceti parte din acest grup, al celor care au venit sa traiasca aceasta experienta aparte, a unirii cu flacara geamana, sa aveti rabdare, determinare si incredere ca sunteti sustinuti, ajutati, ca este un plan strategic divin si ca procesul prin care treceti este un proces profund care ajuta la vindecarea planetei.

Atat pentru acum. Va puteti conecta cu mine pentru a primi ghidare la nivel individual. Va trimit iubire mare si incredere ca sunteti pe drumul cel bun!

Acest mesaj a fost canalizat folosind conectarea in Theta.
Multumesc cu recunostinta MARIEI MAGDALENA  pentru mesajul minunat pe care ni l-a transmis si sa ne fie de folos!
Va ofer o imbratisare,
Loredana Caradimu

Sursa Articol: http://www.centruldoor.com/news/2016/10/20/mesajul-mariei-magdalena-despre-flacarile-gemene-de-pe-pamant

Publicat de

danielgaucan

Sunt un spirit liber.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s