Ridicarea in lumina – razboinicul si alchimistul

Scarlet_Witch-f4907cf8-bf8e-4b9e-9389-b46019c441a9.jpg
S-au schimbat recent energiile, vremea este neobisnuita pentru aceasta perioada, multi oameni au stari nefiresti, ciudate, neplacute care nu sunt justificate prin lucruri sau situatii obiective.
Am citit cateva articole/informari despre faptul ca e posibil sa vina o urgie peste tara noastra. Semne clare de dizarmonie am vazut deja. Ma refer aici la lucruri care sunt obtinute prin manipulare energetica, contexte si situatii induse.
Atitudinea pe care am perceput-o referitor la asta, este una de resemnare si speranta ca vom avea protectie divina (ca si cand aceasta ar fi cumva total independenta si exterioara).
Nu pot sa nu ma intreb avand in vedere cele de mai sus, noi ce fel de neam suntem? Unul care isi va lasa capul jos in fata adversitatilor? Un neam de oameni resemnati in fata sortii? Un neam de marionete sau un neam de viteji, de luptatori?
Exista in noi toti un razboinic al luminii, un razboinic al iubirii.
Iar acest razboinic nu este unul care se lupta in numele iubirii si al luminii, ci este un creator, un alchimist.
A venit vremea sa trezim in noi „razboinicul” iubirii divine, alchimistul divin care e capabil sa stapaneasca energiile si sa creeze noi realitati de lumina, iubire si armonie. Avem nevoie de indarjirea razboinicului, dar cu metodele alchimistului, ale magicianului divin.
Vremurile de lupta dintre bine si rau, adevar si minciuna, lumina si intuneric sunt la apus. Suntem aici sa creem noi realitati, sa aducem in manifestare variante de realitate mult mai inalte, mai armonioase, mai pline de lumina.
Cei care vor sa experimenteze lupta, dualitatea vor fi nevoiti sa aleaga alte variante de realitate. Aceste tipare necesita vindecare si eliberare.
Evitati lupta de orice fel, ea nu face decat sa intareasca si sa perpetueze aceste tipare. Evitati rezistenta fata de orice element in dizarmonie, ea nu face decat sa il alimenteze.
A venit vremea sa transmutam realitati intregi in lumina si armonie.
Noul Pamant este unul al armoniei, in care functionam toti ca un intreg. Nu unul al dualitatii si al luptei. Poate ca pare a fi nobil sa lupti pentru lumina, pentru iubire, pentru semeni. Indiferent de cauza, e tot o lupta. Perpetuam doar separarea si tiparele dualitatii. Iar noi suntem aici sa aducem un nou nivel de constiinta, sa manifestam o realitate cu totul noua.
Tot ceea ce vedem se manifesta prin tipare de vibratie. Pentru o noua realitate, e nevoie sa eliberam tiparele dualitatii, iar eliberarea se face prin acceptare. Lupta, rezistenta, opozitia alimenteaza, intaresc aceste tipare.
Acceptarea, in punctul de neutralitate, le elibereaza.
Nu voi lupta cu urgia, ci o voi transmuta. Voi lua fiecare tipar de energie legat de asta si il voi vindeca, il voi ridica in lumina si armonie. Voi invoca toate entitatile si fiintele de lumina pe care le stiu, toate expresiile Sinelui meu, toate ierarhiile ceresti de lumina, toate formele de viata disponibile. Voi solicita tot sprijinul de lumina si iubire pe care il pot aduce aici in versiunea aceasta de realitate si voi ridica totul in lumina.
Nu suntem aici sa plecam resemnati capul, ci sa aducem in manifestare noi versiuni de realitate mai armonioase, mai inalte, mai pline de iubire. Suntem aici sa cream, sa manifestam cele mai frumoase versiuni de realitate posibile acum.
Luati razboinicul din voi si lasati-l sa va invete puterea si indarjirea. E nevoie de ele acum.
Treziti in voi creatorul, alchimistul, magicianul divin care actioneaza din iubire, cu intelepciune divina, pentru binele intregului. E acolo. Exista in fiecare dintre noi. Chemati-l, conectati-va la el si permiteti-i sa va arate noi moduri de a fi.
Existenta e un vis frumos daca il visam ca atare.

Semnat : Aalleeya Sunstar

Publicat de

danielgaucan

Sunt un spirit liber.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s