Navigand prin Procesul Ascensiunii

IMG-20181110-WA0003

Aceste creşteri de energie au fost aduse în atenția voastră, mai des decât nu au fost aduse. Jucătorii multipli, echipa acestui joc de șah de la sol, sunt plasați strategic în jurul lumii, chiar și pentru scor. Pentru a „egaliza” scorul, înseamnă că trebuie să creați un echilibru complet atât în ​​interiorul, cât și înafara voastră Cine sunteţi voi jucând împotrivă? Voi spune sincer că sunteți voi înșivă. Voi spune că sunteţi sinele inferior de la care treceți și sinele înalt, care veți deveni.

Motivul pentru care vă poziționați strategic în întreaga lume este să vă asigurați că toți Lucrătorii din Lumină sunt răspândiți unde este cea mai mare nevoie și cerere. A fost discutat înainte și aţi fost aduşi la zi cu amintirea că 🌟ENERGIA🌟 în sine, este absolut totul. Este ceea ce suntem, ce suntem noi, și reacționează / răspunde cu ea însăşi pentru a genera mai mult din același lucru. Orice progres pe care îl faceţi este trimis în mod energetic ca un val de pozitivitate asupra vecinilor voştri direcţi sau a celor cu care interacționaţi zilnic.

Deci, acum că aveți înțelesul a ceea ce se întâmplă, permiteți-mi să fiu mai profundă în aceasta. Ca jucător de şah, sinele inferior joacă împotriva sinelui vostru superior şi decideţi să faceţi schimbări bazate pe mişcări făcute nu numai în trecut, ci purtaţi cu voi amintiri din aceste experienţe, care au servit fie pentru a vă mişca înainte, fie înapoi. Acestea sunt rănile vechi de care trebuie să vă vindecați.

Această vindecare a fost discutată și în alte articole, însă pentru a reitera Adevărul, nimeni nu este forțat să se vindece. Este o alegere pentru a avansa în expansiunea, conștientizarea și evoluția sufletului. Alegeți să vă deplasați înainte sau înapoi. În tot acest timp, învățați lecții importante și sufletele sunt în creștere, pe măsură ce jucați acest joc de viață. De șah, drept joc ales pentru a fi folosit ca metaforă.

Cele mai multe suflete din acest proces de înălțare, învață să navigheze cel mai bine prin această experiență. Cu timpul, ele aleg să-și piardă dominația ego-ului, și să-și asculte inima și îndrumarea intuitivă tot mai mult. Acesta este un lucru bun. Și pe măsură ce alegeți să vă vindecați și să deveniți UNUL cu sinele vostru superior, veți descoperi că jocul vostru de șah a ajuns într-un impas.

De ce? Pentru că veți ajunge la acele perioade de evoluție în care vă aliniați perfect pe calea și cu scopul sufletului. Deci, nu este altceva de făcut decât să vă bucurați de voi și de tot ceea ce viața are de oferit. În clipa în care vă aliniați singuri, veți ajunge să aveţi cunoaştere imediat în inima voastră. După cum veți simți ca și cum vă veți lupta din nou.

Nu, nu vă veţi lupta, dar veţi simți ca și cum v-aţi lupta. Destul de curând veți recunoaște această energie în interiorul vostru și veți schimba în mod activ această intenție prin gânduri și conștientizare. Acest lucru este deja cunoscut în sufletul vostru. Nici una dintre acestea nu reprezintă informații noi. Dar, este din nou reiterat pentru a vă aduna memoria și pentru a vă aduce înapoi în sufletul vostru, știind și vindecând dacă aceasta este ceea ce alegeți să faceți.

Speranța este că veţi alege cu bună știință să vă vindecați de suferințele trăite în trecut, de traume, sentimente, emoții, frică, eșecuri sau blocaje. Dacă sufletul vostru dorește să o facă fără conștientizarea voastră, știţi de ce aţi avut de-a face cu greutăți și traume. Este pentru a învăța și pentru a crește. De asemenea, puteți cere cu voce tare, conştientă, să vă vindecați în sufletul vostru.

Cereți lui Dumnezeu sau sursei de energie să vă cureţe de vechea energie, sentimentele, situațiile, modelele, ciclurile sau formele de gândire, care sunt necesare să fie curăţate. Realizați cu această permisiune că puteți atrage ceea ce considerați a fi greutăți sau experiențe neplăcute. Aceasta nu numai că vă ajută să vă vindecați, ci și să dați un impuls conștienței voastre, astfel încât să nu doriți și să nu permiteți ca aceste tipuri de experiențe sau împrejurări, să existe în viitoarea voastră exprimare a timpului. Amintiți-vă că acordarea permisiunii voastre de a vindeca, este aceeași permisiune pe care trebuie să o cereți cu voce tare pentru ajutor, îndrumare sau inspirație din partea îngerilor și ghizilor ce vă asistă.

Deci, întrebarea este, în această bătălie de șah cu voi înşivă, cine câștigă?

Ei bine, desigur, nu există nicio diferență între cine sunteți și cine decideți să fiți. Nu este uimitor faptul că sunteți unul și același? Veți deveni forma mai înaltă a voastră la fel cum vorbim. Acolo vă îndreptaţi și în acest joc de şah, sunteți mai departe decât vă așteptaţi.

Sunteți câștigători!

Cele bune pentru voi!!

~Adeana

Despre autor: Adeana M. Slater este o Empatică, Lucrătoare în Lumină și Flacără Geamănă, care se bucură de scris, mesaje spirituale și inspirationale pentru a încuraja colectivul față de iubirea de sine, împuternicirea sufletului și o conştiinţă mai mare.

https://in5d.com/navigating-through-the-ascension-process/

Traducere Ambarees; postat in 14 noiembrie 2018; 00:20 pe: https://jawescreator.wordpress.com/2018/11/13/navigand-prin-procesul-ascensiunii/

Publicat de

danielgaucan

Sunt un dac liber.

3 gânduri despre „Navigand prin Procesul Ascensiunii”

  1. chiar crezi ca situatia se preteaza asa cum este,dar avem cu totul alta realitate,aerul nu e aer,e un gaz ce contine o anumita cantitate de oxigen,azot,etc,privim printr-un gaz,si spunem ca suntem cu capul in sus,dar de fapt e invers,si cu culorile,lumina,perceptia materiei,etc,tot caut sa observ pe facebook,you tube,etc,astept ca unul dintre voie,sa se trezeasca,avand alt tipar de gandire,si sa perceapa realitatea altfel,dar toti va invartiti in cerc si nu spargeti zidul nici unul,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s