Actualizari Energetice-Ne aflam in curs de pregatire

Fantasy_Land-b8ef5240-4eea-4ed4-a4c5-b016ddb981cf.jpg

Ceea ce nu acoperă scrisul din această etapă este greu de transmis în mod mental.  Așadar, rezumând și sperând să asist această etapă:

„NE AFLĂM ÎN CURS DE PREGĂTIRE”. Este o etapă pregătitoare, provocată de energiile Portalului 11:11:11, și de activările ulterioare.

Totul poate fi văzut la diferitele noastre nivele de percepție disponibile, deci iată trei percepții, ale acestui moment:

LA NIVEL UMAN: Acum este mai greu să ne angajăm în conversații liniare. Fie că auziți, fie că vorbiți. Este foarte greu, să ne dăm energia înafara noastră, oricui putem numi ca „ființă umană”, a frecvențelor din a Treia Dimensiune. Simțim rezistență interioară în a ne da energia oricărei frecvențe „tridimensionale”.

LA NIVELUL SINELUI SUPERIOR: Sinele noastre Superioare încurajează eliberarea întregii „ființe umane”. Încurajează detașarea de lărgimea de bandă, a frecvenței, a ceea ce numim „A Treia Dimensiune”. Sinele noastre Superioare nu funcționează la frecvența celei de a Treia Dimensiuni, iar Sinele noastre Superioare vor deveni noua experiență / percepție umană în corpul fizic. Prin urmare, va avea loc o detașare de la frecvențele energetice scăzute. Da, deja ne-am detașat în mare măsură, dar această ETAPĂ este foarte diferită. Suntem martori, ca observatori ai ÎNTREGII planete și vedem că locuitorii ei se confruntă cu frecvențele celei de a treia dimensiuni. Deci, detașarea este compasiune și iubire, totuși este doar un mod de observație. (Pentru a fi clară, deoarece mulți citesc aceste scrieri, orice detașare pe o cale ascendentă este o detașare bazată pe compasiune și iubire pură. Orice detașare care este experimentată din frică, furie, resentimente, etc. sau „lipsă de iubire”, este pur și simplu o „percepție experimentală proprie celei de a treia sau a patra dimensiuni, care încă mai conține experienţele ființei în cea de-a treia dimensiune).

La nivel energetic: Sinele Superior este atras magnetic prin energiile globale ale ciclului de 26.000 ani și schimbările care vor avea loc. Este un dans de lumină.

Pentru a pune acest lucru în contextul „Ascensiunii” … pentru conștientizarea umană, pentru a direcţiona părăsirea frecvenţei celei de A Treia Dimensiuni, pe care o percepem, trebuie să ne desprindem de ea. Nu putem fi scufundați în această realitate creată de noi, dacă trebuie să lăsăm experiența iluzorie. Pentru că atunci când apare „Schimbarea”, unii nu vor mai vedea niciodată prin intermediul celei de-a Treia frecvențe Dimensionale. Ei vor percepe și vor experimenta numai prin frecvența a cincea și mai înaltă.

Până în acest moment, am fluctuat în frecvențe și, prin urmare, am fluctuat în percepția noastră și în toate experiențele, experimentând frecvenţele 3, 4, 5, 6, 7 și mai mult. Cu toate acestea, după „Schimbare”, unii nu vor mai experimenta din nou frecvențele a ceea ce este clasificat drept percepțiile ” Dimensiunii a Treia”. „Schimbarea” ne va duce conștiința, complet în afara frecvenței hertziene celei de-a Treia Dimensiuni. Unii vor rămâne în trup pentru această nouă percepție și experiență conștientă (experiența Gaia 5d), unii ar putea părăsi corpul așa cum va fi alegerea lor, unii vor continua traiectoria Dimensiunii a Treia, cu Gaia celei de-a treia dimensiuni.

Deci, pentru unii, din 11:11:11, corpul lor fizic se confruntă cu actualizări la nivel celular, deoarece aici sunt acum PREGĂTIŢI. Din punct de vedere mental, ei se vor simți distanţaţi, au nevoie de tăcere în faţa zgomotului și gălăgiei umane, care se desfășoară în experiența umană a celei de-a Treia Dimensiuni. Percepțiile lor vor fi acum un amestec de:

1] Necesitatea tăcerii pentru a fi doar energie (non umană).

2] Smulgerea departe de liniaritate pentru a fi doar energie (non-umană).

3] OBSERVAREA a tot ceea ce este 3D, în afara lor înșiși.

Pentru acești oameni, aceasta este o etapă de pregătire. Transformă mintea și tot ceea ce implică, corpul fizic și sufletul, pregătindu-le pentru valul de intrare numit Evenimentul. Dar ceva este de asemenea important, doar pentru a împărtăși … acum trei săptămâni mi s-a arătat intrarea pe Pământul Nou. Dar mi s-au arătat de data aceasta, doar DOUĂ traiectorii (traiectoria 3D a Pământului și traiectoria Pământului 5d). Așadar, cea de-a patra linie temporală înaltă, care mi-a fost prezentată anul trecut în septembrie 2017, nu a fost acolo. În această săptămână, foarte scurt, mi s-a arătat Flash-ul Solar. Mi-a fost dat un decalaj de aproximativ patru ani între simularea fizică a viitorului Flash Solar, și această viziune scurtă a acestei săptămâni. Nu exista nici un motiv să-mi fie dată această conștientizare din nou săptămâna aceasta, după 11:11:11, după un decalaj de patru ani al simulării Flash-ului Solar, fără un motiv de bază. Dar nu știu când va apărea Flash-ul / Evenimentul Solar. Doar că din 11:11:11, unii sunt ACUM în etapa pregătitoare pentru a părăsi conștiința 3D în „timpul” Evenimentului.

De asemenea, este semnificativ că în 11:11:11, a avut loc convergența „timpului”. A fost simțită de câțiva oameni cu care eram. Când am mers personal să văd o linie temporală din trecut pentru verificare, tot ce am văzut a fost numai lumina albă. Așadar, simt din nou, pentru unii, că blocajul, care este „timp” s-a dizolvat, de asemenea.

Sper că această actualizare are sens și ajută. Este foarte greu de pus aceste energii într-un context.

Dragoste către toate inimile,

Amanda Lorena

https://ascensionavatar.wordpress.com/2018/11/18/amanda-lorence-energy-update-we-are-being-prepared/

Imagine: Pinterest

Traducere Ambarees, postat în 19 noiembrie 2018; 01:00 pe:https://jawescreator.wordpress.com/2018/11/18/amanda-lorence-actualizari-energetice-ne-aflam-in-curs-de-pregatire/

Publicat de

danielgaucan

Sunt un spirit liber.

2 gânduri despre „Actualizari Energetice-Ne aflam in curs de pregatire”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s