Schimbare majora de energie in contextul lunii pline – sa ne pregatim pentru noi inceputuri! Noiembrie 22, 2018

Manzara-a808e157-e772-4998-aed0-48dc3a15cd22

Este luna plina in gemeni in 23 noiembrie 2018 la ora 07.40 (ora Romaniei).
Luna plina apare acum cu soarele intrand in sagetator si aflat in opozitie cu luna. Polaritatea gemeni-sagatetor reprezinta o axa mentala, unde gemenii reprezinta mintea mai joasa, iar sagetatorul, mintea superioara. O luna in gemeni ne incurajeaza sa gandim logic, in timp ce sagetatorul ne induce o viziune mai complexa. Sagetatorul simbolizeaza o cautare a sensurilor si ideilor care depasesc cadrul aici si acum. Gemeni se simt confortabil in proximitate si vecinatate, iar sagetatorul ne stimuleaza sa depasim aceste limite. Neglijand vreunul din cele doua aspecte, aceasta axa ne raspunde cu siguranta. Ideal ar fi sa gasim un echilibru intre cele doua tipuri de energie si chiar asta ne invita luna plina sa facem. Aceasta luna plina ne vorbeste despre comunicare, atitudine si spiritul propriu de aventura.

Ceva a crescut in interiorul nostru si acum e momentul in care energia cosmica ne cere sa eliberam ceea ce s-a format in interior. In urmatoarele doua saptamani vom descoperi ce inseamna asta pentru noi. Acum putem sa ne relaxam in cee ace simtim, sa ne simtim trairile sis a le exprimam. Luna plina este un moment cand culmineaza si se implineste ceea ce a debutat la luna noua. E un interval emotional, un timp al romantismului, un timp fertil, un timp al relatiilor. Cu luna plina stralucind pe cer, iluminarea simbolica se manifesta in vietile noastre. Aceste trairi revelatoare sunt intense emotional si multe trairi ne invadeaza constiinta. E timpul sa ne exprimam si sa lasam lucrurile sa iese. Desigur ar fi de ajutor sa fim blanzi in timp ce lasam lucrurile sa iese la manifestare tinand cont de faptul ca inca atmosfera nu este inca in mod special rationala. Aceasta luna plina este complicata, curioasa si infometata de idei. Poate aduce constientizari bruste si o urgenta in a stii, in a adduce mesaje importante, a finaliza proeicte sau a face anunturi. Calatoriile si comunicarea sunt in prim plan acum. Guvernatorul gemenilor este Mercur, iar el este acum retrograde, iar luna plina se afla in cuadratura cu Marte. Soarele se indreapta catre o pozitie unde va fi aliniat cu Jupiter. Mercur, desi este in fata lui Jupiter se indreapta catre Jupiter si Soare, desi o face in miscare retrograde, sugerand ca vom putea privi lucruri vechi in feluri noi. Sa nu ne pierdem totusi in viteza sau aroganta.
Acesta articol a fost publicat initial de catre Conscious Reminder.
https://www.ibelieveinmothernature.com/my-world/energy-shift-the-full-moon-tonight-new-beginnings/?fbclid=IwAR1HnrnHxSgGXv7xZDCieNyofXxNO0oLSIkPvXfJ0iP6cT0KTObSsp13LBM

Publicat de

danielgaucan

Sunt un spirit liber.

2 gânduri despre „Schimbare majora de energie in contextul lunii pline – sa ne pregatim pentru noi inceputuri! Noiembrie 22, 2018”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s