Energiile Lunii Decembrie 2018

IMG-20181127-WA0002.jpg
Salutăm decembrie, ultima lună energetică a acestui an 2018. Un an de accelerare a traiectoriei noastre de ascensiune, iluminare și unitate.
Dacă în noiembrie am practicat puterea unitatii pentru a susține noile frecvențe care ne ajută în această perioadă lungă de tranziție, in decursul lunii decembrie vom actiona ca avatare Christice venite sa creasca Constiinta Unitatii ceea ce va fi esential pentru a susține trezirea colectivă masivă care are loc în acest moment și care va continua în anul următor

În acest moment al căii noastre evolutive, ne aflăm pe drumul spre un nou destin, pe care l-am creat în mod conștient de-a lungul lunilor și pe care încă îl modelam în adâncul ființei noastre. În acest moment, trebuie să ne concentrăm în mod precis pe ceea ce construim mai degrabă decât pe ceea ce lăsăm în urmă. Atâta timp cât continuăm să alimentam cronologiile vechi, nu am putut intra în noi orizonturi.
De aceea, concentrarea radicală asupra creațiilor sufletești este crucială în următoarele două luni.

Într-adevăr, încheiem un macro iar majoritatea dintre noi un microciclu, a experienței noastre umane, în care integrarea, în afară de dizolvarea constantă a vechiului, a fost o constantă, în acest an 2018.. Ca parte a misiunii noastre principale, ca fiinte divine, suntem aici pentru a aduce inapoi amintirea cosmica a adevăratei noastre esențe, care este întotdeauna una de unitate și dragoste necondiționată pentru Toți.

Aceasta este de fapt o lună de schimbare, chiar dacă noi nu o percepem ca atare, din cauza numeroaselor distrageri 3D din această lună. Ca o confirmare a schimbării pe care o creăm cu toții, în modul nostru unic, această lună deține o frecvență universală de 5-23 redus . Numărul 5 indică într-adevăr o schimbare, una care va fi stabilizată ulterior prin ceea ce vom face în ianuarie.

Această schimbare nu se referă numai la viețile noastre umane, ci la energiile cu care ne confruntăm.Lucratorii in lumina ancoră constant noile frecvențe primite. Există o schimbare profundă planetară care are loc la un nivel mai profund, una pe care vor putea să o perceapă numai aceia care sunt înteleg ceea ce se întâmplă cu adevărat – văzând dincolo de jocul 3D.

O transformare care vine după eliberarea conștientă de vechi, pentru ca atunci este momentul în care suntem gata să fim aventuroși și să intrăm în necunoscut.
Într-adevăr, ne aflăm într-un val constant, până când ajungem în cele din urmă la țărmul noii noastre destinații, care, deși noi, niciodată finale.

Ca semințe ale noului pământ și suflete stelare am venit aici pentru a acționa ca emisari ai dragostei divine. Sarcina noastră principală ca ființe conștiente este aceea de a răspândi, prin acțiunile și starea noastră de existență, sensul adevărat al conștiinței creștine.

Decembrie, ca luna precedentă, continuă să fie un pasaj important pentru noi să lucrăm în mod conștient la conștiința lui Hristos, la Unitate.
Există mulți oameni care au acționat ca portaluri vii pentru a ancora conștiința unității deoarece rolul sufletului lor implică să acționeze ca constructori de poduri – mediatori între cosmos și Pământ – ancorarea energiilor pe care le primim de la multe porți stelare, de vreme ce Planeta noastră a fost bifurcată din vechime

.Principala lor misiune este să canalizeze și să coboare energiile cosmice în planul nostru fizic. Pentru ca acest lucru să aibă loc, nivelul lor de puritate și munca personală trebuie să fie curat, deoarece organismele fizice nu pot ține aceste frecvențe înalte. Aceștia, împreună cu sufletele al căror rol este de a fi ancorele pământului nou, ajută multe suflete incarnate și neintegrate să treacă de la pământ vechi la Noul Pământ, pentru că, după cum știți, există un grup care se numesc Archoni a căror misiune principală este de a păstra sufletele Pământului prinse în roata karmică 3D pentru a continua să le controleze și să le înrobească, așa cum au făcut-o până de curând.

În decursul lunii decembrie, în timp ce mulți se bucură de Vacanțe și continuă să hrănească consumismul și multe alte deviații 3D, cei care au venit să ajute Planeta să-și schimbe vechea traiectorie vor fi foarte ocupați prin ancorarea energiilor Crystal-Christos, amintirile si codurile lor creștine. Ei amintesc, din nou, adevăratul și pierdut înțeles al lui Cristos și ce înseamnă energia pe care El a adus-o pe planeta noastră ,cu adevărat.

Există deja o trezire colectivă masivă care apare pe planetă, care va crește în acest nou an 2019, iar cel mai important lucru pe care îl putem face pentru a ne ajuta este pur și simplu să fim cine suntem.
Uneori oamenii vor să facă mai mult. Nu este vorba despre a face, ci despre a fi pur și simplu cine suntem ceea ce poate aduce transformarea interioară și exterioară. Căci numai prin transmutarea rănilor noastre, dizolvarea iluziilor noastre umane, este că putem începe să fim de ajutor.

Nu trebuie să mergem undeva să ajutăm sau să facem complicate ritualuri; pur și simplu fiind cine suntem și strălucește starea noastră unică de a fi – frecvența – este suficientă pentru a afecta mediul nostru. Nu este vorba despre ceea ce facem, pentru că nu putem înșela niciodată Universul, ci despre ceea ce suntem și despre ce decidem să facem cu esența noastră, ceea ce contează.

După cum știți, o versiune 5D a Pamantului nostru a inițiat deja separarea cu câțiva ani în urmă, încheind anul trecut bifurcația finală. Deoarece aceasta nu este o tranziție de o zi sau de ani și este nevoie de mai mult timp pe care mințile umane limitate le pot înțelege, Planeta noastră, ca organism viu în sine, precum și pe noi înșine, continuă să se disocupe de matricea 3D, într-un ritm accelerat .

Acesta este un moment în care mulți vor începe să se trezească, așa cum a fost planificat de sufletele lor, și așa cum se întâmplă în momentul de față, și vor simți impactul amintirii cine sunt cu adevărat și misiunea lor are, asupra lor și asupra lor vieți omenești. Cu cat isi recupereaza amintirile antice, cu atat mai mult vor incepe sa se descarce din ce in ce mai mult din vechile lor vieti, locuri de munca, relatii si tot ceea ce inseamna a fi atasat de o frecventa veche care nu mai poate coexista cu unde au ajuns.

În calitate de deținători energetici, sarcina noastră este de a ajuta la susținerea acestei schimbări colective, precum și a celor care încă navighează între două lumi și care nu posedă încă nivelul de conștiință pe care l-am întruchipat în acești ani. Este esențial să acționăm ca ființe pline de compasiune pentru toți cei care încep să-și amintească, pentru că am fost acolo odată și au nevoie de toată dragostea și bunătatea noastră, într-un moment în care ar putea cădea, din nou, în capcane egoice sau întunecate.

În ceea ce privește sufletele ascendente planetare care susțin această schimbare între lumi – Ancorele Pământului -noi, între multe altele – este important să începem să înțelegem că o parte a misiunii noastre a fost îndeplinită și să începem să ajutăm pe cei care trec la noua spațiul dimensional pe care îl ocupăm acum, fie că sunt ființe incarnate sau neincarnați, dintr-o perspectivă a celei de-a cincea dimensiuni, pentru rolul nostru între dimensiuni nu ne poate conduce decât să continuăm să fim expuși la agendele întunecate, care încearcă continuu să ne împiedice să ne facem munca.

Ca ancore vii, sarcina noastră principală este de a acționa dintr-un spațiu sigur în care am putea ajuta mai mult decât să încercăm să ne protejăm tot timpul. Pentru cei care nu sunt încă călăuziți sau ghidati, ca să spunem asa prin Sinele lor Unificat, puteti conta pe asistenta a multor forte si fiinte de lumina venite acum sa ne ajute pentru a continua cu rolul dvs. sau pentru a face legătura între vechiul și Noul Pământ, până când va trece timpul pentru un nou rol sau spațiu.

Ca oameni, unii dintre noi au ajutat la ancorarea acestor frecvențe între lumi , dimensiuni, atâta timp cât am fost acordați acum cu alegerea personală de mișcare și continuăm să facem acest lucru dintr-un spațiu mai sigur, pentru că munca noastră a fost constant atacată și corpurile noastre au nevoie de o odihnă de la sarcina pe care o realizăm în alte dimensiuni. Acum avem ocazia să ne unim în acest scop de unificare și să folosim puterea noastră pentru a ne consolida datoria conștientă de a ancora aceste noi frecvențe într-un spațiu 3D, astfel încât să putem aduce eliberare și pace mai degrabă decât mai multă iluzie sau confuzie.

Pentru cei care lucrează ca chirurgi astrali și vindecători, pentru că este natura sufletului lor și abilitățile care si le-au cultivat , învățat în timpul eului, aceasta va fi o lună în care ajutorul lor va fi vital și mult apreciat pentru cei care se deplasează fizic și nu știu cum să lucreze încă cu noile lor organisme, așa cum a fost cazul meu când am început o altă profundă transformare fizică în această vară. Chirurgii astrali fac o sarcină extrem de dificilă și minunată, așa cum am experimentat-o eu, pentru a ajuta corpurile noastre să-și recupereze echilibrul energetic, precum și să îndepărteze implanturile și multe alte răni sau dezechilibre care s-au materializat și pe care noi nu le putem elimina prin noi înșine.

În acest timp nu este necesar să spunem că aceia care ajută prin ancorarea energiilor lui Hristos pentru că sunt deținători ai acesteia vor trebui să aibă grijă de ei înșiși și de corpurile fizice, deoarece este o lună foarte intensă pentru cei care lucrează în spatele scenele fizice. Este esențial ca noi toți cei care contribuie în mod unic la această tranziție să nu ne împingem trupurile până la limită, pentru că vor arde, dacă în mod constant descindem și întrupăm energia fără să luăm odihnă între timp.

Perioadele de schimb de odihnă cu perioadele în care ne integrăm și ancorăm este vitală, deoarece excesul de energie este foarte greu de canalizat, mai ales dacă de natura, ca mine, este hiper. Descoperirea înțelepciunii / lumina descendentă este alternativă cu perioadele în care deconectăm total de orice activitate fizică, mentală și spirituală și folosim acest timp pentru a ne concentra asupra recuperării corpului nostru, precum și asupra altor activități, astfel încât să nu luăm riscul de a lua trupurile noastre până la epuizare.

Există momente când corpul trebuie doar să fie și să fie completat mai mult decât orice altceva și este sarcina noastră conștientă de a fi îngrijitorii noștri și de a înțelege procesul intens și, uneori, greu, pe care corpurile noastre îl trăiesc, mai ales în acest an, cu accelerația pe care o parcurgem în care organismele noastre transmută în timp ce își recuperează ADN-ul adamic inițial, precum și forma cristalină.

În ceea ce privește corpul fizic, pentru mulți aceasta va fi o lună pentru a se stabiliza, după frecvențele pe care le-am coborât și care au cauzat o transformare profundă în corpurile noastre fizice. Pentru alții, aceasta va fi o lună pentru a continua procesul de integrare și vindecare. Este tot ceea ce avem nevoie pentru că suntem în calea noastră. În cele din urmă, toți vom trece prin multe etape necesare pentru ca trupurile noastre să revină la esența lor naturală cristalină.

Mutația pe care corpurile noastre o trăiesc trebuie să fie observată și susținută, deoarece tocmai în acest plan dens avem ocazia să experimentăm ascensiunea fizică

Acest proces este unul foarte lung, care nu se va termina în această viață pentru majoritate. Cu cât lasam vechile credinte in urma cu atât mai mult cucerim umbrele noastre interioare
, fără să le negăm, ci să le acceptăm ca o parte egală a ceea ce suntem, cu atât mai mult vom traversa voalul iluziilor umane și cu atât mai mult corpurile noastre vor continua să eliberareze, pentru fiecare parte a lor, are o credință , o rană diferită care trebuie să fie vindecată, dacă dorim să trezim maestrul ascensionat care suntem cu toții în esență.

Noiembrie, cel puțin în experiența mea personală, a fost o lună care a împins toate dezechilibrele corpului în suprafață, într-un mod care a fost dureros din punct de vedere fizic, deoarece eul inferior tinde să reziste eliberării tuturor rănilor / credințelor prinse. Cu cât rezistăm mai mult, cu atât mai multă durere vom crea în acest proces natural și cu cât ne concentrăm mai mult pe ceea ce este „greșit”, cu atât mai mult vom crea această iluzie, deoarece nu este nimic greșit, deoarece aceasta este pur și simplu o procedură naturală cei care au ales în mod conștient să experimenteze această transformare, vor continua să se supună.

Pentru mine a fost vorba de a avea o durere profundă în oasele mele – fundația corpului – și mușchii, abia m-aș putea plimba fără să simt o durere profundă în picioare și picioare. Același lucru a avut loc cu spatele și cu mâinile mele, până în punctul în care am crezut că va fi fizic. Am continuat să lucrez cu corpul meu și, într-o bună zi, aceste senzații încep să dispară așa.

Acesta a fost principalul motiv pentru care am fost departe de mediile sociale și nu am postat prea mult, pentru că mă concentrez cu totul asupra corpului meu și nu asupra altor distrageri. Acest proces fizic pe care l-am trecut a fost nou pentru mine, căci alteori a fost mai puțin dureros, să fiu cinstit. A început în această vară și de atunci am experimentat o transformare profundă în corpul meu ca niciodată înainte. Observarea de sine este esențială, pentru că ceea ce ați mâncat, cum ar fi etc. nu mai poate rezona cu noul dvs. mod de a fi. Acesta este cât de mult evoluăm, dacă alegem să lucrăm conștient cu corpul nostru și să lăsăm mai multe straturi vechi.

Aceasta a fost experiența mea personală, pentru tine, nu trebuie să fie dureroasă. Amintiți-vă, nu vă comparați cu nimeni altcineva, pentru că, chiar dacă toți vrem să găsim oameni care rezonează cu procesul nostru unic, suntem cu toții unici și organismele noastre știu ce au nevoie pentru a se elibera / integra / transforma și în ce fel. Responsabilitatea noastră este să o ascultăm și să susținem acest proces.

Această lună este o continuare, după cum știți că energiile nu vin și durează doar o zi.
Scopul principal să mergem din ce în ce mai mult, căci aceasta este o cale fără sfârșit, în Conștiința Unității.
Unitatea începe din interior, prin sintetizarea a ceea ce este fragmentat înainte de a incerca in a ne unifica viețile umane. În această lună mulți vor fi constrânși să discerne ce este unitatea autentică față de cea falsă impusă de matricea 3D și mulți continuă să creadă că sunt cei reali.

Așa cum spun mereu, vă rog să luați ceea ce rezonează, știind că acesta este un subiect foarte delicat. Cu toate acestea, este datoria mea să împărtășesc propria mea experiență, deoarece unii sunt bolnavi fizic în timp ce ei cred că simt simptomele ascensiunii și invers. Oricare ar fi situația dvs., ar trebui să vă bazați opinia și să acționați numai pe baza propriilor îndrumări.

Având un echilibru este esențial să nu cadem în capcane egoice delirante, în special în ceea ce privește îngrijirea vehiculelor noastre fizice. Tot ceea ce împărtășesc se bazează pe propria îndrumare și experiență, în cazul în care poate fi de ajutor altora.

Sursa Articol: https://www.starseedsoul.com/2018/11/the-energies-of-december-2018-avatars.html?m=1

Publicat de

danielgaucan

Sunt un spirit liber.

Un gând despre „Energiile Lunii Decembrie 2018”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s