Noile prototipuri umane

FB_IMG_1543598182767.jpg

De Lauren,

Această lună de portaluri de triplu 11 marchează încheierea unui ciclu important care a început anul trecut între solstițiul din 21 decembrie 2017 și 1 ianuarie 2018… deschiderea unui portal extrem de intens ce a întâmpinat un potop de coduri de diamant cu care a plouat pe Pământ tot anul, fortificându-ne pentru a deveni tari ca stânca în reziliența noastră în anii ce vor urma… ani care vor aduce schimbări mai importante în lumea din jurul nostru.

Toată vara (iarna în emisfera sudică) am lucrat în vederea acestui moment de încheiere, iar energiile din noiembrie ne-au ajutat în fiecare zi să ajungem în punctul personal de cerc complet… să ieșim din spațiul în care am trăit (de eoni) și să trecem la noua traiectorie ce a apărut prin portalul 11/11.

După ani (vieți) de creștere în direcția luminii, ne aflăm acum în procesul ancorării acelei energii, pregătindu-ne să înflorim cu frumusețea unică a Adevărului sufletului nostru… esența noastră spirituală autentică. Și întrucât aceasta e o lună de vibrație universală 4, a existat de asemenea o concentrare considerabilă asupra aducerii autorității în acele structuri importante din viața noastră care necesită o revizie generală, astfel încât în 2019 să reușim să ne împământăm noile creații.

Se poate ca asta să fi însemnat rearanjarea unor elemente fundamentale ale vieții (gândirii) pentru a ajunge la următorul pas/nivel al întrupării, pe care Elohimii mi l-au făcut cunoscut drept contopirea noastră cu conștiința planetară… deschiderea portalurilor porților stelare interioare pentru a ne alinia forța vieții personale → cu Forța vieții planetare → cu Forța Vieții Universale.

În timp ce noiembrie se apropie de un binevenit sfârșit și ne continuăm necesara (și provocatoarea) integrare a acestor energii ce schimbă realitatea… care, apropo, constituie și motivul pentru care aceste rapoarte vin de obicei la sfârșitul lunii → astfel ca eu/voi/noi să întrupăm și să simțim energiile, înainte ca eu să relatez despre ceea ce recepționez… începem de asemenea să ne deschidem spre eliberarea energiilor noii Creații, încheind concomitent unul din anii/ciclurile de inițiere cei/cele mai provocatori/provocatoare pentru primii care se întrupează. E ca și cum fiecare an/inițiere de expansiune (începând din 1999) s-a prezentat din nou, ajungând să-i avem pe TOȚI anii în același an pentru un fel de final distorsionat apoteotic. Deloc grozav.

Măreția EXISTĂ deja. Ne revine doar să fim un receptacul în care să intre măreția.

Într-un fel sau altul, ajungem toți într-un loc din noi foarte nou, foarte străin, neexploatat, unde e posibil să ne întrebăm cu mai multă claritate… pentru ce %!&# au fost toate astea?? și/sau… Și acum?? Deși răspunsurile întregi nu sunt încă disponibile (Mercur retrograd), sunt totuși întrebări bune pe care să ni le punem în timp ce ne pregătim să ne mutăm pe o treaptă nouă/următoare a necunoscutului.

Dat fiind că avanpremiera energiilor lui 2019 a început în octombrie (și cu compliniri aduse de Venus retrograd), am fost prinși cu revizuirea unor teme (karmice) importante… cicluri și dinamici… pe care am crezut că le rezolvasem de mult, dar vai!, toți am fost chemați să aducem din nou lumină la nivelurile cele mai adânci ale acelor cauze ancestrale străvechi, în scopul de a face loc pentru integrarea viitorului nostru Sine (galactic). NOTĂ: În unele cazuri, aceste reexaminări sunt/au fost pentru întreg colectivul în curs de înălțare… nefiind întotdeauna sau neapărat doar personale.

Mesajele pe care le primesc spun că luna aceasta am intrat într-o nouă linie temporală și că la ora actuală ieșim de pe vechea traiectorie umană și galactică, pentru a făuri noi Creații, ce n-au mai fost create până acum… acesta fiind motivul pentru care nu există absolut NICIO cufundare în trecut pentru a crea viitorul și motivul pentru care nimic „deja creat” pare să nu ne mai satisfacă. Acea viață → e oficial încheiată.

Nu e ușor să pășim în acest spațiu nou în timp ce vechi circumstanțe continuă să ne cheme constant înapoi, în orice caz… cheia acestei luni uimitor de influente de autoritate a fost aceea de a ne menține cu perseverență perspectiva că nu repetăm neapărat aceste cicluri, ci le rescriem. Mulți dintre noi au ajuns la nivelul următor/mai înalt al spiralei, fapt ce necesită reexaminarea acelor locuri din noi pentru a le vindeca în sfârșit și în totalitate… astfel încât să ne putem împleti lumina de diamant din interiorul acelor locuri rănite, ce au fost prea greu de înfruntat în totalitate până acum. Iar apoi să le depășim.

Urând tuturor un decembrie cu adevărat miraculos, de pomină!
♡,
Lauren
ThinkWithYourHEART.com ©As LOVE, Inc. 2018 Toate drepturile rezervate.

Traducere: Ana Nicolai

Publicat de

danielgaucan

Sunt un spirit liber.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s