Portaluri Actualizări Energetice, Karma şi Marea Schimbare din 2018

Golden_Phoenix-5cb11fba-4b26-4da4-9959-b89aa1f70f9d

Vânturile transformării sunt peste noi. Ne mișcăm spre închiderea portalului 1111. O altă schimbare profundă a avut loc. Undele sunt experimentate pe tot globul. Țineți-vă bine, oameni frumoși. Scopul este să ajungem la sfârșitul anului întregi. 2018 a văzut lovitura marii schimbări. Polaritatea a încălcat barierele dimensionale. Suntem martorii zorilor unei noi ere, întoarcerea energiei divine feminine. Progresul tehnologic accelerează evoluția umanismului. O misiune cosmică de salvare și resuscitare este în plină desfășurare. Rezistența pune presiune asupra noastră, ne opunem propriei noastre dezvăluiri karmice. Putem fi jucătorul sau arhitectul. Actualizările sunt integrate, deoarece portalul este o magie transdimensională de vindecare. Lucrători în lumină, ai Gaiei, cultivați pacea, armonia și sacralitatea într-o lume crudă, haotică.

Putem fi toți mama. Ne hrănim pe noi înșine, pe cei dragi, lumea noastră. Schimbarea este comparată prin compasiune, auto-îngrijire în locul invidiei, colectivitate în locul concurenței. Recunoscând că fiecare trăieşte traume, dureri, răni și întristări, acțiunile pot deveni neregulate, iraționale, dacă ne simțim brutalizaţi sau expuşi. Când ne înfășurăm în spiritualitate, noi ne protejăm minteasufletulspiritul de vibrații negative și scăzute. Evoluția noastră karmică înseamnă că învățăm, să ne confruntăm conștiința de sine și reflecția de sine. Construim forța de bază din fața demonilor noștri și eliberarea lor. Dezvoltăm echilibrul central atunci când practica spirituală devine instrumentul nostru de supraviețuire. Ne aliniem la câmpurile de vibrație mai înalte prin extinderea conștiinței noastre, dincolo de limitele puterii matricei.

Toate acestea se pot prăbuși în jurul nostru atunci când ne confruntăm cu traume, durere sau frică. Suntem aruncați într-o groapă a întunericului, rușinii, vinovăției, durerii, care se învârte în interiorul nostru. Putem fi paralizați în aceste momente, copleșiți de răspunsurile emoționale, care au nevoie de eliberare. Nu putem fi întotdeauna protectorii vieții, uneori trebuie să fim mântuiți. Întindeţi mâinile, împărtășiți, conectați-vă, suntem tribali, natura noastră este comunicarea. Întrebaţi, pentru a primi ajutor. Răspunsurile pe care le primim nu ne reflectă, ele reflectă fiecare cale sufletească. Unii vor fi acolo cu o îmbrățișare, alții nu vor fi. Faceți pace cu adevărul. Descompuneţi frica ca pe o barieră din calea atingerii. Solitudinea vindecă, la fel cum o problemă împărtăşită este o problemă înjumătățită. Extindeţi-vă și respirați. Meditaţia este un medicament perpetuu pentru suflet, hrăneşte corpul şi extinde mintea. Căutați siguranță și adăpost. Creați un spațiu sacru protejat. Fiţi buni cu voi.

Ceea ce se întâmplă până în 2019, anunțat de luna sângerie din ianuarie, este în noi. Liniile temporale necesită lumină pentru a menține posibilitățile de viaţă. Rămâneţi pozitivi. Chiar și atunci când totul se strânge în jurul vostru. Rămâneţi cât mai aproape de 5d, după cum puteți, rămânând în continuare pe grila Gaiei. Întoarcerea femininului divin împiedică zidurile de beton ale condiționării. Misoginitatea este chiar în porii societății noastre. Trebuie să fie extrasă, expusă și curățată din psihicul nostru colectiv. Mama Gaia se vindecă, energia feminină divină inundă planeta noastră, atmosfera noastră. Conectaţi-vă cu inima conducătoarea spre viaţă. Sărbătoriți femininul în toate formele sale. Canalizaţi în zilele următoarea puterea zeiţei războinice. Fiți ceea ce puteți fi, nu mai mult, nu mai puțin. Detașați-vă de comportamentul altora, opriţi-vă să umpleţi liniştea cu interpretarea. Renunţaţi la aşteptare. Utilizați creativitatea, muzica, natura pentru a vă relaxa, a realina și a reîncărca. Permiteţi acestea.

Valul se întoarce și ne luptăm împotriva piedicilor, ancorându-ne lumina. Păstraţi spațiu pentru voi înșivă, prieteni călători, suntem rugați să ne menţinem lumina. Lumea pâlpâie și nu se concentrează, strălucește, translucid, fluctuând între frecvențele dimensionale. Atunci când o undă vă trage sufocându-vă, sub surfboardul vostru cosmic, respirați profund și concentrați-vă asupra echilibrului. Recuperarea echilibrului interior este cheia pentru stabilizarea apei din jurul nostru. Cu toate acestea, găsim pacea interioară, acesta este locul unde ar trebui să mergem cât mai des posibil. Spațiul nostru sigur, locul nostru fericit, spaţiul nostru zen. Și nu uitați să respirați x

Împărtăşiţi aceasta:

Energy Update Gateways, Karma and the Great Shift 2018

Imagine: Pinterest

Traducere: Ambarees, postat in 06 decembrie, 2018; 00:45 pe:

https://jawescreator.wordpress.com/2018/12/05/portaluri-actualizari-energetice-karma-si-marea-schimbare-din-2018/

 

 

Publicat de

danielgaucan

Sunt un spirit liber.

2 gânduri despre „Portaluri Actualizări Energetice, Karma şi Marea Schimbare din 2018”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s