Portalul multidimensional –Meditația decretului

IMG-20181110-WA0003

Sistemul nostru solar este aliniat în această perioadă în linie dreaptă cu planul galactic și, prin urmare, cu Soarele Galactic Central. Ca rezultat, primim o emisie de energie luminoasă de la Soarele Central la fiecare Solstițiu de iarnă.

Putem folosi acest val de energie înalt vibrațională pentru a ne alinia cu Lumina, lăsând-o să curgă în Sistemul nostru solar, pentru a ajuta la rezolvarea tuturor problemelor rămase care provoacă întârzierea Evenimentului.

De asemenea, Lumina care emană din Soarele Galactic Central poate ajuta la dizolvarea implanturilor introduse la  populația de suprafață. Acest lucru poate, la rândul său să accelereze procesul de eliberare planetară.

Din acest motiv în această perioadă se realizează zilnic, între orele 16.20-16.30 pentru România. o meditație la nivel planetar ce a fost numită –

Meditația portalului multidimensional sau Meditația Decretului 0010110.

Decretul 0010110

Acest cod a fost primit ca o cheie pentru accelerarea Evenimentului. Este recomandat să fie utilizat ca instrument de meditație, focalizându-ne intenția pentru realizarea acestui țel. Folosirea lui sub această formă mandalică de asemenea amplifică puterea lui operatorie. Este un cod binar de aliniere la influxul de forță forță spirituală a Soarelui Galactic Central. Este de asemenea o expresie a ”Funcției Punctului zero” în care 001 și 110 sunt inversate în oglindă, în aliniere cu 0 -ul central care reprezintă centrul Sursei.

Decret pentru grăbirea Evenimentului

Invoc Cel mai înalt aspect al Prezentei mele Eu sunt pentru a trimite un apel clar din adâncul inimii către Sursă și Pleroma / Soarele Galactic central.

Ca parte a colectivului celor 144000 de Seminții stelare (Starseed), având ca misiune eliberarea Pământului, cer și rog să se acționeze pentru accelerarea fazei de tranziție a Evenimentului astfel încât acesta să se desfășoare cât mai repede cu putință. Ca Seminție stelară aflată pe Pământ declar acum din  centrul inimii mele faptul că sunt pregătit să trec într-o dimensiune mai înaltă a iubirii, bucuriei, păcii și abundenței, pe linia temporală cea mai adecvată pentru toate ființele din întregul Multivers. Colectiv, cerem Sursei divine să grăbească activarea Operației Pheonix de către Forțele Luminii și să ne asiste în îndepărtarea tuturor energiilor negative,

0010110

a entităților negative, a armelor neconvenționale, a ființelor întunecate din toate planurile existenței, punând astfel capăt ocupației forțelor întunecate asupra Pământului pentru totdeauna! Cer ca această tranziție să se realizeze cât mai blând și pacifist cu putință,  eliberând toate ființele și conducându-ne în Epoca de aur a Atlantisului. Cer să se manifeste o Lume plină de abundență a libertății, bucuriei, cu hrană, apă și sănătate din belșug pentru toate ființele, cer să se manifeste eliberarea tehnologiilor neconvenționale, a dispozitivelor medicale inovatoare și a tuturor tehnologiilor ce au fost suprimate, în folosul umanității. Cer să se manifeste Primul contact, să devenim parte a Confederației Galactice și să ne ocupăm locul de drept ca rasă universală . Cer reuniunea cu familia mea de suflet, cu frații și surorile mele din Lumină.

Cu profundă recunoștință rog ca la toate aceste cereri să se răspundă rapid.

Așa să fie, și așa este, eu sunt!

Mulțumim din inimă tuturor celor care realizează această meditație. Ea este de interes planetar și și o puteți găsi pe un număr de website-uri:

https://prepareforchange.net/2017/12/16/multidimensional-portal-meditation-make-this-viral/

http://paradism.hatenablog.com/entry/2017/12/17/123011

În ce privește modul de realizare al acestei meditații nu există un răspuns standard rigid, decretul putând fi rostit fie înainte, fie dupămeditația propriu-zisă de 10 min, care se realizează zilnic la nivel planetar folosind codul 0010110între orele 16.20-16.30 pentru România.

Dacă nu este posibil să rostiți decretul cu voce tare datorită restricțiilor date de locul unde vă aflați, este util să îl citiți înainte de meditație. Puteți chiar să îl scrieți pe o coală de hârtie manifestându-vă clar intenția în această direcție și să îl semnați. Este creată astfel o legătură cu Sinele vostru înalt, cu prezența voastră Eu sunt care vă va susține în ceea ce faceți.

Există două versiuni audio în limba engleză pentru decretul 0010110 disponibile aici:

Fie ca Lumina și Iubirea să Învingă!

Sursa Articol: https://atmamundi.ro/portalul-multidimensional-meditatia-decretului/

Publicat de

danielgaucan

Sunt un spirit liber.

Un gând despre „Portalul multidimensional –Meditația decretului”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s