2018 Etapa de Unificare

Music_Note-51da6c2a-8351-375c-87db-78c6c4975f42
Umanitatea contorizeaza timpul in zile, minute, ore si secunde. Ne orientam in functie de revolutia pamantului in jurul soarelui, aproximata la 365 de zile plus 6 ore pentru a completa cee ace numim un an. Pentru a face loc celor 6 ore si a mentine ritmul pamantului in jurul soarelui, oamenii au introdus anul bisect, un an cu 366 de zile, la fiecare 4 ani. Anul este divizat in 12 luni, 52 de saptamani, fiecare saptamana in 7 zile. Cea mai mica unitate a anului este ziua, care este organizata in ore, minute si secunde.
Organizarea timpului facuta de catre oamenii de pe pamant au mutat focusul din a privi stelele pe cerul noptii in a ne privi ceasurile. In ce mod organizarea naturii ne serveste in a ramane o parte a Mamei Pamant si a Universului? In 27 decembrie 2018, in unitate cu Mama Pamant, umanitatea incepe noua sa faza. Reorganizarea Mamei Pamant pentru dimensiunea a cincea a inceput. Reorganizarea incepe ca etapa initiala pana in 12 august 2020 si va fi un proces continuu pentru generatiile urmatoare ce vin in Noua Realitate, in care noi vm servi drept initiatori ai umanitatii pentru Faza de Unificare.
Umanitatea intra in etapa de unificare. Societatea moderna nu ne mai va fi de folos. Procesul unificarii se va petrece in spatele haosului societatii si confuziei, timp in care organizarea timpului isi va pierde semnificatia si importanta.

Organizarea timpului a devenit o diversiune economica a potentialului uman. Pierduti in demersurile economico- sociale pentru a deveni elemente eficiente economic in masinaria sociala ne-am indepartat de la scopul inimilor si sufletelor noastre. Am devenit astfel mai dependenti de programul societatii si mai putin conectati la inimile si sufletele noastre. Natura umana a fost deturnata, iar atentia a fost directionata spre a plati pentru diverse mai de graba decat sa permita marelui aliat si resursa sa se exprime – Sufletul nostru. Reorganizarea Mamei pamant pentru dimensiunea 5 incepe in 27 decembrie 2018 si are ca scop sa ne activeze pe noi ca parte integranta in unificarea pentru dimensiunea 5. Impreuna vom expanda Lumina, Iubirea si Armonia prin Timpul Universal, in demersul nostru ca suflet unic.

Sursa Articol: http://alexandriankosmos.blogspot.com/?utm_source=newsletter&utm_content=Newsletter-345974-20160526&utm_campaign=Triada+Evenimentelor+(P%C4%83m%C3%A2ntul+a+intrat+%C3%AEn+cea+de-a+cincea+dimensiune+a+Universului)&utm_medium=email&m=1

Publicat de

danielgaucan

Sunt un spirit liber.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s