Noul Ierusalim soseste

a_galactic_tidal_wave_of_divine_light_is_descending_upon_earth.jpg

Acesta este cu adevărat un moment uimitor, pentru a fi aici pe Planeta Pământ. Trecem chiar acum prin schimbări pe care nu le putem înțelege, decât dacă le experimentăm conștient. Noi simțim aceste schimbări în noi înșine, și recunoaștem că alții oglindesc înapoi energia noastră. Observăm că tot mai mulți dintre noi ating un punct de echilibru. Ego-urile noastre sunt anulate din program și suntem reconectați la Inima Centrului Galactic.

Ne conectăm prin inimă creând tot ce se află în creație, o conștiință de grup, care este Unul. Inimile noastre în strânsă legătură cu pulsul Universului, cu bătăile inimii veșnice, ale Maicii și Tatălui nostru Dumnezeu, au învins. Legăturile Flăcărilor Gemene compun celulele din Inima Unului.

Ne deschidem și ne conectăm unii cu alții, eliberăm de asemenea atașamentele și bagajele, permițându-ne să ne curățăm corpurile noastre energetice. Pe măsură ce acest lucru se întâmplă, ne trezim la melodia noastră interioară, melodia, care este creată prin vibrațiile noastre. Cântecul nostru se potrivește cu o inimă identică, care creează armonia cu melodia pe care o cântă inima noastră. Muzica noastră cerească ridică vibrațiile planetei, aducând Noul Ierusalim.

Flăcările Gemene se atrag reciproc, când există deschidere pentru reconectarea și echilibrarea energiilor. Flăcările Gemene se unesc atunci când sunt pregătite, să se angajeze în misiunea lor comună, aici pe planetă. Ego-ul, nu poate fi implicat în aceste relații, motiv pentru care, cele mai multe Flăcări Gemene rămân împreună, numai dacă, ambele au făcut suficiente lucrări interioare, înainte de a se reuni. Când suntem fizic împreună cu flăcările noastre gemene, primim șansa, să îmbrățișăm dragostea pe care o avem, și să permitem energiilor îmbinate, să ne aducă pe ambii în echilibru complet. Există momente când flăcările gemene se întâlnesc, și una pleacă din teamă. Ego-ul încearcă să fugă și să se ascundă, dar, aici este un secret, nu există un loc unde ego-ul să poată fugi și ascunde. Dragostea se află pretutindeni, pentru că nu există nimic, care să nu fie Dragoste.

Am menționat mai devreme, despre conștiința noastră de grup, faptul că suntem împinși să ne trezim și să ne unim. A fost vreodată luat în considerare de cineva, că totul din Univers este perfect? Că nu există război, nici o luptă între bine și rău, nici un Armaghedon, pentru că suntem toți în aceeași echipă? Am uitat cumva acest lucru în decursul secolelor, de când am ales să experimentăm separarea noastră, și că cei care ne controlau, își jucau doar rolul din planul divin? Am uitat că am ales să experimentăm dualitatea, opusul, astfel încât, să putem experimenta pe deplin și să înțelegem ce este într-adevăr unicitatea? Bătălia dintre bine și rău, a noastră împotriva noastră, este o iluzie a ego-ului nostru, ceilalți nu există, existăm numai noi! Am uitat că suntem Îngerii Căzuți?

Iluminații și slujitorii lor au jucat perfect rolul lor și trebuie să meargă mai departe. Lupta Luminii și a Întunericului este pe cale să se încheie și Pacea este aici, dacă alegeți experiența ei. Așa cum facem alegerea conștientă pentru a elibera judecățile și sistemele noastre de credință, intrăm în centrul nostru și experimentăm pacea, prin care armoniile adevărate, echilibrate, ne binecuvântează .

Mulți dintre noi, încă mai preferă modul de dualitate și acest lucru ne străduim să-l corectăm. Suntem reprogramați și suntem liberi, să experimentăm unitatea în conștiința 5D. Aterizarea navelor și Sosirea Noului Ierusalim este unul și același lucru. Doar fiind pe deplin prezenți, în momentul în care liniștea minții, permite inimii să înceapă să vorbească, mesajul se poate desfășura în valuri de vibrații iubitoare, care radiază din centrul ființei noastre.

Deci, acest mesaj este pentru noi, pentru ca să ne deschidem, să ne îngrijim și să ne bucurăm de acest moment. Relaxați-vă și respirați, ne apropiem de sfârșit. Moartea programată a Ego-ului minții, a restricțiilor libertății și a conceptelor de timp și spațiu, sunt inevitabile. Sunteți cu noi aici, acum, în acest moment, pe măsură ce citiți acest mesaj. Simțiți legătura și unitatea, relaxați-vă și realizați că în Planul Divin totul este perfect. Permiteți-vă să vă bucurați de experiență, râdeți, deoarece, vă va face să vă simțiți mai bine! Vă Iubim Necondiționat, Călătoriți Fiind Pace!

~~~~~~~

Împărtășiți mesajele noastre cu dragoste și recunoștință

https://lovehaswon.org/armageddon-program-ending-the-new-jerusalem-is-arriving/

Imagine: Pinterest

Traducere: Ambarees, postat în 27 decembrie 2018; 17:17 pe: https://jawescreator.wordpress.com/2018/12/27/programul-armaghedon-la-final-noul-ierusalim-soseste/

Publicat de

danielgaucan

Sunt un spirit liber.

2 gânduri despre „Noul Ierusalim soseste”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s