Întruparea Voastră Strategică de pe Pământ În Acest Timp

Space-28a0c4ec-d396-4458-b7b5-7651597a99c6.jpg

De Mayan Oracle, 30 decembrie, 2018

Odată, a fost chemat un consiliu galactic și un apel mitic a fost trimis către nenumărate ființe luminoase: copiii Soarelui, îngerii înaripați, mesagerii Solari, războinicii curcubeu și alte fiinţe luminoase, din multe sisteme stelare. Acest cerc mare de ființe luminoase s-a adunat din larg şi depărtări. La contactul numit, Iubirea Galaxiilor Spin (Rotitoare), Marele Duh, a intrat, înfrumseţând totul cu lumină celestă și cu următoarele cuvinte:

„Sunteți invitați, să vă întrupați într-o lume, în care va avea loc o mare transformare”, a început Iubirea Galaxiilor Spin. „Cei care răspund acestui apel, vor merge într-un loc de evoluție planetară, unde iluziile fricii și separării sunt învățători puternici. Îi chem pe cei cu talentul și darurile necesare, pentru a acționa ca emisarii mei acolo, pentru a ridica și a transforma frecvențele planetei Pământ, pur și simplu prin întruparea și ancorarea prezenței iubirii acolo. În acest mit, veți fi creatorii unei noi realități, realitatea octavei de aur. „

Iubirea Galaxiilor Spin a continuat: „În alte călătorii, fiecare dintre voi s-a dovedit a fi un” navigator de sentimente „,  capabil să vă trezească conștiința și să vă alinieze inima, prin determinarea iubirii pure și a slujirii compasionale. Ca mesageri Solari și purtători de torțe, ați demonstrat deja, că veți ține lumina ridicată. Așadar, vă invit, să vă întrupați în masă, printre triburile Pământului, pentru a ajuta Gaia și pe toți copiii săi în transformarea lor.

„Faceți parte din planul în care veți fi înveliți în uitare”, a continuat Iubirea Galaxiilor Spin. ” Cu toate acestea, pe măsură ce vă veţi aduce aminte de sentimentul inocenței și încrederii copiilor, veți deveni cei ce cresc armonia acestui ciclu de inițiere, pentru Pământ. Vă veți întrupa strategic, adesea în unele dintre zonele cele mai dense vibraţional de pe planetă. Pentru unii, această iluzie a separării de iubire poate crea sentimente de lipsă de speranță, lipsă de sprijin și înstrăinare. Dar, prin îmbrățișarea umanității voastre, iubirea voastră va transforma profunzimea dualității, iar lumina voastră îi va însufleţi pe mulți.

„Participarea voastră la această căutare este pur voluntară; totuși, această schimbare transformatoare de pe Pământ este foarte rară și prețioasă. Dacă veți alege să acceptați această misiune, veți avea ocazia să catalizaţi și să sintetizaţi tot ceea ce ați fost în timpul multor întrupări, primind un salt cuantic rar, oferit în conștiință. Depinde de voi, să alegeţi cum veţi dansa cu Terra Gaia și cu copiii ei, în timp ce își completează ceremonia de lumină „.

Așa a vorbit Creatorul, Lumina Galaxiilor Spin. Și așa a fost faptul că, ființele de lumină, care au format nenumăratele alianțe, federații și consilii ale stelarilor loiali, au ales să se întrupeze pe planeta Pământ, pentru a ajuta acest eveniment crucial, trezirea din visul planetar. În încercarea de a reuși să trezească aceste ființe din iluzia separării și a vălului de uitare, care este atât de mare pe Pământ, a fost construit chiar şi un proces sigur. Cei din lumină, care vor călători pentru asistența Gaiei au fost de acord să-și aducă aminte reciproc. Astfel, aceste seminţe stelare au fost codificate în multe feluri prin sunete, culori, lumini, imagini, cuvinte și simboluri – o rezonanță vibrațională, care i-ar ajuta să își amintească angajamentul față de lumină. S-a convenit ca aceste indicii codificate, să apară pretutindeni: în arta vizuală și în muzică, în privirea pătrunzătoare, în vorbire și sentimente – toate creând un dor adânc, pentru a se trezi și a deveni întruparea iubirii.

Așa că voi, copiii Soarelui, acum sunteți scăldați în apele amintirii, pregătiți ca războinicii curcubeu, pentru a îndeplini promisiunea noului și vechiul mit. Prin simpla ancorare a prezenței iubirii pe Pământ, renunţaţi cu iubire la mantaua zeilor, trimițând valuri de vindecare și iubire în tot corpul receptiv al Gaiei. Pe măsură ce veniți în acest timp, darurile voastre îi trezesc și îi împuternicesc pe alții. Utilizând instrumentele râsului, cântecului, dansului, umorului, bucuriei, încrederii și iubirii, creați o puternică creștere transfiguratoare, care va transforma limitele vechiului mit al dualității și separării, înrădăcindu-se astfel, miracolul unității și al păcii pe Pământ .

Utilizați darurile voastre în numele Gaiei. Într-o supernovă de conștiință, Gaia și copiii ei vor urca în haine de lumină, formând un corp luminos, de iubire strălucitoare, să se renască printre stele! A sunat apelul mitic. Căutarea cea mare a început. Treziţi-vă, războinici curcubeu, mesageri Solari, fiinţe luminoase din alianţele galactice, federaţii şi consilii! Vechii călători stelari, adunaţi acum în acest moment, stau în frumusețea și puterea adevăratei lor identități, ca dar al iubirii față de Gaia. Părăsiţi îndoiala de sine. Voi sunteţi copiii divini ai Soarelui! Duceţi-vă acolo unde inima voastră vă atrage, să împărtășiţi darurile voastre minunate. Predați-vă miracolului și luminii. Miracolul se va manifesta pe Pământ. Amintiți-vă, dansăm și cântăm aici pentru Inima Unului. ”

„Oracolul Mayan”

https://lovehaswon.org/your-strategic-incarnation-upon-earth-at-this-time/

Imagine: Pinterest

Traducere: Ambarees; postat în 31 decembrie, 2018; 00:11 pe: https://jawescreator.wordpress.com/2018/12/30/intruparea-voastra-strategica-de-pe-pamant-in-acest-timp/

Publicat de

danielgaucan

Sunt un spirit liber.

Un gând despre „Întruparea Voastră Strategică de pe Pământ În Acest Timp”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s