Nu sunteti pe moarte!!!Este Rezonanta Schumann

Planet_Earth-dd7741f4-ec11-493e-9594-11064f63f3d0.jpg

MICHELLE WALLING: “You’re Not Dying — It’s The Schumann Resonance!”

 

Până acum nu există o persoană pe Pământ, care să nu fi simțit un simptom fizic ciudat și inexplicabil, care să îl facă să se simtă inconfortabil. Mulți nu înțeleg de ce se întâmplă acest lucru, iar unii merg la medic pentru a afla că nu este nimic în neregulă cu ei. La rândul lor, medicii realizează că se pare, există fenomene ale aparițiilor ”psihosomatice” inexplicabile. Există dovezi științifice, care afirmă că se întâmplă pe planetă ceva, care scutură mărul în acest moment, și această dovadă este de pe un site web rus, care urmărește Rezonanța Schumann.

Ce este Rezonanța Schumann?

Rezonanța Schumann este o rezonanță electromagnetică globală, numită astfel de fizicianul Winfried Otto Schumann, care a prezis-o matematic în 1952.

Descrierea oficială din Wikipedia este:

“Rezonanțele Schumann (SR) reprezintă un set de vârfuri de spectru în frecvența extrem de joasă (ELF) a spectrului câmpului electromagnetic, al Pământului. Rezonanțele Schumann sunt rezonanțele electromagnetice globale, generate și excitate prin descărcările fulgerelor, în cavitatea formată de suprafața Pământului și ionosferă “.

După cum puteți vedea, explicația Wikipedia spune că am avut o mulțime de fulgere în ultima vreme, dacă citiți graficele pe care vi le voi arăta. Indiferent dacă, ceea ce se întâmplă pe planetă, este provocat într-adevăr de mai multe “fulgere” sau cauza este un echipament, ce determină să se ridice pentru altceva, dovezile științifice demonstrează că, ceva deranjează sau provoacă frecvența electromagnetică a planetei. Timp de o mie de ani, Rezonanța Schumann a fost măsurată la 7,83 hertzi sau în graficele superficiale, ale acesteia, în funcție de câte furtuni se aflau pe planetă în acel moment. Un site web rusesc, care poate fi găsit aici http://sosrff.tsu.ru, este unul dintre site-urile publice, care eliberează datele zilnice despre fluctuațiile actuale ale Rezonanței Schumann. Motivele pentru acest lucru nu sunt clare, dar par să indice păstrarea controlului datelor din ochii publicului.

Cum sunt afectați oamenii de Rezonanța Schumann?

Fiind ființe spirituale, care am fuzionat cu un corp uman, am fuzionat și cu structura energetică și conștiința Pământului, când am fost născuți într-un corp uman. Pentru a rămâne sincronizați compozițiilor și frecvențelor planetare, corpul uman are un sistem auto-corector, care se poate re-calibra în mediul, în care este necesar. Cu toate acestea, când câmpul auric, al unui om nu este în sincronizare, este dificil pentru corpurile emoționale, mentale, spirituale și eterice să se sincronizeze cu corpul fizic și cu frecvența Pământului.

În același timp, un impuls de frecvență în frecvențele magnetice, ale Pământului, poate aduce ciocniri în blocajele energetice din câmpul auric, care pot determina corpul fizic să rămână la un nivel scăzut sau stagnant de ELF (frecvență extrem de scăzută). Impulsurile de frecvențe înalte sunt un lucru bun pentru curățarea câmpului auric, al omului, atâta timp cât sunt făcute cu moderație. De exemplu, dacă o persoană ar trebui să fie electrocutată de la o priză electrică de uz casnic, poate avea șanse mai mari să se recupereze, decât dacă ar fi lovită de fulgere.

Explicația spirituală și metafizică a creșterii frecvenței corpului fizic este, cu cât mai mare este frecvența, cu atât realitatea pe care o va întâmpina omul va fi mai puțin densă. Scopul este de a transforma realitatea densă, de control, pe care o trăim, într-un mod, care unifică omenirea într-o conștiință superioară bazată pe iubire, în timp ce trăiește încă în corpul fizic. Acest lucru poate fi realizat numai prin eliberarea blocajelor energetice din trecut și din copilărie, deoarece, acestea mențin o persoană blocată prin crearea unei iluzii recurente a densității și ne-sănătății în realitatea fizică. Eliberarea va permite organismului fizic să vibreze armonios cu frecvența planetară, și să aibă un flux de energie sănătos în organism împiedicând îmbătrânirea și boala.

Dacă un om este blocat în modele și credințe vechi sau poate este îmbibat de satisfacție la o frecvență scăzută, atunci un impuls de frecvență poate determina unul dintre cele două lucruri. Dacă persoana și-a ridicat suficient conștiința pentru a realiza că ceva se întâmplă, și este capabilă să aibă o minte deschisă și o inimă deschisă, atunci persoana va începe să absoarbă aceste frecvențe la fel de mult și atât de repede, cât le permite mintea și spiritul. Absorbind aceste frecvențe, determină ca apa din corp să înceapă să vibreze în frecvența vârfurilor. Acest lucru ar putea provoca multe simptome inconfortabile, dar în cele din urmă este și o dovadă că se întâmplă ceva cu planeta noastră și conștiința noastră.

Câteva dintre cele mai frecvente simptome determinate de aceste vârfuri în frecvența electromagnetică sunt:

Blitz-ul – când corpul vibrează mai repede, generează căldură

Vedere încețoșată

Vertij (amețeli)

Bătăi ale inimii, neregulate sau în salturi

Durerile inexplicabile, care ar putea să rămână pentru a fi recunoscute sau care pot să vină și să plece în mod misterios Sunete în una sau în ambele urechi. Frecvențe înalte, tonuri armonioase și / sau uneori asurzitoare temporare

Schimbările de dispoziție, deoarece blocajele emoționale vin să fie rezolvate

Oboseală extremă sau explozii extreme de energie în funcție de tipul de frecvență întâlnit la acea dată și de modul în care persoana, se ocupă cu ea

O intuiție crescută, un sentiment de cunoaștere sau de amintire a lucrurilor, care vă ghidează printre dificultăți și o creștere a celei de-șasea abilități senzoriale, (dincolo de atingere, gust, senzație, auz și vedere)

Greaţă

Simptome asemănătoare gripei

Probleme cu intestinele

Foamea extremă sau lipsa foamei – diferită de obicei

Anxietate în organism și creşterea modului luptă sau fugi

După cum puteți vedea, dacă unele dintre aceste simptome ce vă afectează negativ persistă, fără ca persoana, care face lucrurile să ajute organismul să se adapteze, cu siguranță ar putea simți că organismul începe să prezinte mai multe dovezi de oprire, și vă poate face să vă simțiți, ca și cum ați muri. De fapt, este purificarea, pentru a putea să se adapteze, într-un mod foarte asemănătore cu modul în care se ocupă de gripă sau viruși.

Dacă o persoană este complet inconștientă și nu este grijulie, plină de compasiune (sau nu este deloc un om însuflețit), atunci aceste frecvențe îl vor irita și îl vor deranja, și cel mai probabil nu vor fi integrate. Astfel, aceste tipuri de oameni vor rămâne într-o frecvență scăzută, și nu vor beneficia de valurile de energie primite. S-ar putea chiar să înceapă, să-și determine corpul fizic, să se închidă, pentru că nu vor putea să se manifeste în armonie cu frecvența planetei. Din păcate, unii oameni nu tratează fizic bine, acest lucru, și vedem că oamenii “pleacă din” aceste timpuri, (moarte). Nu există nici o judecată în acest sens, deoarece, unii oameni nu au ales să treacă prin această schimbare în frecvențe, sau pur și simplu nu au avut suficientă energie pentru a se descurca, și nimeni, chiar nu “moare”, oricum. Ei se deplasează pur și simplu într-o altă frecvență, în afara constrângerilor corpului fizic, și merg acolo unde au nevoie pentru a-și continua călătoria.

Cum să vă adaptați corpul pentru a accepta frecvențele mai mari

Există multe modalități pentru a vă ajuta să vă adaptați energiilor, dar aici sunt câteva dintre cele mai frecvente:

Meditația – nu un fel de meditație, care să vă conecteze cu ființele astrale sau să aveți experiențe din afara corpului. Pacea, pauza și respirația pentru meditație, și concentrarea asupra fluxului de energie funcţionează cel mai bine, iar meditația cu ochii deschiși, este de asemenea bună.

Conectarea cu solul sau împământarea – picioarele goale pe pământ, petrecerea timpului în natură, băile de sare de mare, înotul, consumul de alimente naturale.

Cereți ființelor înalte (sine superior / Sursei / Echipei Ghizilor), să vă ajute în procesul de adaptare, mai ales dacă suferiți.

Beți multă apă curată! Fără fluor.

Odihniți-vă – corpul are abilitatea neobișnuită de a face o mare parte din restabilirea sa, în timp ce este adormit sau întins.

Iubiți-vă voi înșivă și aveți grijă de trup.

Faceți exerciții blânde – mișcați energia pentru a elibera blocajele și pentru a încuraja fluxul energetic adecvat.

Consumați alimente integrale – spre deosebire de alimentele prelucrate sau cu OMG-uri.

Masaj.

Consiliere spirituală sau coaching pentru viață, cu un expert, care are înțelegerea cauzei și a tratamentelor holistice.

Ascultați-vă corpul și faceți ceea ce este potrivit, pentru a vă simți mai confortabil.

Cum să citiți Rezonanța Schumann

Cei care sunt sensibili la energie, sunt capabili să se coreleze atunci când simt ceva cu adevărat diferit și să caute diagrama pentru a vedea dacă apare un “val”.

Iată o imagine a ecranului cu privire la aspectul Rezonanței Schumann de pe site-ul rus din 9 noiembrie 2018:

Pe axa stângă veți vedea hertz-ul și pe axa inferioară veți vedea ora din zi în UTC +7. Axa de sus indică data. Verde arată ceea ce se presupune că sunt impulsurile normale de frecvență electromagnetică. O “ieșire albă” s-a dovedit a fi corelată cu mii de oameni capabili să simtă fluctuația corpului lor fizic. Cu cât banda albă este mai largă, cu atât valul continuă să lovească. Cel care este arătat aici, a fost unul mare, începând cu ora 18:00 pe 8 noiembrie 2018 și cu o durată de câteva ore. Se pare că vârfurile erau la aproximativ 24 de hertzi. Ca o notă laterală, în acest moment m-am simțit extrem de somnoros și vederea a început să se estompeze, până acolo că nu puteam citi foarte bine pe computer.

Aici este aceeași diagramă cu o săgeată, care arată ce înseamnă “norma” de 7,83 hertzi:

Verificați această diagramă de la 9/7 până la 9/9 din 2018, unde vedem că 9/9 a fost extraordinar!

Realizez că aceste screenshot-uri de diagramă sunt greu de văzut. Ele sunt doar pentru scopuri educaționale. Accesați site-ul web rusesc pentru o diagramă în timp real și pentru o mai bună claritate.

Nu știu exact timpul în care graficele Schumann au arătat aceste fluctuații sălbatice. Dacă ar fi să ghicesc, aș spune că în ultimii 40 de ani, au început încet să izbucnească din ce în ce mai mult, și în ultimii 6 ani s-a accelerat, ca și cum am călători în frecvenţe şi intensitate în spirală, până la sfârșitul spiralei, unde trăim un nod pe spirală în mai puțin timp și mai repede, pe măsură ce călătorim. Am ales doar câteva grafice aleatoare, pe care le-am salvat recent, pentru a putea avea o amintire proaspătă, a ceea ce s-ar fi întâmplat la acea dată, pentru comparație.

Ce înseamnă?

Frecvența înseamnă câte cicluri de val se întâmplă într-o secundă. 1 Hz. înseamnă 1 ciclu pe secundă, 40 Hz. înseamnă 40 de cicluri pe secundă, Amplitudinea este dimensiunea vibrației, cât de mare este valul, iar diagrama prezintă variația frecvenței în Hz și amplitudinea folosind culoarea albă. Putem deduce logic că exploziile mari de culoare albă în frecvențele electromagnetice și pentru perioade lungi de timp ne vor afecta corpurile fizice!

Aceste explozii de frecvență energetică ajută omenirea să se trezească din vraja frecvențelor scăzute ce pot menține o persoană blocată. Putem să ne gândim cu toții la un moment dat în viețile noastre, unde ne-am găsit hipnotizați prin divertisment sau chiar prin sclavie, la un loc de muncă pentru nevoia de bani, pentru supraviețuire, pe care l-am urât. Mulți oameni, inclusiv, desigur, cei care citesc acest articol, și-au dat seama că există ceva în neregulă cu ceea ce se întâmplă pe planetă în acest moment. Acești oameni sunt afectați prin valuri de energie sau vibrații, lumină și sunet, care îi vor ajuta să se desprindă din haosul și nefericirea în care se află.

Pe nivelul “matricii”, există 1% dintre oamenii de pe această planetă, care ar dori să controleze 99% dintre oamenii de pe planetă. Ei nu au conștiința sau capacitatea de a se deplasa prin aceste schimbări de frecvență, ca cineva care este treaz, conștient și a făcut alegerea conștientă, să nu se afle sub sistemul de control. În cele din urmă, cei care își ridică frecvența corporală fizică prin conștiința lor superioară, vor putea să răstoarne, să păcălească și să-i depășească pe cei care doresc să-i controleze pe mai multe niveluri. Noi înțelegeri, abilități și conexiuni dimensionale mai mari, vor apărea persoanelor, care se pot adapta. Deoarece, frecvența continuă să explodeze, să se odihnească, apoi să explodeze, suntem încet (dar în ultimul timp într-o rată accelerată), cei care leagă dimensiunile fizice de cele superioare, densitățile și conștiințele, care sunt dincolo de cei care au controlat oamenii de foarte mult timp pe planetă. De asemenea, schimbările în frecvență ajută oamenii să se trezească.

Acest articol este o explicație simplificată, a fluctuațiilor Rezonanței Schumann, care arată o corelare cu modul în care corpul uman a experimentat acest lucru, în timp ce analizează dovada științifică, a creșterii frecvențelor, prin intermediul diagramelor găsite pe un site rusesc. Acesta este destinat să ajute la ameliorarea fricii de schimbare, și la transformările, care se produc prin furnizarea de concluzii logice. Nu intenționează să împiedice pe cineva, să solicite asistență medicală, nici nu este o explicație completă a imaginii mai mari, a motivelor pentru care se întâmplă, și de unde vin valurile de energie. Utilizați propriul discernământ și faceți propriile voastre cercetări, pentru a înțelege mai multe despre acest fenomen, și vă rog să le împărtășiți, astfel încât, cei care întâmpină dificultăți, să poată folosi tehnicile descrise în acest articol, pentru a atenua simptomele lor de adaptare.

În cele din urmă, în practica de a pune la îndoială totul în realitatea noastră, aici este o notă pentru cei care se îndoiesc. Dacă dintr-un motiv oarecare, chiar site-ul web rus, care furnizează datele pe care le putem urmări este fraudulos, și dacă există ceva diferit cauzând aceste simptome prin care trecem, cel puțin suntem conștienți de faptul că, se întâmplă ceva la nivel global, și milioane de oameni experimentează acest lucru. Cel puțin ne ajută să înțelegem că trebuie să avem grijă de noi înșine într-un mod mai holistic, și că putem împărtăși informații între noi, care ne ajută să simțim că nu suntem singuri sau că simptomele noastre nu sunt psihosomatice. Mulți oameni au început să lucreze conștient cu aceste frecvențe energetice, cu ani în urmă, și au raportat, ce a funcționat cel mai bine, pentru ca ei, să se poată simți mai bine. Acești oameni, inclusiv eu,nu mai suferă atunci când valurile uriaşe lovesc, deoarece, am încercat multe lucruri, și am comparat notele între ele.

https://ascensionavatar.wordpress.com/2018/11/11/michelle-walling-youre-not-dying-its-the-schumann-resonance/

Imagini: Pinterest

Traducere: Ambarees, postat în 20 februarie, 2019; 01:00 pe:

https://jawescreator.gitlab.io/2019/02/20/MICHELLE-WALLING-Nu-Sunteti-Pe-Moarte-Este-Rezonanta-Schumann/

Publicat de

danielgaucan

Sunt un spirit liber.

8 gânduri despre „Nu sunteti pe moarte!!!Este Rezonanta Schumann”

 1. Si eu am exact simptomele descrise mai sus.Si medicii spun ca inima este perfect sanatoasa,insa bataile neregulate si bruste ma sperie.De cateva saptamani simt ca nu mai sunt singura,ma simt de parca as fi urmarita pas cu pas.

 2. buna ziua
  am toate simptomele descrise, inclusiv puls
  scazut ce pleaca de la 50 batai spre 57-58…locuiesc intr-un bloc cu 11 etaje, la etajul 2..pe bloc avem instalate 4 antene ,,micute,, la colturi si un Mamut pe centru.
  ele apartin Romtelecomului.
  intrebare -pot aceste antene, sa amplifice si mai mult starea de rau resimtita de familia mea?mentionez ca sotul meu are aceleasi simptome, dar are f dese cosmaruri.
  va multumesc anticipat pt raspuns.Sa aveti un an nou 2020 minunat

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s