Mergem Inainteee!!!

Jesus_Christ-559daa53-2b8d-4024-bb78-15ceb422b58e.jpg

Ultima perioada se dovedeste a fi o perioada de imense transformari pentru umanitate. Si nu se opreste.

In ziua primului mare portal al acestei luni, 3.03, alte noi procese intense au inceput pentru aceasta planeta si pentru intregul Univers din care facem parte. A doua venire a lui Cristos a inceput! Poarta Cristica s-a deschis pentru Universul nostru si tot ceea ce face parte din el. Incet, dar sigur, ne mutam in secventa „Calea Aurie”, care face parte din calea evolutiva a acestui Univers. In viitorul nu foarte indepartat, vom primi tehnologii spirituale prin care vom aduce modificari la nivelul ADN-ului umanoid care vor conduce la aparitia Omului Auriu, cel profetit ca va aduce cresterea in lumina in toata Galaxia si in tot Universul…si poate si mai mult departe de atat.

Avem ce sarbatori!

In aceste zile au loc activari ale zonelor planetare de putere. Vortexurile de putere planetare, cele care se afla la intersectia ley line-urilor pamantului, se activeaza. Noua realitate a Noului Pamant este implementata la nivel planetar prin aceste zone de putere. Cei senzitivi resimt puternic in campurile lor aceste transformari. Intregul biomagnetism terestru este afectat. Vedem ca au loc furtuni solare, cresteri ale rezonantei Schuman, comete sau asteroizi care trec aproape de planeta noastra…Toate fac parte din Marele Plan si toate ne influenteaza intr-un mod in care se observa: aurorele boreale incep sa aiba si alte culori, efecte de tip aurore boreale apar si in alte zone planetare decat cele in care se manifesta in mod normal, retelele de comunicare sunt afectate, aparaturile de asemenea, avem tot felul de fenomene meteo extreme in multe zone de pe planeta, am avut chiar si aparitia a 2 Sori, s.a.m.d.. Toate fac parte din schimbare.

In aceasta perioada, cei care au nivelul spiritual necesar incep sau au inceput sa simta deja o schimbare la nivelul inimii. Camere noi ale inimii se deschid, canale si circuite care nu au mai fost deschise de la caderea Atlantidei se deschid, chakre noi se deschid, ADN-ul se activeaza. Totul pentru a primi in inima Cristul cel Viu, cel care va trezi toate semintele cristice aflate in stare latenta in noi. Incepem sa coboram cu adevarat in inima si sa functionam de acolo. Acest lucru va aduce o mare schimbare vibrationala la nivelul intregii planete. Din ce in ce mai multi, vom mentine si vom raspandi frecventa Iubirii Cristice.

De altfel pentru toti locuitorii planetei au loc deschideri, insa fiecare la nivelul la care se afla. Ni se cere imperios sa renuntam, sa eliberam energiile trecutului, energiile suferintei si ale durerii. Acum mai mult ca niciodata priviti in interiorul vostru cat mai mult si lucrati cu ce gasiti acolo. Incetati sa mai dati vina pe ce vine din exterior si constientizati ca totul este atras de ceva ce exista in voi. Fie ca este frica, nemultumire, vina, rusine, umilinta, frustrare, judecata, etc o energie blocata in voi este cea care atrage intamplarile deranjante din viata voastra. Chemati energia iubirii in voi si rugati-o sa vindece orice sursa a dizarmoniei care se manifesta.

Iubirea este cel mai mare vindecator la care avem cu totii acces, in mod liber si gratuit. Sa ne oferim noua insine in fiecare zi iubirea de care avem nevoie pentru a ne vindeca toate ranile si sa oferim si celor din jur intelegere si iubire pentru ca sa ajungem sa traim cu totii in echilibru, armonie si iubire!

Ariendra Cristina
http://www.ariendrafamily.wordpress.com

Publicat de

danielgaucan

Sunt un spirit liber.

2 gânduri despre „Mergem Inainteee!!!”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s