Lucrători ai Luminii, Răspundeţi Apelului Chemării?

Magic_Light-d151fb46-c6bf-3db3-90e5-37ffb4583722.jpg

În prezent, pe planeta noastră există schimbări energetice majore. Mulți dintre cei care au acceptat să fie în serviciu au fost ținuţi în jos prin densitate și frică, și nu sunt pregătiți să avanseze în această perioadă atât de dificilă. Unii sunt rupți din interior ca luptând cu vocea interioară, care îi cheamă în serviciu, dar permiţând fricii să îi țină înapoi. Frica se exprimă ca anxietate, depresie, stres, furie sau orice altceva, care nu reprezintă o emoție înaltă. Pentru o vreme a fost posibilă risipirea în două lumi și să nu existe parcurgere deplină a uneia sau alteia, dar trenul ascensiunii se îndepărtează din stație, iar decalajul dintre cele două trenuri în care aţi călătorit, vă forţează să vă angajați pe o cale sau alta.

Mulți lucrători ai luminii spun toate lucrurile corecte “spiritual”, dar abia zgârie suprafața atunci când este vorba despre propria lucrare interioară adâncă, necesară pentru ridicare. Prezenţa circumstanțelor de viață generează stres. Poate părea că lumea se destramă, când, de fapt, acele experiențe prin ele însele, prezintă un apel la trezire. Toți suntem forțați să rămânem fermi în alinierea noastră cu Sursa, prin sinele nostru înalt. Acum este momentul să evaluaţi tot ce este invitat în viața voastră. Cum vă trataţi emotional, mental, fizic? Alegeţi să vă îngrijiţi corpul sau să îl pedepsiţi? Comunitatea în care petreceţi timp este cu o frecvență mai înaltă și vă ridică sau vă coboară? Fiți atenți și alegeți cu înțelepciune.

Noi valuri de energie se revarsă pe planetă. Oamenii simt sau nu, că sunt treziţi. Câmpurile energetice personale sunt inundate cu o energie dimensională mai înaltă. Pentru asimilarea și menținerea acestor frecvențe este necesară o muncă interioară. Oamenii care trăiesc în vibrațiile de densitate mai joasă ale fricii, vor simți tulburarea interioară până când totul va fi rezolvat. Rezistența la proces va crea suferințe extraordinare din punct de vedere emoțional, fizic și se va manifesta, de asemenea, prin experiențe negative în viață personală. Vindecarea rănilor interioare trebuie să aibă loc. Îndepărtarea straturilor și a straturilor de resturi karmice, pentru a merge mai sus este esențială pentru ascensiune. Frecvențele mai înalte creează o transparență, care nu a mai fost experimentată până acum. Este din ce în ce mai greu să maschezi minciunile, pe măsură ce adevărul vrea să explodeze la suprafață. Relațiile se destramă, oamenii sunt zdruncinați la bază, deoarece lucrurile suprimate demult, vin să fie examinate și vindecate. Contrar instinctului nostru, intrarea în întuneric este locul în care are loc cea mai puternică lucrare. Privind la toate acele aspecte ale umbrelor îngropate și lucrând prin ele cu dragoste, vă veţi transforma viața. E nevoie de mare curaj pentru a merge acolo, dar răsplata devenirii întregi și complete merită.

Înălțarea înseamnă ridicarea frecvenței noastre energetice personale. Este timpul ruperii din pachet și luarea drumului mai puțin străbătut. Nu este totul curcubeu și unicorni, iubire și lumină. Iluminarea și ascensiunea sunt un proces. Sunt în esență desființarea completă a fiecărui aspect al sinelui care a fost ignorat sau înmormântat pentru vieți, cele care au clocotit până la suprafață, pentru a fi tratate și eliminate. Tăierea balastului permite creșterea rapidă a coeficientului de lumină deținut. Energia Marconi accelerează calea vieții, și ajută la ascensiunea personală prin atragerea resturilor karmice din câmp, și alinierea la cea mai înaltă frecvență vibrațională.

Acesta este un moment critic în istoria planetei noastre și pentru omenire. A fost auzit un apel ce cheamă. Fiecare dintre voi,  cei care citiţi acest material contaţi, trebuie să fiţi aici, pentru a crea un impact. Ridicarea noastră este cea mai bună cale pentru a-i ajuta pe cei din jurul nostru. Modul în care suntem în viața noastră zilnică, creează un impact imens. Frecvența pe care o păstrăm ca indivizi strălucește în lume. Gândurile noastre sunt puternice creând termene și valuri pe care nici măcar nu le putem cunoaște. Este esențial să vă eliberați din lățimile de bandă negative, mai scăzute. Frica este omniprezentă și insidioasă, se preface asupra tuturor vulnerabilităților din interiorul nostru. Ca lucrători în sfera luminii, trebuie să vă puneţi deoparte toate îndoielile despre cine sunteţi și despre ce aţi venit să faceţi. Există o cunoaștere interioară că sunteți aici pentru un motiv. Fiecare persoană de pe această planetă contribuie la tapiseria colectivă. Întrebarea este: va fi o contribuție pozitivă sau negativă?

Aliniați-vă cu adevărul și ascultați-vă inima. Sunt şi cei care nu vă vor putea înțelege. Ei locuiesc într-un alt loc vibrațional. Am auzit recent un citat, “nu poți vorbi limbajul fluturilor, oamenilor omizi”! Matricea încurajează oamenii să participe la mintea stupului, să se miște ca niște gândaci la lumină. Urmând doctrina, politica și bombardarea imaginilor mediatice a ceea ce contează, nu mai există loc pentru gândirea și exprimarea individuală. Mersul pe calea voastră cere curaj și putere. Poate fi un drum singuratic. Căutați cunoaşterea și înțelepciunea, dar filtrați-le prin propriul sistem de credințe. Curând temelia a cine sunteți voi, se va prezenta și din această temelie veți crește.

Dacă citiți acest material, sunteți îndemnați să veniți înainte. Credeți în voi, știind că sunteți aici pentru a străluci lumina, pentru oamenii din jurul vostru. Fiți cea mai înaltă versiune a voastră. Nu mai putem sta la margine, așteptând timpului potrivit pentru a lega cizmele și pentru a intra în mulţime. Cred că mulți sunt urmăriți rapid în acest moment. Pentru acei lucrători ai luminii care sunt încă pe gard, prinși de teamă și îndoială, timpul este acum! Cu toții aveți un rol foarte important și este timpul să vă opriți diminuarea luminii și jocurile mici. Toți suntem contractați să fim aici în acest moment, pentru a-i ajuta pe alții. Opriţi critica, mergeţi adânc și faceţi munca interioară. Apelul ce Cheamă s-a ivit, și speranța mea este că veţi răspunde.

http://www.alinealifecoaching.com sau blog: http://alinealifecoaching.com/blog/

https://in5d.com/lightworkers-will-you-answer-the-clarion-call/

Traducere Ambarees

Sursa Articol: jawescreator.gitlab.io

Publicat de

danielgaucan

Sunt un spirit liber.

9 gânduri despre „Lucrători ai Luminii, Răspundeţi Apelului Chemării?”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s