Am Depăşit Succesiunea Echinocţiilor şi Am Intrat În Centura Fotonică

ReleaseTheMagic-efb6ef58-afa2-4234-b29e-666de9e8cf3a.jpg

We Passed The Precession Of The Equinox And Have Entered The Photon Belt

In5D 17 Martie, 2019 Spiritual Awakening

de Teri Wade, Scriitor Colaborator, In5D.com

Înțelegerea modului în care a fost manipulată structura magnetică, a planetei, și modul în care o putem transforma este minunată. Dar, mulți de pe această planetă recuperează memoria și multe altele!

Pe această planetă suntem la începutul lansării unei întregi realități de ziar. Sistemul nostru solar face parte dintr-un sistem solar mult mai mare numit Pleiade, Şapte Surori, care se rotesc în jurul soarelui lor, Alcyone.

Planeta noastră se rotește în jurul soarelui nostru la fiecare 365 de zile, și soarele face o revoluție în jurul lui Alcyone la fiecare 25.630 de ani, Alcyone face o revoluție în jurul centrului galaxiei la fiecare 225 milioane de ani.

În 21 decembrie 2012 am depăşit Succesiunea Echinocțiilor, care a fost începutul unui întreg ciclu nou, începutul unei realități complet diferite. Sfârșitul unei revoluții, a soarelui nostru în jurul lui Alcyone și sfârșitul unei revoluții a lui Alcyone în jurul centrului galaxiei. O nouă vârstă în Vărsător… Amintiți-vă că fiecare constelație oferă o anumită frecvență, o realitate diferită, aşa că ar avea sens, câ atunci când am trecut în Vărsător, am primit o realitate cu totul nouă.

Ce înseamnă Succesiunea Echinocţiilor, este faptul că s-au terminat 25.630 de ani de ciclu în jurul tuturor celor 12 constelații. Ne este dat să petrecem 2000 de ani sau să luăm câțiva ani în fiecare vârstă, în fiecare constelație.

Tocmai am părăsit Epoca Peştilor în 2012, care se referea la controlul și oprimarea unei realități prin frecvențe reduse. Deci, când vă gândiţi la aceasta, este de mirare că acești controlori mondiali au conceput religia? E de mirare că au constituit un salvator pentru ultimul ciclu de 2000 de ani, al Peştilor? 😏

Toate acestea se corelează cu vârsta de control și asuprire. Suntem acum în Epoca Vărsătorului, care se deplasează prin aceste frecvențe înalte, intense, ale Centurii Fotonice … așa că ar avea sens, doar că mergem într-o realitate mai înaltă. Se înțelege, trecând în această nouă epocă, religia și tot controlul se retrag, oamenii se trezesc din cauza acestor frecvențe mai înalte.

Deci, sfârșitul acestui ciclu se numește Succesiunea Echinocțiilor, ceea ce înseamnă că sistemul nostru solar intră în Centura Fotonică, care este un ocean de lumină, frecvențe foarte mari de lumină, care înconjoară Alcyone.

Ce înseamnă aceasta, este că suntem într-un moment uimitor în istoria noastră şi în întreaga noastră istorie a sistemelor solare, pentru a asista la această schimbare incredibilă. Există fluxuri de frecvență sonoră, care sunt răspândite prin structuri vechi, locuri sacre, piramide și baze militare plasate pe planeta noastră în anumite puncte energetice de pe grila Pământului, pentru a controla și a manipula conștiința colectivă.

Acest guvern secret sinistru, în afara lumii, a transmis frecvențe vibraționale scăzute prin intermediul acestor situri, pentru a-și determina locuitorii, să vibreze la o vibrație foarte scăzută, astfel să fim mult mai ușor de controlat. Dar, acum preluăm controlul, de aici haosul intens de pe această planetă.

Exemplu … Turnul Eiffel din Franța este folosit ca o antenă energetică, un portal pentru a răspândi energia foarte scăzută bazată pe frică, precum și cercurile de piatră din Africa de Sud. De asemenea, aceasta este situaţia tuturor bazelor militare de pe Pământ.

Dar, la fel cum au fost amplasate aceste situri cu frecvență joasă, avem şi situri de înaltă frecvență binevoitoare. Noduri de energie de înaltă frecvență au fost plasate în timpul creației noastre originale de către pleiadieni, în timpul însămânțării rasei umane de pe această planetă.

Cu mult timp în urmă, pleiadienii au privit această planetă și au ales 12 perechi de puncte energetice. Ele ar reprezenta dualitatea de pe planetă. Aceste puncte de energie se găsesc în 24 de locații geografice, pe vârfuri de munţi și în deșerturi, fiind selectate de Pleiadienii, care au fost cei mai promițători. Cele mai multe dintre aceste locații sunt peșterile Cristal situate sub Pământ. Acestea sunt capsule de timp, care acum răspândesc energii noi și mai mari.

Ele joacă un rol foarte important și sunt automatizate pentru a fi utilizate în avantajul nostru. Când sunt activate, aceste frecvențe mai înalte dizolvă energia bazată pe teamă, care a fost emisă de vechile structuri Annunaki.

Aceste capsule Pleiadiene de energie de înaltă frecvență, ajută la crearea acestor noi schimbări vibraționale, pe care le simțim împreună cu frecvențele mai mari, provenite de la soarele nostru central. Dezactivează în întregime vechile energii de frică și de control. Ne confruntăm cu ceva extrem de mare. O transformare masivă a absolut tot, și care nu vine fără rezistență.

Totuși, totul evoluează spre lumină, frecvența cea mai înaltă, astfel încât, de atunci când am trecut Succesiunea Echinocţiilor și am intrat în Centura Fotonică, nu există nimic, care să împiedice evoluția umanității. Facem parte din acel ciclu, și doar acesta este de acum încolo.

Intrăm în densități mai mari și mai înalte ale luminii, astfel încât acum nu există nicio scuză pentru noi, să nu stăm în puterea noastră și să folosim această cunoaștere în avantajul nostru, amplificată exponențial de aceste frecvențe mai înalte, de care va beneficia toată viața de pe Pământ. Rasa umană poate transforma aceste energii bazate pe frică … Războiul, suferința etc., toate energiile vibraționale scăzute bazate pe frică pot fi transformate de puterea conștiinței umane. Vom face acest lucru, nu există altă opțiune, literal suntem Dumnezeu în trup. Suntem acel spaţiu nelimitat, care este în fiecare, și în fiecare dintre noi pe care l-am atins în timpul creației.

Amintiți-vă, există singura mintea infinită. Mintea deplină de pe un nivel extrem, macro, al existenței. Avem putere infinită prin emoție și, așa cum am spus de multe ori, nu vom fi niciodată pe deplin controlați atâta timp cât avem emoții. Suntem o forță infinită de creație prin frecvențe, dragostea este adevărata noastră natură, pentru că într-adevăr este singura modalitate prin care știm să fim, și cu toții știm intuitiv acest lucru.

Totul depinde de noi cât de departe putem merge, determinaţi de gândurile și imaginația noastră prin conștiința noastră. Totul se schimbă intens și nimic nu o poate opri acum. Realitățile inferioare se dizolvă și noi aducem această nouă realitate superioară a existenței. Nu opuneţi rezistenţă! Eliberați-vă toate credințele religioase și sociale, acestea doar vă limitează realitatea, vă blochează. Lasaţi-o să fie!

Teri Wade

https://in5d.com/we-entered-the-photon-belt/

Imagini: Pinterest

Traducere: Ambarees, postat ]n 17 martie, 2019; 11:15 pe:

https://jawescreator.gitlab.io/2019/03/17/am-depasit-succesiunea-echinoctiilor/

Publicat de

danielgaucan

Sunt un spirit liber.

Un gând despre „Am Depăşit Succesiunea Echinocţiilor şi Am Intrat În Centura Fotonică”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s