Echinoctiul de Primavara 2019

Chain-d87ada7f-63cb-4bb6-bd3b-1ec82563ad6f

Spring Equinox & Super Full Moon In Libra

In5D 19 Martie 2019, de Matthew John, colaborator, scriitor IN5D

Echinocţiu și Super Lună Plină Fericite! Echinocţiul este exact la ora 17:58 EDT (21:58 GMT) miercuri, 20 martie, iar Super Luna Plină este exact la 21:43 EDT în aceeași zi (01:43 GMT pe 21 martie). O Super Lună întâmplă atunci când luna este fizic mai aproape de Pământ decât de obicei, amplificând astfel efectele sale energetice.

Energia din jurul acestei Luni Pline este simţită ca fiind bună, incitantă şi energizantă. Se simte ca și când ar fi un timp de sărbătoare pentru Lucrătorii Luminii, ca și când roadele muncii noastre din ultimii câțiva ani sunt în sfârșit pregătite pentru a fi culese şi pentru a ne bucura!

Am numit anul 2019 “Anul Ruperii pentru Lucrătorii Luminii”. În primul trimestru al acestui an a fost vorba despre eliminarea energiilor, posesiunilor și a persoanelor, care nu mai sunt necesare; și despre a face câteva salturi curajoase înainte. Acest viitor trimestru va fi cu adevărat despre cultivarea energiilor și înflorirea cu adevărat în acest an.

Știu că a existat o mulțime de agitaţie printre comunitățile Lucrătorilor Luminii despre un eveniment major, care are loc în jurul acestui Echinocţiu. În timp ce eu nu anticipez ce se întâmplă la scară globală, vă încurajez să așteptați să se producă miracole în viaţa voastră!

Vindecarea instantanee a problemelor fizice, mentale, emoționale sau spirituale de lungă durată este absolut posibilă în timpul acestei ferestre, a Echinocţiului. Energia este, de asemenea, favorabilă pentru neașteptate avânturi financiare; pentru a face o nouă conexiune romantică, prietenie sau parteneriat de afaceri; sau pentru rezolvarea problemelor interpersonale cu alţii, probleme adânc înrădăcinate.

Este ca și cum cu această Lună Plină şi cu Echinocţiul ne-ar fi dată o ardere energetică curăţitoare – indiferent ce nu vreţi să mai păstraţi cu voi, nu trebuie! Energiile pe care le descoperim acum sunt într-o frecvență mai mare decât am experimentat vreodată în viețile noastre. Această energie va “prăji” în cele din urmă orice și toate lucrurile, care sunt în afara Alinierii.

Aceasta ar putea însemna că vă reaprindeţi brusc cu cineva din trecutul vostru, deoarece aceştia au găsit brusc iertarea și deschiderea în inima lor; pe cealaltă parte a simbolului, ar putea însemna, de asemenea, că o relație, care este ținută împreună de un șir se sfărâmă definitiv.

MATURIZAREA ÎN BALANȚĂ / ATRAGEREA “ÎNALTELOR DRUMURI”

Echinocţiul este atunci când ziua și noaptea sunt de aproximativ aceeași lungime pe toată planeta. Este în esență un punct de echilibru spiritual. Astfel, cu cât sunt mai echilibrate energiile voastre interioare, cu atât mai ușor veți putea accesa energiile blânde, care vă sunt disponibile în jurul acestui eveniment astrologic special.

Știu că atunci când spun “cu cât ești mai echilibrat”, sună puțin vag. Cum știm dacă suntem echilibraţi? Dacă cineva nu este echilibrat, cum poate reveni în echilibru? Ei bine, iată câteva întrebări pe care trebuie să le puneţi sau să faceţi o trecere în revistă pentru a vă ajuta să negociaţi această propoziţie:

  • Înspre ce tânjesc? Dacă aș putea să-mi dau o temă cu ceea ce îmi doresc pentru mine? Este într-adevăr un lucru exterior pe care îl caut sau am reținut ceva în mine până când voi obține acel lucru din lume?
  • Unde sunt eu cel mai critic față de mine? Dacă aș putea să fiu puțin mai iertător și să mă înțeleg în jurul acelor lucruri, care mă deranjează despre mine?
  • Ce tipuri de comportamente din lume mă deranjează cel mai mult? Unde mă simt neputincios? Cum mă raportez la ceea ce văd în lume? Există acțiuni pe care trebuie să le fac pentru a mă ajuta să mă simt mai puțin lipsit de putere? Dacă mi-aș schimba gândirea sau convingerile – mi-aș schimba sentimentul de neputință într-un sentiment de împuternicire?

Parte din a deveni o ființă matură, ce ascensionează este învățarea și adaptarea la faptul că nu mai sunteţi declanșaţi de aceleași atingeri. O parte a jocului de a fi un om este aceea că moșteniți anumite modele reacționare de la părinții și strămoșii voștri, pe care apoi le transformați. Când nu mai sunteți declanșaâi de ceva ce spune cineva sau de ceva ce vedeți în lume, ați făcut-o printr-o “poartă” și ați devenit mai spirituali maturi / rafinaţi.

Când alegeți să respirați adânc, mai degrabă decât să vă întoarceți la cineva; când veți găsi credința că totul va funcționa bine, mai degrabă decât alunecarea într-o spirală a fricii și mâniei; sau când ascultați chemarea intuiției și profitați de oportunitatea, care v-a fost selectată de către o Putere Superioară: toate acestea sunt semne sigure că deveniţi o ființă mai rafinată, matură și mai echilibrată.

Încă mai aveți o mulțime de conflicte în viața voastră? Aveți vreun conflict? Pot să atest personal trecerea de la o viață în care conflictul părea ca o parte necesară a vieții de zi cu zi, într-o viață cu un conflict puțin sau deloc. Pacea este prea valoroasă. Lipsa de conflict în viața voastră este un alt semn al echilibrului.

Dacă încă mai aveți conflicte ca o temă în viața voastră, ce ați putea face pentru a vă împiedica focul conflictului? Ce s-ar întâmpla dacă ați înceta să reacționați sau să răspundeți cuiva sau chiar să îl blocați? Ce s-ar putea întâmpla dacă v-ați răzgândi și ați acceptat ceva, care nu ar putea fi pe deplin potrivit, dar este în continuare bine și funcțional?

Alegerea de a lua “Drumul Înalt” este de multe ori ceea ce este nevoie pentru a atenua focul conflictului. De multe ori, tema este că un Lucrător al Luminii se angajează cu un altul, care nu poate fi în vibrația necesară pentru a lua “Drumul Înalt” – așa că este de datoria Lucrătorului Luminii să ia Drumul Înalt, ca să nu fie aruncat în spirala negativă de conflict încă o dată. Dacă lumea pe care doriți să o vedeți este lipsită de conflicte, atunci trebuie să începeți cu voi și cu peisajul personal.

ÎNCEPE PETRECEREA / AVEŢI RESPONSABILITĂȚI PENTRU COLECTIV

Când Soarele intră în Berbec, în timp ce Luna se află într-o Balanţă fermecătoare, creativă și colaborativă, avem alchimia perfectă, a energiilor astrologice pentru ca noi să știm cu adevărat. Dacă v-aţi simțit ca și cum aţi fi dormit sau chiar vă ascundeţi pentru puțin timp – poate lucraţi cu voi sau poate doar nu sunteţi siguri în ce direcție să mergeţi în această lună, Echinocţiul ar putea fi un eveniment, care vine la dispoziție pentru voi!

Timpul ascunderii s-a terminat. Pentru noi, indigo, semințele stelare, lucrătorii luminii, lemurienii și atlanteenii binevoitori, este timpul să ne scoatem în cele din urmă capetele deasupra, la suprafaţă! E bine! A 5-a dimensiune este aici și nu poate fi oprită!

Acesta este timpul pentru ca Lucrătorii Luminii să devină mai degrabă un grup unit, mai înainte de orice. Uite, nu toți vom fi de acord cu totul, vreodată. Cu toții avem convingeri diferite și am avut experiențe diferite – și e în regulă! Dar, dacă am putea permite credinței universale a UNULUI să ne unească? Dacă sunteți în sprijinul Luminii, ridicați-vă! Permiteți-mi o convingere simplă, să ne amalgamăm.

Dacă a existat vreodată un timp pentru a vă susține unul pe celălalt, să vă complimentaţi reciproc, să vă împărtăşiţi munca celorlalți, etc., acum este! Majoritatea U-manităţii în realitate are mai multe în comun cu fiecare dintre părțile sale individuale decât tind să recunoască părţile. Marea majoritate a noastră – indiferent dacă ne identificăm, ca Lucrători ai Luminii sau credeți că spiritualitatea este o proastie sau chiar periculoasă – sunt în favoarea iubirii peste ură.

Dacă U-manitatea ar fi fost o conștiință colectivă și cu fiecare acțiune, cuvânt și gândire ați avut vreodată o contribuție la eliberarea U-manității sau la înrobirea ulterioară a acesteia, ați schimba ceva ÎN viața de zi cu zi? V-ar plăcea să aveți astfel de responsabilități? Știu că ar fi! Şi eu sunt! Cine e cu mine?

Aveţi o astfel de responsabilitate. Deși sunteți o conștiință individuală, sunteți, de asemenea, inseparabili de întreaga conștiință colectivă a omenirii. A deveni conștienţi de această perspectivă necesită o ființă spirituală matură în stadiile avansate ale dezvoltării sale. Aceasta este invitația fundamentală în Unitatea / Conștiința Christică.

Totul contează. Voi contaţi. Înălțarea nu ar fi fost posibil literalmente fără voi! Da, VOI! Dacă Ascensiunea s-ar putea întâmpla fără voi, nu aţi fi aici. Atât de importanţi sunteţi voi. Atât de vital este fiecare dintre noi. Aceasta este însemnătatea responsabilității noastre ca Lucrători ai Luminii.

De aceea vă implor să vă ridicați real cu această ocazie și să deveniți tot ce puteți fi! Vreau să vă daţi seama de potențialul vostru pământesc în această viață! Aceasta include toate lucrurile “fundamentate” pe care le-ați putea sau le-ați ignorat în ultima vreme, cum ar fi sănătatea fizică, cariera / afacerea voastră și relațiile voastre.

A fi Lucrător al Luminii în 2019, nu înseamnă neapărat să fugiţi la un munte, fără un plan. Cu siguranţă aveţi opţiunea să faceţi aceasta. Am încercat; este distractiv pentru câteva zile, dar nu este răspunsul la mizeria noastră aşa cum nu este nici deconectarea. Aceasta este o călătorie a U-manităţii. Chiar dacă sunteţi o Sămânţă Stelară, aţi fost extaziaţi la provocarea și oportunitatea de a vă restrânge câmpul masiv al cunoașterii și experienței într-un vas dens U man pentru a aduce acea valoare și experiență a dimensiunii superioare pe Pământ!

Deci, dacă sunteți de părere că aveți mai mult de oferit, permiteți-i să funcționeze ca apel de avertizare / trezire! Este timpul să canalizați acea cantitate imensă de energie potențială pe care o purtați cu voi într-o cale care poate servi TANGIBIL, ca o afacere, o carte, o şcoală, un film etc. și să o aduceţi în realitate! VĂ AŞTEPTĂM! ❤

Dacă simțiți că doriți acest lucru și sunteți Gata, dar nu sunteți siguri cum, eu sunt aici pentru a vă ajuta! Valoarea pentru a avea un mentor spiritual, pentru a începe sau pentru a vă ajuta să vă deplasați de unde vă aflați în următoarea etapă a evoluției voastre nu poate fi subevaluată. Dacă vă oferiţi un “DA!” Interior, vă invit să vizitați programul Spiritual de Mentorat aici:

https://www.youareadivinehuman.org/spiritual-mentoring-awak

Și, dacă simțiţi că voi, excelaţi chiar acum, sau cel puțin oferiţi cel mai bun efort, felicitări şi MULTUMESC! Avem nevoie să fiţi un lider și un exemplu strălucitor acum și în viitor!

Indiferent dacă vă simțiți că vă încadrați în categoria “Nu am făcut suficient” sau “Depun efortul meu cel mai bun”, vă rugăm să vă luați ceva timp în jurul acestei Luni / Echinocţiu pentru a dărui Dragostea înafară, prietenilor, familiei și animalelor de companie. Găsiți o modalitate de a le arăta că îi apreciați! Veți găsi această apreciere pe care o dăruiţi că se va întoarce în mod neașteptat din surse neașteptate – poate chiar și sub forma unei șanse neașteptate de întâlnire cu un nou prieten, iubit sau partener de afaceri.

Optimismul este tema aici pentru această Lună Plină / Echinocţiu – simțiţi aceasta?! Este Sărbătoarea Victoriei Luminii, care a avut deja loc, și o petrecere venită pentru atâția Lucrători ai Luminii, Indigo și Semințe Stelare! Bine Ați Venit Acasă în 5D, iubiţilor.

Cu toată dragostea mea,

Matthew John

https://in5d.com/spring-equinox-super-full-moon-in-libra/

Imagini: Pinterest

Traducere: Ambarees, postat in 20 martie, 2019; 00,30 pe:

https://jawescreator.gitlab.io/2019/03/20/echinoctiu-primavara/

Publicat de

danielgaucan

Sunt un spirit liber.

Un gând despre „Echinoctiul de Primavara 2019”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s