Noi Limite vitale pentru Divinul Feminin

night_love-6ca79c4c-5e20-4b40-ac59-5628cceaa591.jpg

Twin Soul Ascension Report ~ Boundaries Crucial Now for Divine Feminine

Matahariji, 20 martie 2019

Notă: Se pare că nu pot trece pur şi simplu de acest articol. Este un articol esenţial, pentru noi, pentru fiicele şi fiicele fiicelor noastre, pentru cele de dinaintea noastră… Este momentul ca Femininul Divin să nu mai accepte, în căutarea propriei vindecări, fărâmele venite din partea Masculinului Divin indisponibil pentru ele. Femininul Divin a rupt pecetea confuziei. (Ambarees)

Dragi Iubiţi,

Salutări din cele mai înalte. Este cea mai profundă onoare să venim în acest moment al vremii noastre, cu un mesaj foarte important și activist pentru voi, toți arătătorii de cale din Prima Linie, seminţele stelare gemene. Acestea sunt momente incredibil de interesante în care trăim toți și toată lumea observă intensitatea energiei pe măsură ce noi construim acum spre poarta echinocțiului. Vă invităm să știți că, apropiindu-ne de acest val al echinocțiului din luna martie, deja mulți oameni raportează anomalii atmosferice, simptome neobișnuite și percepții sporite. Preaiubiţilor, acestea toate indică energiile valului uriaș, care se infiltrează acum.

În astfel de momente este important să rețineți că veți fi mai deshidrataţi decât în ​​mod obișnuit, așa că beți multă de apă de Primăvară sau apă naturală de nucă de cocos, dacă puteți să vă amintiți, de asemenea, să mergeți desculți pe Pământ. Aceasta este soluția numărul 1 pentru simptomele influxului de lumină ascendentă. Restul este, de asemenea, crucial și meditaţi cât mai mult posibil. Evitați stresul, drama, relațiile şi situaţiile toxice. Dragi iubiți, știți toate acestea. Vă amintiți toate acestea. Intuitiv ştiți totul despre “Eveniment”.

Toți cei care trăiesc pe Pământ în acest moment sunt conștienți de faptul că s-au întrupat pe o planetă, care urmează să se înalțe într-un Tărâm al dimensiunii cinci paradisiace. Acum este pur și simplu o chestiune de a vă plasa urechile foarte aproape de inima voastră, și de a primi toate îndrumările de acolo. Toată puterea noastră stă în conștiința inimii noastre. Știm cu toții și aceasta. De aceea, pentru levitaţie și bilocare, și pentru a ne vindeca instantaneu, trebuie să fim ancorați ferm în conștiința inimii noastre și toate formele de gândire egoistă necesită să fie purificate în camerele inimii Christice sfinte.

Acum ne-ar plăcea să ne luăm o clipă pentru a vă vorbi despre energia curentă, care se desfășoară în prezent între masculinul și femininul Divin. Mulți dintre voi din comunitatea ascensiunii vor fi conștienți de faptul că femininul Divin a rupt recent prin Ascensiune un sigiliu extrem de important, ce a ținut-o legată într-o convingere înșelătoare că ea trebuie să fie în Uniune fizică cu masculinul Divin, pentru a fi pe deplin și cu totul de succes în misiunea ei spirituală.

Datorită acestor programe inconștiente, aceasta a păstrat femininul Divin într-un loc în care era dispusă să accepte niște fărâmituri de bază de la masculinul Divin. Cu toate acestea, cu această uriașă descoperire colectivă, femininele Divine nu se mai simt nici trase spre, sau atrase de o relație cu omul, care nu este prezent pentru ea – S-a trezit total și complet din coșmarul de a nu cunoaște diferența dintre iubirea și onorarea ei însăşi, dându-i inima unui om, care nu este prezent niciodată.

Acest lucru a activat atât de multe schimbări în ea, deoarece vechile sentimente de atașament pentru masculinul indisponibil nu se mai află în câmpul său energetic, rezultând în faptul că ea este acum respinsă în mod energetic de acest comportament toxic, atunci când cineva este în permanență atras de un bărbat, care nu este prezent, aceasta indică o vibrație rănită în femininul Divin, care are nevoie de vindecare, dar se asigură că odată ce vindecă această vibrație în sine, este inevitabil că ea își pierde în întregime interesul pentru această veche paradigmă de energie masculină.

Este foarte important acum ca femininul Divin să știe că va fi testată de sinele ei superior, mai ales în ceea ce priveşte sârguința și vigilența cu limitele sale sfinte. Vă rog să știți că toate forțele Galactice din Univers sprijină femininul Divin să se ridice, și să se ridice complet și să vuiască ca Leoaica, Mama Tatăl Dumnezeu, creându-se să fie.

De prea mult timp, femininul rănit a păstrat tăcerea, fără să vrea să provoace agitația sau atragerea atenției nedorite. Acest lucru a asigurat, ca mulţi masculini Divini să reușească să scape cu un comportament extrem de inadecvat din cauza lipsei abilității feminine Divine de a se ridica și de a-și vorbi adevărul.

Nu putem accentua destul de mult importanța femininului Divin, care se ridică acum să îşi vorbească adevărul, chiar dacă vocea ei se învârte … Singurul mod în care noua paradigmă a Pământului în noua dimensiune se poate ancora în această rețea pământească este atunci când femininul colectiv se ridică ca Unul punând limite clare și vigilente.

Vă rugăm să știți că toate forțele din Univers vă ajută să faceți acest lucru și de fiecare dată când vă ridicați și vă vorbiți adevărul, creați noi căi neuronale pentru fiicele și fiicele fiicelor voastre, ceea ce le va împiedica să fie tăcute vreodată din nou.

Pentru toți cei aflaţi calea Înălțării este evident că energiile din martie sunt fără precedent și mulți oameni se confruntă cu o mare varietate de anomalii energetice interne și externe, vă rog să știți că Linia Temporală a Valului, cunoscută și ca Eveniment, cu explozii solare, depinde în totalitate de vibraţia colectivităţii omenirii.

Așa cum am afirmat de mai multe ori, cu cât vibrația mai multor pământeni se aliniază cu particulele de tsunami ale lui Dumnezeu, care se plimbă în atmosferă, cu atât mai devreme va veni valul uriaș.

Tot ceea ce nu este real, autentic și înrădăcinat în adevărul legăturii sufletești și al iubirii necondiționate este evidențiat într-o măsură fără precedent în această poartă energetică actuală.

Este atât de important, ca mulți dintre voi să vină să participe la această transmisie foarte importantă a echinocțiului, care va avea loc miercuri, la ora 11:11, a Pacificului.

În această transmisie suntem ghidați să lucrăm îndeaproape cu ființele aviene albastre din Muntele Shasta, care vor lucra împreună cu noi la un nivel extrem de profund, pentru a elimina complet și complet arta reptiliană a traficului de copii, grila de abuz sexual asupra copiilor Gaiei, prin restabilirea importanței și semnificației Inocenței Copilului Sfânt Divin, ca fiind cea mai prețioasă energie din acest tărâm pământesc.

Există multe alte aspecte legate de transmisia de la Echinocțiu și vă rog să știți că fiecare transmisie va continua să se intensifice pentru toți cei care participă. Consultați detaliile complete pentru a rezerva mai jos.

“Evenimentul” sau “Răpirea colectivă”, așa cum este cunoscut, depinde numai de vibrațiile colective ale umanităţii. Deci vă îndemnăm acum că ştiţi, să vă stabilizați în inima voastră înaltă. Fiți amabili și necondiționat iubitori în orice moment, ştiind că nu sunteți povestea voastră și iertați-i pe toți îndată.În Iubire și Lumină veșnică.

Jenji și Tribul Lupilor Albi

CITIŢI MAI MULT…

~~~~~~~~~

Împărtăşiţi mesajele noastre cu dragoste și recunoștință

https://lovehaswon.org/twin-soul-ascension-report-boundaries-crucial-now-for-divine-feminine/

Imagini: Pinterest

Traducere: Ambarees, postat in 21 martie 2019, 14:30 pe:

https://jawescreator.gitlab.io/2019/03/21/limite-vitale-divin-feminin/

Publicat de

danielgaucan

Sunt un spirit liber.

5 gânduri despre „Noi Limite vitale pentru Divinul Feminin”

  1. Am vrut sa apreciez dar nu-mi permite pentru ca se cere parola. Dupa multe intamplari neplacute, nu pot sa-mi dau parola, desi apreciez enorm tot ce transmite Daniel Gaucan, cu ata mai mult cu cat multe dintre ele mi se intampla inainte de a le citi aici.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s