Geea si Laanthleea, planete surori

geea si laanthleea - Copy.jpg

Universul si Creatia au multe mistere pentru noi, care pe masura ce noi ne deschidem si crestem spiritual, acestea ni se dezvaluie.

Unul dintre aceste mistere este legat de  existenta unei planete sora cu planeta noastra, Geea. Este o planeta care se afla intr-o Galaxie indepartata si care doreste sa se faca cunoscuta noua.

Ca si planeta noastra, soarta ei a fost una trista, intunericul patrunzand si distrugand multe din minunatiile care existau acolo. Aceasta era o planeta a pacii si armoniei, pe care fiintele experimentau cresterea si dezvoltarea spirituala prin magie, puritate, bucurie si armonie. Este planeta de unde provin basmele si povestile cu printi si printese, cu zane, unicorni, dragoni, gnomi si elfi, este locul unde magia este la ea acasa.

Precum 2 surori care se iubesc nespus, cele 2 planete s-au sustinut reciproc cat de mult au putut atunci cand intunericul a patruns in acest Univers si a inceput sa-si extinda tentaculele in Galaxii si planete. Iubirea si sustinerea dintre ele a fost vazuta si simtita peste tot.

Atunci cand Geea a fost cotropita de intuneric, s-a putut patrunde si in Laanthleea, datorita legaturii stranse dintre ele. Populatia a fost decimata, zone extinse au fost distruse, Dragonul local protector a fost blestemat si inlantuit, multi s-au retras in catacombe interioare, si putini au reusit sa se salveze parasind planeta. Misiunea acestora din urma a fost de a gasi o cale de a salva planeta, de a o readuce la viata.

Pe masura ce Geea patrunde in Era Luminii, o ajuta automat si pe Laantleea. Blestemele puse pe aceasta planeta au inceput sa se desfaca, natura de acolo a inceput sa invie si fiintele care au mai ramas incep sa aduca totul la viata. Pe masura ce conexiunile intre Geea si Laantleea sunt refacute, ambele devin mai puternice, ambele isi recapata lumina ce au fost odata.

Fiintele care simt conexiune cu aceasta planeta a magiei, ii pot trimite iubirea si sustinerea lor.

Un alt lucru important de stiut despre cele 2 planete surori este ca ele fac parte dintr-un circuit Universal care creeaza Merkaba necesara pentru ascensiunea acestui Univers. De multe ori am spus ca in aceste momente pe care le traversam, are loc o ascensiune la nivelul intregii Creatii, nu doar a Mamei Pamant. Iar cele 2 planete au o importanta majora pentru ascensiunea Universului nostru.

Pe masura ce Geea si Laantleea isi recapata puterile si isi reintregesc lumina, multe alte planete si Galaxii vor fi ajutate. Insa despre acest subiect vom vorbi cu alta ocazie.

© Ariendra Cristina

Sursa Articol: https://ariendrafamily.wordpress.com/articole/informatii-primite-prin-channeling-2/geea-si-laanthleea-planete-surori/

Publicat de

danielgaucan

Sunt un spirit liber.

3 gânduri despre „Geea si Laanthleea, planete surori”

  1. Am asistat la invazia întunericului. Una bestială și oribilă, pe care nici azi nu o pot explica dacă consider că un Dumnezeu există. O suferință indescriptibilă. Accept că a fost și este așa cum este căci cu mintea de azi nu pot să cuprind. Nu pot să îmi explic nici orobilitatea de atunci nici cea de acum.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s