6 – 8 APRILIE 2019 – “NUNTA COSMICA” CU 6 PLANETE DIN 10 FOARTE PUTERNICE / UNDEVA PE PAMANT SE NASTE UN “REGE”

FB_IMG_1554531646205.jpg

“Acesta este cel mai constructiv moment din an si ar fi un lucru intelept sa proiectam cele mai ambitioase si creative forme – gand pe care le dorim manifestate in viata noastra.”
(Alexandru Nicolici).

De obicei, Nunta Cosmica se produce o singura data pe an, atunci cand Soarele si Luna se afla simultan in pozitiile lor de Exaltare, in zodiile Berbec, respectiv Taur.

In 2019, acest moment deosebit se produce in intervalul Sambata, 6 Aprilie de la ora 16:07, pana Marti, 9 Aprilie la ora 00:15.

Universul revarsa o energie neobisnuita datorita faptului ca 6 PLANETE DIN 10 SUNT FOARTE PUTERNICE SI TOATE PLANETELE SUNT IN MERS DIRECT.

* Cand spun toate planetele ma refer la 8 planete, Soarele si Luna nu retrogradeaza.

* Cele 6 planete puternice sunt 3 in Exaltare: Soare in Berbec, Luna in Taur si Venus in Pesti, respectiv 3 in Domiciliu: Jupiter in Sagetator, Saturn in Capricorn si Neptun in Pesti.

Aceste energii sunt rare si astrologii in vechime considerau ca in aceste zile se poate naste un rege undeva pe Pamant…

In aceste zile ar fi de preferat sa facem un efort constient de a sta pe o vibratie cat mai inalta: sa emitem ganduri bune, sa ne scriem intentiile pozitive, sa vorbim numai de bine, sa facem binele, sa fim recunoscatori si sa ne bucuram de viata.

Se spune ca Universul este foarte sensibil la ceea ce transmitem in aceste zile, vom materializa mai rapid ceea ce emitem in exterior.

La energia Nuntii Cosmice se mai adauga si stationarea planetei Jupiter in Sagetator care se pregateste sa-si schimbe directia de mers.

Luni, pe 8 Aprilie, Jupiter devine stationar la gradul 24 si 21 de minute, pe 10 Aprilie intra in retrogradare dar ramane stationar, incremenit la grad si minut, pana pe 12 aprilie.

Intervalul 8 – 12 Aprilie vom fi cu JUPITER STATIONAR RETROGRAD in SAGETATOR si revin cu un articol separat, deoarece stationarile planetelor sunt foarte puternice, atrag atentia si produc evenimente vizibile.

Cireasa de pe tort este ca la Nodul Sud in tranzit prin Capricorn (bagajul karmic, mostenirea trecutului) se plimba Saturn si Pluto foarte aproape (in conjunctie), iar Luna Noua din Berbec (din 5 Aprilie) a activat gradul 15 Capricorn la care s-a produs Eclipsa din 6 Ianuarie 2019, dar a activat si tripla conjunctie rara: Saturn, Pluto si Nodul Sud din Capricorn.

TRADUCERE:

UN AMESTEC NEOBISNUIT DE ENERGII, SUNTEM IMPINSI IN “SUS” SI IN “JOS”, “ZBURAM” DESTUL DE SUS IN DIMENSIUNI DE VIBRATIE INALTA SI IAR REVENIM IN VIBRATII JOASE…

PARCA SE DA O LUPTA !

ESTE O LUPTA INTRE VECHI SI NOU, INTRE TRECUT SI VIITORUL CARE VREA SA VINA, INTRE INGERII INTUNECATI AI KARMEI SI INGERII DE LUMINA CARE VOR SA NE SALVEZE…

Sa profitam de zilele magice cu 6 planete atat de puternice, sa ne facem timp in acest week-end pentru relaxare si plantat “seminte – gand” constructive si asftel vom reusi sa ne bucuram de culegerea roadelor pe parcursul acestui an.

Sunt zile in care Divinitatea ne asculta rugile, doar sa stim ce sa-i cerem…

Sa-i cerem sa ne ierte pentru toate greselile infaptuite prin ganduri, cuvinte, fapte sau actiuni, de la inceputul creatiei pana astazi si sa faca ca toate blocajele, energiile si vibratiile rele sa fie curatate, purificate, eliberate si transformate in LUMINA PURA.

Sa-i cerem sa ne ajute in crearea unei LUMI NOI, condusa de “REGI” INTELEPTI.

“REGELE A MURIT, TRAIASCA REGELE !”

Sursa Articol: Astrolog Laura Hagiu

Publicat de

danielgaucan

Sunt un spirit liber.

8 gânduri despre „6 – 8 APRILIE 2019 – “NUNTA COSMICA” CU 6 PLANETE DIN 10 FOARTE PUTERNICE / UNDEVA PE PAMANT SE NASTE UN “REGE””

  1. Indiferent de ce vrei tu, ai o calauza si faci ceea ce trebuie sa faci.Cel putin asta simt eu.Oricum, multumesc din suflet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s