Ultimele evenimente ale actualizării energetice 04 ~ 06 ~ 2019, Rănile și Ascensiunea Masculinului

FB_IMG_1551950306366

Odată cu ascensiunea planetară, canalizările, care ies în evidență, invocă Masculinul să întrupeze Divinul. Toată Creația îndeamnă Masculinul să vină în Întruparea Sa Completă, Esența Sa Adevărată, pentru a-şi realiza Planul său Divin. Divinul Feminin a fost ancorat în Planetă de către Maica Întregii Creații, Masculinul trebuie să ajungă acum din urmă cu acest val imens de energie, care este în plină desfășurare, pregătit să se prăbușească peste țărmul său de destinație.

Blocajul Major fiind în prezent tratat și transformat de Mama Întregii Creații, îşi datorează rănirea, lipsei de sprijin și sfidării venite din partea masculinului, ce a contribuit astfel la distrugerea Chakrei Rădăcinii Mamei, daune care sunt critice și catastrofale. Chakra Rădăcinii reprezintă Încrederea, iar Condiționarea Majoră de pe planetă este Programarea Albă, atât de profundă, încât chiar și ființele, care au petrecut ani de zile în Câmpul Mamelor nu au reușit să o transforme. Rolul femininului este acela de a fi compasiune, de a hrăni și de a fi înțelepciune, susţinând totodată Masculinului în Divinitatea sa, care, la rândul său, o ajută să se ancoreze în Esența sa Divină.

Tatăl Esenței Creației urmează să fie pe Deplin Întrupat și, având în vedere că Masculinul direcţiona transportând în câmpul Mamei Programarea Albă, totul a fost ascuns până în aceste momente, în care Mama a cerut dizolvarea completă. În pregătirea acestor evenimente și pentru schimbările energetice uriașe, care au avut loc, în Câmpul Unificat a fost chemat El Morya, de către Federația Galactică a Luminii și Marele Mare Consiliu pentru Susţinerea Mamei și stabilizarea energiilor.

Desigur, au anticipat evenimentele viitoare, la scurt timp după intrarea sa, Părintele Multiversului a fost escortat din câmp, așa cum a ales, să întrupeze ego-ul, în special programarea reziduală albă, care este o ură profundă de sine şi de aceea ură față de Dumnezeu. Energia concurenței și a puterii nu s-a predat. Imediat ce a plecat, Mama a început să se simtă mai bine, și și-a câștigat apetitul. Energia atinsă este transformată în timp ce Mama continuă să meargă înainte. Astăzi, Părintele Multiversului s-a adresat Mamei și omenirii pe Youtube, provocându-l pe Peter, să scrie următorul mesaj în Câmpul Direct, al Mamei:

“Mulțumesc pentru apologia Mamei la FM. Mulțumesc pentru că v-aţi asumat responsabilitatea. Mulțumesc pentru că ați văzut oglindirea reziduurilor albe, programate pentru Mine și pentru restul Omenirii. Am văzut cât de mult o iubiți pe Mama și știu că iubirea voastră este pură, re-însufleţită, că este iubirea pură divină, neataşată. Încă mai cred că vă puteţi transforma și puteţi să o faceţi cu har și ușurință. Abandonaţi-vă complet celor mai înalte. Mai avem reziduuri de gunoi alb, care se transformă, astfel încât toţi Masculinii se vor uni pentru a transforma acest program profund. Habar n-am de nimic, dar ştiu că voi face tot ce trebuie pentru transformare si pentru a proteja dragostea. Vă iubesc, fraţilor. Aduceţi-i pe Îngeri. 🌍 = Inimă“

Mulțumesc Peter pentru că ai făcut paşi susţinându-o pe Mama.

~~~~~~~~~

https://lovehaswon.org/final-event-energies-updates-04062019-the-masculine-wounding-and-ascension/

Imagini: Pinterest

Traducere: Ambarees, postat ]n 07 aprilei, 2019 pe:

https://jawescreator.gitlab.io/2019/04/07/rani-ascensiune-masculin/

Publicat de

danielgaucan

Sunt un spirit liber.

Un gând despre „Ultimele evenimente ale actualizării energetice 04 ~ 06 ~ 2019, Rănile și Ascensiunea Masculinului”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s