Perioada sfântă: întoarcerea la voia superioară

FB_IMG_1554799490270

Lauren, 7 aprilie, raportul 5D

Acum, că aspectul retrograd cel mai lung din viața noastră a revenit în sfârșit la mișcarea directă, începem să facem niște corelații foarte importante în timp ce Mercur trece din nou prin perioada de umbră (până pe 16 aprilie). Treptat începem să înțelegem tot tumultul provocat de unele revelații recente, iar pe măsură ce se aprind aceste noi beculețe, luminescența lor colectivă evidențiază o hartă cu totul nouă, cu noile coordonate ale Epocii Raiului pe Pământ în care intrăm… modelul nostru divin începe să domine în peisajul vieții personale și în timp ce face asta va dezvălui mai mult din planul de creare a vieții noastre Reale (a doua).

În toată nebunia ei obișnuită, luna martie s-a asigurat că am stat prezenți cu disconfortul oricărei procesări a minții inferioare care încă mai inhibă accesul la acel model, prin intermediul lui Mercur retrograd în Pești, al canalului echinocțiului și al Lunii pline în Balanță… adăugați la toate acestea energiile trinității (manifestării) ale lunii a 3-a (din-un an de vibrație universală 3) și ho! 😰 … a fost un rit de trecere ce a durat 4 săptămâni.

Tuturor celor care au ales experiența Noului Pământ le-au fost oferite luna trecută niște puncte de alegere personale importante ce au vestit eliberarea de matricea masculină inferioară… care au părut asemenea unui câmp minat, plin de scenarii posibil explozive și fără rezultate favorabile, în care au existat realmente puncte de ieșire, alegeri noi superioare ce ne-au chemat să pășim spre noi linii temporare mai înalte.
Iluziile au fost puternice și pe alocuri ușor de crezut, dar numeroșii noștri ani de autoritate au determinat cât de bine am navigat pe acele ape tulburi… dacă am fost în stare să rămânem conectați cu Adevărul în timp ce mintea ne era întunecată de acele distorsiuni produse de o astfel de ceață mentală umbrită intenționată.

Numele acestui joc nou este ÎNCREDERE → în transcendență. Ni se cere în permanență să avem din nou încredere… să ne menținem inima deschisă… să nu reacționăm SAU să ne închidem emoțional atunci când apare fantoma factorilor declanșatori a programării din trecut. Ni se cere în repetate rânduri să creăm a treia (trialitate) opțiune extrem de importantă, să pregătim traseul neuronal neutru care acceptă toate rezultatele, dar în timp ce îl alegem în mod conștient pe cel care servește binelui cel mai înalt… pe cel care unifică ambele polarități (extreme) pentru a da naștere unei realități cu totul noi.

A integra aceste noi opțiuni înseamnă a accepta ocazii de a rămâne în autoritatea noastră, de a ne rosti adevărul fără să batem în retragere… dar și fără să devenim defensivi. Unirea Părinților noștri interiori asigură un front unificat, ceea ce înseamnă că nu mai avem nevoie să îi atacăm pe alții SAU să ne cerem scuze pentru sentimentele noastre… învățăm să ne meșterim expresia exterioară pentru a onora ceea ce simțim cu adevărat în interior, astfel ca aceștia doi să rămână în echilibru constant. În felul acesta trăim puritatea esenței Copilului Sfânt în mod evident, susținându-ne pe noi înșine ȘI pe ceilalți în Inima noastră, respectându-ne alegerile sufletului, dar într-o manieră care îi vede/susține pe cei din jurul nostru să facă la fel →adică fără atașament emoțional.

Dacă am făcut munca interioară, e nevoie doar să rămânem ancorați acum în rezonanța Superioară, în timp ce cea inferioară se luptă cu sfârșitul ei inevitabil.

Asta nu înseamnă că întotdeauna e „ușor”… transcendența cere o enormă disciplină mentală, tărie morală, curaj și un sentiment ferm de suveranitate pentru a sfida legile gravitaționale din 3D. DAR… cei care sunt capabili să aleagă vocea liniștită, stabilă a Inimii (sufletului) în locul vocii PUTERNICE a minții inferioare cu toate bufoneriile ei plictisitoare familiare… în mod oficial ne-am croit acces la coordonatele noi, superioare, prin intermediul unei conexiuni noi-nouțe cu procesorul Minții progresiste → sistemul de comunicare al Inimii-Minții Superioare unificate.

Activarea acestui procesor a fost o cerință pentru a intra și crea din frecvențele Noului Pământ, iar începând de la acea activare înainte totul e diferit. Luna aceasta începem procesul de reasamblare a tuturor pieselor… în ordinea justă, superioară, universal constructivă.

E timpul să ne consolidăm fundația Reală.

Urez fiecăruia o Perioadă Sfântă binecuvântată, în onoarea întrupării lui Christos pe Pământ!
♡,
Lauren
________________________________________
ThinkWithYourHEART.love ©As LOVE, Toate drepturile rezervate.

Traducere: Ana Nicolai

Publicat de

danielgaucan

Sunt un spirit liber.

3 gânduri despre „Perioada sfântă: întoarcerea la voia superioară”

  1. Buna ziua,
    Urmăresc de câtva timp situl acesta. Am o întrebare: se poate sa postați articolele Raport 5d Lauren Gorgo in varianta integrala? Contra cost, bineînțeles, căci știu ca originalul in engleză se plătește.
    Multumesc, o zi buna va doresc.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s