Simptomele trecerii intre dimensiuni

Manzara-a808e157-e772-4998-aed0-48dc3a15cd22

Ajungem la sfarsitul unei intense perioade de schimbari.
Inceputa cu eclipsa de luna din ianuarie, 3 superlune, mercur retrograd si activitati solare intense. 2019 este un an de trecere spre alt nivel.
Noi căi s-au născut din dorința noastră de a scapa de orice nu e adevar , de a găsi adevărul nostru.
Cu cât mergem mai adânc, cu atât învățăm, cunoaștem și creștem mai mult.
Putem simti pentru prima data. Ne ascultăm corpurile, instinctul și interiorul . Vom intra online, cu frecvențe mai înalte, în care telepatia, telekineza, vindecarea energetică și tehnologiile avansate vor prelungi considerabil durata vieții umane. Trecem prin durerile de muncă din acea naștere.

Urcam trepte , constienti ori nu.
Unii sunt în primele faze, eliminând toxinele, transformand energiile negative, eliberând traume ancestrale, pentru a ridica frecvențele.
Alții sunt trași de-a lungul unui val de schimbare politic, cultural, religios și matricial. Acestea sunt spulberate de o tornadă de vibrații ale adevărului, Kansas pleaca .
Alții sunt pregatiti sa descopere magul de dupa voal.
Este călătoria de rupere a lanțurilor.
Cei care inca dorm sunt asistați în sufletul lor trezindu-se de forțele nevăzute de lumină și de eliberarea astrală. Samanul tridimensional care isi recupereaza sufletul
Nu mai ramane nimeni neschimbat.
Apatia spirituală sau alegerea conștientă determină câțiva să iasă din joc în întregime.
Ne recuperam suveranitatea pentru a schimba fundamentul comunității noastre globale.

Transcendența de la întuneric la lumină este un proces interior-exterior. Începem cu noi înșine.
Pentru aceia dintre noi care sunt seminte stelare, aratatori de cale, voluntari , misionari in salvarea planetei, ultimele câteva luni ne-au dus în spații de care nu am știut că erau posibile. Traumele vieții ancestrale, din copilărie, din trecut, programarea și modificările cuantice au venit pentru curățare.
Straturile de ceapă neterminate de curățare karmică ne-au transferat într-o nouă paradigmă.
Portalurile Superlunii au activat echipe de călători.
Descărcările au venit, transformari, de la lucrător in lumină la războinic.
Zeitele Pamantului se chinuiau sa-si instaleze libertatea. Șamanii s-au trezit la conștiința lor astrală.
Activarea corpului de Lumina a fost accelerată.
Toate lucrările făcute anterior au fost ca o rampă de lansare care ne permite să facem saltul cuantic prin două schimburi formate în interiorul portalului supermagnetic.
Transcendem dincolo de planul material, am părăsit clădirea, dacă doriți.
Pentru unii, acest lucru sa întâmplat conștient, și în stare de vis. Pentru alții ajustările s-au facut la stilul lor de viață, permitand curatarea karmica sa aiba loc.

Reducerea matricei planului material necesită mase de energie din ființa noastra organica.
In Trezire si formarea matricei de lumina , pentru unii dintre noi a fost necesara prezenta in planul material dens pentru a se vindeca.
Suntem voluntari. Operațiile cu frecvențe înalte sunt în curs de desfășurare în timpul somnului și în timpul perioadelor de veghe. Nevoia de a sta liniștit și de ” a fi „este adaptarea la munca transdimensională pe care noi, sau sinele nostru superior, o implicăm în prezent.
Aceasta este parțial motivul pentru care rutinele obișnuite au fost atât de provocatoare. Activitatile Ascensiunii trebuie să fie completate. Unii voluntari împletesc deja matricea luminoasă în planul material. Alții lucrează cu aliați intergalactici, familii sufletești, pentru a gestiona operațiunile împotriva dușmanilor noștri în cer și pe pamant.
. Șamanul ascunsi efectuează vindecarea șamanică pe planul astral și material.
Suflete de lumina și războinicii, cavaleri Jedi, creează portaluri de lumină cu omologii lor angelici pentru a elibera tot ce este pierdut, traumatizat, înrobit din dimensiunile astrale.
Schimbam Liniile Temporale din ce in ce mai constienti.

Conștientizarea fluctuațiilor de energie in corpurile noastre, este cheia pentru a învăța săriturile și gestionarea transdimensională. Blocajele de stres, concentrarea pe durere, împiedică trezirea spirituală.
Modificările trebuiesc făcute la rutina noastra zilnica pentru a ne adapta unei căi de conștiință mai înalte.
Când ne coborâm de la stările inalte vibrationale la activitatile de rutina , mintea, corpul, ființa sufletească sunt afectate.
Cu cât am lucrat mai sus la un nivel vibrational cu atat mai multe probleme vom avea în frecvențele mai joase.
Asemanator cu curbele , cand trecem printr-un spectru de frecvente diverse cu rapiditate ne poate face să ne simțim cu adevărat rău.
In somn , corpul se odihneste in timp ce spiritul , sinele superior completează detaliile misiunii noastre pe alte frecvențe.
Trezirea ne aduce din nou în conștiință si dacă nu ne împământăm, nu dăm spiritului nostru șansă de a se reîntregi în corp, aceasta poate duce la aceste curburi transdimensionale si ne putem simti rau.
Viteza cu care in mod normal ne miscam pana acum nu mai este posibila deoarece sistemele noastre energetice fluctuează prea mult.

Simptomele deplasării între dimensiuni, vibrațiile care scad prea repede sau stresul matricei care ne forțează frecvența în jos, sunt:

Boală, amețeli, vărsături,
slăbiciune, ușoară,
slăbiciune la nivelul membrelor,
gândire înceata
tremuraturi
palpitații la inima
anxietate
dificultăți de respirație,
dureri de cap momentane
dureri in oase,
epuizare
neîndemânare
probleme intestinale
instincte greu de explicat
senzație de confuzie, de distacare de realitate

Prin încetinirea deliberată a mișcărilor și a vieților noastre, suntem mai în măsură să ne acomodam acestor fluctuații interne în frecvențele noastre.
Munca noastra pentru a aduce corpului Lumina are prioritate acum.
Cei care nu și-au adaptat stilul de viață pentru a se adapta la acest lucru se luptă să integreze aceste descarcari , transformari si cresteri .
.Aceste simtome sunt neutralizate de cei care si-au facut schimbarile.
Îndepărtează frica și îmbrățișează lumina divină prin minte, meditație, dragoste de sine și recunoștință.
Percepția noastră despre timp nu mai este liniară.
Datele, orele, zilele, saptamanile, lunile au o calitate suprarealista pe masura ce ne aliniem la fluxul vibratiilor iubitoare universale.
Ne îndreptăm spre o nouă conștiință a spațiului cuantic.
Energia dictează toate lucrurile, nu calendarele, ceasurile sau camerele de control.
Suntem în planul material pentru a fi prezenți în trupurile noastre, pentru a ne îndeplini misiunile, spiritele noastre ancorate la planul material, ancorate la Gaia.
Echipamente la nivel de teren.
Spații superioare sunt accesate tot timpul.
Pe măsură ce ne ridicăm vibrațiile devenim conștienți din ce în ce mai conștienți, buclele de amnezie se descompun.
Vedem si ne amintim totul in jurul nostru.

Sursa Articol: https://in5d.com/symptoms-of-moving-between-dimensions/

Publicat de

danielgaucan

Sunt un spirit liber.

2 gânduri despre „Simptomele trecerii intre dimensiuni”

  1. MULTUMESC.Da ,cam asa e…..Aici si acum totul e altfel:  timpul nu mai este perceput  liniar.  Trec mai usor si constient prin linii temporale sau dimensiuni de vibratie diferite.Desi am experimentat o perioada destul de lunga de rezistenta si frica…4 luni (greata,varsaturi,rezistenta ,dureri in ceafa si presiune in urechi)…am stabilizat o!!!Mai simt inca o usoara  durere si o presiune in urechi.Intra-adevar trecerea sau „plimbarea brusca” intre dimensiuni sau linii temporale cu vibratii diferite,te ia cu greata si ameteala.Primesc mai usor informatiile din spirit.Ma incred si accept ca sunt indrumata,ascult si urmez vocea interioara,care imi arata in fiecare secunda ce trebuie sa fac.Cer si in urmatoarea frecventa gand mi se raspunde.Stiu ce gandesc ceilalti,constientizez ca Totul se petrece si in mine ,in acelasi timp.Asa e:simt deseori sa ma retrag In Interiorul Sacru al Linistii.Pace si Iubire!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s