Cat mai avem de curatat?

300px-Ascent.jpg

Pentru ca multe din persoanele care ne calca pragul pun aceasta intrebare, am decis sa scriu cateva cuvinte, care sper sa fie de folos cat mai multora.

Cei care s-au trezit si au pornit pe calea spirituala deja de cativa ani, observa ca inca mai sunt lucruri de curatat in viata lor si, implicit, si in interiorul lor. Intrebarea pusa de mai toata lumea este: cat mai avem de curatat?

Si vin aici cu o explicatie stiintifica. Stim ca suntem purtatori de informatie, de multa informatie. O celula de-a noastra inmagazineaza cu aproximatie 6Gb de informatie. Si suntem alcatuiti din milioane de celule, deci continem extrem de multa informatie. Toate celulele contin informatia acestei vieti, dar si din vieti anterioare. Haideti sa ne gandim simplu: daca suntem un pic atenti si ne observam, atunci ne putem da seama ca inca mai purtam rani din viata de adult, de adolescent sau din copilarie. Acestea ne conduc viata. Pentru ca noi nu am eliberat inca informatia negativa, avem reactii la diversi stimuli exteriori. Acesta este tipul de informatie pe care ne intereseaza sa-l eliberam din celulele noastre si sa umplem golul ramas in urma eliberarii cu lumina si iubire, pentru a nu mai lasa loc negativitatii de orice fel sa ne ocupe spatiul din celule. In felul acesta ne pastram sanatosi la toate nivelurile.

REPORT THIS AD

Si asta facem cu totii, lucram cu aceste aspecte din noi, pentru a ne curata pe interior de tot felul de lucururi care ne tin in blocaje: frici, neincredere in sine, frustrare, furie, agresivitate, neiubire de sine, neiertari, neacceptari, tristeti, dureri interioare etc.. Insa fiecare are ritmul propriu in care proceseaza aceste eliberari si deschiderile care au loc la nivel planetar. Si fiecare trebuie sa-si respecte acest ritm. Mai trebuie sa acceptam si faptul ca am adunat toate aceste informatii in ani si ani de existenta. Am adunat informatii din tot ceea ne-a inconjurat: hrana, mediu, loc de munca, oameni, media, locuinta, biomagnetismul terestru, etc., iar acum se curata tot ce nu ne mai este de folos si tot ce ne este nebenefic ca sa ne putem acorda cu noile frecvente planetare. Lucrul acesta dureaza. Daca a durat ani de zile sa inmagazinam informatiile nebenefice, trebuie sa fim constienti si de faptul ca va dura tot ani pana cand le vom curata.

Dupa cum spun adesea la seminarii, aceasta este viata in care vindecam foarte mult, eliberam mult mult din trecut, din karma personala, karma de neam pamantean, karma de popor, karma planetara, karma galactica, o viata in care vin la vindecat rani foarte adanci. Acele rani care au atras dupa sine, viata dupa viata, tot felul de experimentari marcante. Pentru ca aceasta este viata in care ne pregatim drumul pe care-l vom parcurge pentru urmatorii eoni de ani, avem si posibilitatea de a face toate aceste vindecari, eliberari, activari intr-un timp foarte scurt. Ni se dau ustensile din ce in ce mai frumoase si mai puternice astfel incat sa eliberam cat mai mult din bagajul nostru si sa ne imbracam in frumos, in lumina, in puritate, in tot ce inseamna Divinul. Asta este misiunea noastra principala din aceasta viata: a curata energiile grele ale trecutului, a elibera tot ce nu mai este de folos si de a vindeca cele mai adanci rani. Astfel, urmatoarele noastre existente, fiecare unde se va duce, vor fi mult mai frumoase si armonioase.

REPORT THIS AD

In concluzie, daca noi inca mai avem de eliberat si vindecat lucruri din copilarie, ne dam seama cat mai avem inca de vindecat si eliberat din vieti anterioare. Este un proces de lunga durata, dar cand se atinge un anumit prag, lucrurile devin mult mai facile si armonioase. Continuati, caci asta este ritmul natural.

Cel mai usor ar fi daca am intra in acceptare, iar apoi ne-am armoniza cu ritmurile Universului. Prin intentie pur si simplu. Apoi dam voie Universului sa ne arate ce mai e de lucru in noi, observand lucrurile din viata de zi cu zi care intr-un fel sau altul ne deranjeaza. Apoi analizam ce ne deranjeaza de fapt, ne cercetam interiorul, si lucram in conformitate: eliberam ce e acolo sau aducem energia vindecarii daca este nevoie. Sau pur si simplu ne invaluim in energiile iubirii, caci ele armonizeaza oricare ar fi cauza. In acest caz, dam intentia pe ce anume sa lucreze aceasta energie. (ex. rog energiile iubirii sa ma ajute sa vindec orice sta la baza furiei mele, fricii mele X etc.. Si vizualizam cum ne invaluim in energie roz, in interiorul si in exteriorul nostru)

© Ariendra Cristina

Sursa Articol: https://ariendrafamily.wordpress.com/articole/sfaturi-din-inima/cat-mai-avem-de-curatat/

Publicat de

danielgaucan

Sunt un spirit liber.

3 gânduri despre „Cat mai avem de curatat?”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s