Efectele unei Eclipse Lunare asupra Mintii, Trupului si Sufletlui

Enhanced_Eclipse-35e83233-a89d-38e0-9de8-0bc859926cab

Tanaaz

O Eclipsă Lunară Totală se întâmplă atunci când umbra Pământului cade direct peste Luna Plină.

Pentru o scurtă perioadă, Luna dispare și noaptea devine întunecată.

În antichitate, s-a crezut că acest întuneric era un semn al unei mari schimbări și al unui semn rău pentru ceea ce urma să vină.

Se credea că o Eclipsă Lunară ar aduce o creștere a întunericului și că răul va înflori.

Aceste credințe au creat superstiții în jurul Eclipselor Lunare, dintre care unele sunt, încă, păstrate astăzi.

Multe culturi cred că nu este bine ca femeile însărcinate să meargă afară pe o Eclipsă, din cauza temerii de avort spontan.

Unii oameni cred, de asemenea, că mâncatul în timpul Eclipsei afectează sănătatea și aduce ghinion.

Există multe superstiții și credințe în privința Eclipsei și majoritatea par să provină din faptul că noaptea și umbra întunecată de la nivelul Lunii induce un sentiment amenințător.

Luna a fost asociată din timpuri străvechi cu femininul și dacă privim Luna ca pe un simbol al feminității, o energie care merge dincolo de gen, acest moment de umbră poate fi perceput, aproape, ca o renaștere.

O renaștere a energiei feminine.

Această energie feminină vizează conectarea cu emoțiile, conectarea cu trupul și conectarea cu intuiția.

Este vorba despre a pătrunde în interiorul tău și de a-ți îngădui să reflectezi în apele întunecate și umbroase ale inimii, minții și ale sufletului tău.

Este vorba despre a ajunge la cele mai întunecate adâncimi ale oceanului și de a curăța, elibera tot ceea ce nu îți mai servește, pentru a putea renaște.

În acel scurt moment al Eclipsei, ni se cere tuturor, la un nivel energetic mai profund, să cercetăm adânc în interiorul fiecăruia, pentru a vedea ce este adevărat.

Care este adevărul nostru care ne îngăduie să ne înălțăm, să evoluăm și să devenim cea mai bună versiune a noastră?

Deși avem Eclipse Lunare în fiecare an, energiile lor ne afectează pe toți în diferite moduri, în funcție de locul în care ne aflăm în viața noastră și încotro ne îndreptăm.

Un lucru este cert, Eclipsele sunt de bun augur.

Ele sunt un dar din cosmos și, întotdeauna, ne ajută să ajungem acolo unde este menit să fim.

Deși fiecare Eclipsă Lunară poate avea propriile efecte energetice și un înțeles astrologic, ele au, de asemenea, capacitatea de a stârni lucrurile la nivel fizic, emoțional și sufletesc.

La nivel fizic …

Eclipsele Lunare tind să ne blocheze energia, făcându-ne să ne simțim goliți sau letargici.

Ele pot, de asemenea, să deregleze somnul și nivelul hormonal, făcându-ne să ne simțim iritați, obosiți, indispuși și, în general, fără echilibru.

Ciclurile Lunii coincid, de asemenea, cu ciclul menstrual și, foarte frecvent, femeile  se confruntă cu sindromul premenstrual, ciclul menstrual, ovulația în timpul Eclipsei.

La un nivel emoțional …

Eclipsele Lunare au puterea de a scoate la suprafață o vastă energie emoțională.

Din acest motiv, este posibil să fim mai sensibili și conștienți, la un nivel superior, de gândurile și trăirile noastre.

Vindecarea emoțională este extrem de puternică în timpul Eclipsei, deci, dacă observați sentimente vechi care se ridică la suprafață, să știți că există suport cosmic pentru a vă ajuta să le curățați și să le eliberați.

Experimentând emoții accentuate, putem, de asemenea, să ne simțim anxioși sau retrași și concentrarea pe un proiect creativ sau un proces de vindecare poate ajuta în acest sens.

La un nivel de Suflet …

Ori de câte ori există o activitate Lunară puternică, aceasta creează, întotdeauna, vibrația și mediul potrivit pentru a activa și a amplifica darurile noastre intuitive și psihice.

Eclipsele Lunare au, de asemenea, capacitatea de a ne dezvălui parte din contractul Sufletului sau calea Sufletului, deoarece deblochează, deseori, evenimente care se aliniază cu destinul nostru.

Eclipsele sunt, cu adevărat, un ajutor (ghid) din Univers și ne dezvăluie următorul capitol de creștere (ascensiune) care se pregătește pentru noi.

Pentru a contracara aceste simptome, este important să înțelegeți ce semne încearcă cosmosul să vă arate în timpul Eclipsei.

Reglarea și exprimarea creativității, realizarea unor activități de eliberare, exerciții urmate de relaxare pot contribui, de asemenea, la aducerea echilibrului la nivelul trupurilor voastre.

Vă poate ajuta practicarea Iubirii de sine, a îngrijirii de sine și vizualizarea unei Lumini albe vindecătoare în jurul vostru.

Lucrul cu cristalele este, de asemenea, o modalitate excelentă de a tempera energiile  pe care le poate aduce Eclipsa.

Orice cristal alb, albastru, roz sau violet funcționează foarte bine pentru energia Lunară; aveți încredere și urmați-vă intuiția atunci când alegeți cristalul potrivit.

Toată lumea va simți efectele în mod diferit și toată lumea va fi chemată să meargă în direcții puțin diferite sub această energie.

Eclipsele Lunare sunt puncte de cotitură.

Ele sunt puncte de renaștere, ele sunt puncte de energie feminină foarte concentrată și toate acestea ne îngăduie să pătrundem adânc în interiorul nostru și să ajungem la adevărul nostru suprem.

Eclipsele Lunare vă poziționează, întotdeauna, acolo unde este menit să fiți.

Ele vă îndrumă, întotdeauna, în direcția cea bună și vă dezvăluie, mereu, traiectoria exactă în care este benefic să vă îndreptați.

Îmbrățișați energia Eclipsei Lunare, folosiți-i puterea pentru a goli, a elibera și a reflecta în apele Inimilor și Sufletelor voastre.

Link original: AICI
Traducere:
Dida Aurelia

Pace, Lumină, Iubire, Compasiune, Serenitate și Binecuvântări Divine Tuturor!

Vă Iubesc pe Toți

https://ro.gravatar.com/didaaurelia444 

https://didaaurelia444.wordpress.com/2019/07/17/efectul-unei-eclipse-lunare-asupra-mintii-trupului-si-sufletului/

Acest material este proprietatea traducătorului și este permisă copierea și repostarea sa, doar, cu publicarea provenienței traducerii originale (link-urile menționate mai sus).

Mulțumesc!

Publicat de

danielgaucan

Sunt un spirit liber.

2 gânduri despre „Efectele unei Eclipse Lunare asupra Mintii, Trupului si Sufletlui”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s