Momentul Acum

cropped-harmonic-convergence-1987-300x240.jpg

Majoritatea dintre noi stim deja faptul ca planeta noastra este in prag de salt dimensional. Insa putini stiu ca, de fapt, intreaga Creatie trece prin procesul de Ascensiune si reordonare.

Acum mult mult timp, in Creatie s-a petrecut un eveniment nefericit care a determinat o mare dezorganizare. Caderea Luciferica despre care se vorbeste in Biblie a avut loc ca urmare a acestor evenimente. Astfel ca in Creatie totul a inceput sa functioneze altfel. Nu voi intra in detalii acum, caci ne intereseaza sa intelegem importanta momentului pe care il traim, la nivel de timp terestru, dar si la nivel de timp cosmic. In toti acesti eoni de ani, Lumina, prin reprezentantii sai, a cautat solutionari pentru dezorganizarile create. Cu rabdare, a adunat informatii, a plantat seminte in intreaga Creatie, iar acum a venit momentul sa culeaga roadele muncii.

Inca de la Cadere s-a stiut faptul ca repunerea in Ordine a tot ce s-a dezorganizat va putea avea loc doar in anumiti timpi. Pana acum au mai fost 3 incercari  nereusite, dar iata ca de aceasta data sortii ne surad. 

Astfel ca, aceasta Ascensiune de nivel planetar despre care se stie, are loc in intreaga Creatie. Totul este repus in Ordinea Primordiala. Are loc o Convergenta Armonica, un aliniament intre anumite spatii si timpi cosmici, un punct zero al Creatiei, din care se poate da restart sau se poate cadea si mai mult in intuneric. Alegem restartul de aceasta data si lasam Magia Divina sa se desfasoare sub ochii nostri.

Planetele, sistemele solare, Galaxiile, Universurile, toate ascensioneaza. Acestea, dar si toate Spiritele, isi reiau locul de fiintare care le apartine de drept in aceasta Creatie. Universurile sunt mutate in spatiile si timpii primordiali. Planetele care au fost „adoptate” de alte Galaxii si sisteme solare decat cele originare, precum planeta Geea, vor fi mutate si ele. Spiritele de lumina care au trebuit sa fie in „pribegie”, se pot reintoarce acasa in dimensiunea de unde au fost izgoniti. Spriritele intunecate, care prin cunoastere au reusit sa ocupe timpi si spatii divine, sunt alungati de unde au venit si sunt pusi in fata Legilor Divine, pe care tot prin cunoastere, au stiut cum sa le evite pana acum.

De aceea se spune ca traim vremuri Unice, caci acest lucru nu s-a mai intamplat pana acum in Creatie. De aici inainte, traseul Spiritului nostru se va reintoarce pe linia primordiala de destin, de la care a fost indepartat la prima Cadere. Si va incepe reamintirea! Reamintirea a ceea ce s-a intamplat la Marea Cadere si inainte de Marea Cadere, caci trebuie sa culegem roadele experientelor traite si sa ne ridicam mai frumoasi si mai luminosi decat inainte.

TUsembere.HA.aliriam.TE!  TUsembere. TA.taliria.SE!

Sa inceapa Reamintirea!

©Ariendra Cristina

Acest articol poate fi copiat doar prin mentionarea sursei si autorului sau. Sa ne respectam unii pe altii si munca ce o depunem in folosul tuturor!

Sursa Articol: https://ariendrafamily.wordpress.com/articole/articole-diverse/momentul-acum/

Publicat de

danielgaucan

Sunt un spirit liber.

2 gânduri despre „Momentul Acum”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s