Calea spre Noul Pamant

FB_IMG_1564828329265

De Lauren, 30 iulie 2019, Raportul 5D

În aer se simte o anticipare palpabilă pe măsură ce ne apropiem de 1) Luna nouă în Leu (31 iulie), 2) de Mercur care revine la mișcarea directă și 3) de încheierea portalului eclipselor… o întreagă trinitate care anunță în mod oficial sfârșitul modelului vechiului Pământ.

De aceea, săptămâna aceasta va însemna un punct de eliberare important… după care mă aștept la o adevărată țâșnire ca din praștie, fiind catapultați în viață cu o viteză superluminică datorită tensiunii de a fi trași foarte mult înapoi (în interior), pentru ca acum să fim aruncați foarte mult înainte (în exterior), în aceste energii accelerate.

Pentru a ne pregăti pentru ceea ce urmează, ne-am petrecut ultimele câteva săptămâni concentrați intens pe disoluția și pe rescrierea acelor programe de interferență (înrobire) care se perpetuează și care ne-au împiedicat pe fiecare să ajungem la identitatea noastră spirituală Reală și la modelul divin al destinului nostru original. A fost o perioadă de eclipse provocatoare dar deosebit de productivă, iar în curând vom înțelege de ce.

Luna iulie, în special, a însemnat o curățare clară a rănii noastre emoționale de bază. Pentru a ne asigura soarta, toți am avut de-a face cu o încheiere personală importantă în perioada eclipsei lunare și Lunii pline (16 iulie), care ne-a împins pe fiecare dintre noi să eliminăm din minte repetările karmice ale acelei iluzii și din celulele noastre miasmele rezultante.

Pentru a reuși să facem acest lucru, a trebuit să ne reîntoarcem până în momentul zero al originii noastre umane, în punctul nostru de început, în scopul de a crea o nouă temă comună… împletind planul primei noastre vieți cu cel al Vieții noastre noi, Secundare. Rescrierea acestui rezultat nou și important la scenariul acelei răni vechi/antice a fost necesară pentru a ne schimba linia temporală personală, aliniind-o cu destinul nostru original… acesta a fost momentul final al îndreptării lucrurilor, ce ne-a permis să „începem din nou” în calitate de Sine Divin.
Iar cele două eclipse sub efectul Soarelui aflat în Rac ne-au asigurat fundalul perfect pentru a înfăptui asta, pentru a ne înfrunta cea mai mare vulnerabilitate cu IUBIRE (neutralitate) necondiționată… cu ambii Părinți lăuntrici intacți… stabilind prin urmare un cadru cu totul nou (în corp) în calitate de IUBIRE.

Acesta este cadrul cu care ne susținem modelul vieții înălțate și genetica Noului Om, așa că în august, sub efectul Soarelui aflat în Leu, ne vom folosi puterea interioară
(feminină/emoțională/lunară) recent ancorată din perioada petrecută în Rac, pentru a cultiva mai multă forță vitală și pentru a instaura puterea (masculină/creatoare/solară) necesară nașterii depline a Sinelui nostru Trinitizat în apropiatul semn al Fecioarei.

Următorul eveniment important: Poarta Leului (8/8), care s-a deschis pe 26 iulie, se va încheia pe 12 august, fiind denumită oficial → Calea spre Noul Pământ.

În fiecare an această poartă stelară (Sirius) aduce „codurile (înălțării) regale”, activând mai mult ADN personal și planetar în vederea evoluției noastre cosmice. Din acest portal dobândim acces la geometriile esențiale necesare pentru a trăi în formă experiența corpului de lumină, iar anul acesta codurile sunt criptate cu informații specifice pentru a activa întruparea Modelului Christosului Cosmic… despre care aflu că sunt denumite „coduri ale destinului” (ca în → împlinirea profeției).

„Să plece vechiul și să vină noul” sunt cuvintele care îmi vin constant în minte în legătură cu asta… care se potrivesc și Anului Nou galactic 🎊 (26 iulie)… așa că în luna august atenția noastră rămâne concentrată pe soluționarea și eliberarea dinamicii modelului vechi, pe măsură ce ne lansăm concomitent în noua noastră capacitate Creatoare de a „picta primele tușe de pensulă din Creațiile Noului nostru Pământ”. 🎨🖌🖼

Poarta Leului este întotdeauna un moment foarte special și influent pentru înălțare, dar anul acesta are o capacitate neegalată de a iniția întoarcerea noastră la UNImea noastră cu DUMNEZEU… în corpul fizic.

Urez fiecăruia dintre voi o Poartă a Leului aducătoare de schimbări în viață!
♡,
Lauren
________________________________________
ThinkWithYourHEART.love ©As LOVE, Inc. 2019 All rights reserved.

Traducere: Ana Nicolai

Publicat de

danielgaucan

Sunt un spirit liber.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s