Puterea distructiva la cote maxime pana la sfarsitul lunii Septembrie 2019

Horoscop Septembrie 2019

În perioada Mai – Septembrie 2019, Saturn și Nodul Sud, însoțite de Pluto, merg pas la pas prin semnul Capricornului.

Această combinație face ca puterea ”răului” , a forțelor distructive să fie amplificată. Lumea în care trăim este rezultatul interacțiunii dintre 2 forțe , energii primare: cea constructivă și cea distructivă. Ele nu sunt nici rele, nici bune. Practic ele sunt dincolo de voința, înțelegerea și percepția noastră. Noi și lumea înconjurătoare există datorită acestei interacțiuni.

Cele 2 forțe se manifestă constant și în fiecare moment. În fiecare minut în lumea cineva moare, cineva se naște, cineva câștigă, cineva pierde. În această dinamică există un anumit echilibru, o anumită balanță. Există momente în care aceste forțe domină o anumită perioadă de timp, un interval mai lung. De exemplu, cel de-al 2-lea război mondial a fost o perioadă în care forța distructivă a dominat. După, a urmat perioada de reconstrucție și a dominat cealaltă polaritate. În majoritatea timpului cele 2 forțe se echilibrează reciproc. Dar apar perioade în care balanța se rupe și una din forțe domină.

În perioada mai – septembrie 2019 domină din nou forța distructivă. Nodul Sud – Saturn indică faptul că puterea de a construi (semnificată de Saturn) este blocată. De fapt ea se manifestă dezechilibrat favorizând acțiunile distructive care corup și atacă tot ceea ce este solid și curat. Și vedem în jurul nostru cum evoluează lucrurile acum. Nu este ceva doar legat de România ci privește întreaga populației a Terrei. Inclusiv natura se supune acestor influențe.

Ce înseamnă în mod concret pentru fiecare din noi?

Este foarte important să înțelegem că ne aflăm într-o etapă de dezechilibru în care domină aceste energii distructive. Prin urmare trebuie să facem tot ce ține de noi să ne ținem sub control impulsurile de natură distructivă. Este vital să nu lăsăm gândurile negative să preia controlul asupra noastră. Ele au foarte multă putere acum și te pot împinge să iei decizii eronate, să ai acțiuni pe care mai târziu le poți regreta. Aceste gânduri negative se manifestă mult mai ușor în interiorul nostru și ne întunecă judecata și ne face să percepem lumea ca fiind un loc negativ.

Trebuie să reținem că un ”du-te naibii” spus sau gândit acum are mult mai multă putere acum. În acest fel putem genera tensiuni în relațiile cu cei din jur. Evită să gândești de rău pe ceilalți chiar dacă îți vine natural. În această perioadă putem cultiva multe buruieni și plante otrăvitoare în interiorul nostru. Iar mai târziu ne vom întreba ce se întâmplă de-ți merg prost unele lucruri.

Fiecare dintre noi este influența în mod diferit în funcție de harta natală. Cei care au planete între gradele 14-20 în semnele Capricorn, Rac, Berbec sau Balanță vor resimți mult mai puternic manifestarea acestor forțe distructive.

Info:  Profilul astrologic la copilului tău – află care este structura personalității, cum își exprimă emoțiile, nevoile și dorințele, modul optim pentru a învăța etc.

Putem folosi pozitiv toată această perioadă pentru a face curățenie în viața noastră. Este indicat să ne centrăm pe eliminarea din viața noastră a acelor lucruri, relații, moduri de a gândi care nu ne mai sunt de folos. Folosește-te de intensitatea trăirilor, frustrărilor și emoțiilor negative și îndreaptă-le către ceea ce te face slab, ceea ce-ți ia din putere. Nu proiecta aceste stări în exterior în mod direct. Tot ceea ce este în exteriorul nostru este o oglindă a ceea ce este în interior. Ce anume te împiedică să fii fericit(ă)? Nu cine, ci ce parte din tine te ține acolo, în acea relație, acel job etc. Fă curat în interiorul tău. Fii furios pe tine, pe slăbiciunile tale și decide să nu le mai hrănești. Nu da puterii victimei din tine și ieși din poziția respectivă.

Dacă doar ne conectăm la ceea ce se întâmplă în jurul nostru și doar reacționăm la acești stimuli nu facem decât să cultivăm forța distructivă în viața noastră. În loc să luptăm cu fricile noastre noi le hrănim.

Acum ar fi un moment oportun pentru a reciti analiza legată de trecerea Nodului Sud prin Capricorn – click aici

Tarotul ca sistem care modelează experiențele umane ne indică foarte clar cum ar trebuie să procedăm în acest situații. Forța distructivă este reprezentată și de arcana XII Death. Următoarea arcană este XIV Temperance. Atunci când ne confruntăm cu o pierdere, cu apariția naturii distructive (Death) este indicat să avem răbdare și să nu ne grăbim imediat să acționăm (Temperance). Temperance indică faptul că avem nevoie de timp să procesăm emoțiile, trăirile pe care le avem și să le curățăm, echilibrăm.

Death și Temperance

În concluzie: fii mai mai atent(ă) la ceea ce gândești și la ceea ce simți. Manifestările negativă sunt amplificate și se manifestă mult mai rapid. Nu te lăsa cuprins(ă) de aceste stări și înțelege că este doar o etapă, o fază. De mult ori reacțiile nepotrivite duc la complicații și probleme mult mai mari.

Sursa Articol: https://www.ascella.ro/puterea-distructiv%C4%83-la-cote-maxime-p%C3%A2n%C4%83-la-sf%C3%A2r%C8%99itul-lui-septembrie-2019-2363

Publicat de

danielgaucan

Sunt un spirit liber.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s