Portalul Leului este aici pentru a distruge toată negativitatea toxica

FB_IMG_1565176272403

Este un fenomen cu care mulți dintre noi nu suntem familiarizați, cu toate acestea, poate avea un impact profund și profund asupra vieții noastre. Pe 8 august s-a deschis Portalul Leului situat între Soare și steaua Sirius, aducând asupra noastră o energie puternică și care schimbă viața.

Lumina și energia care emană din portalul Leului sunt cele ale pozitivității, creșterii și realizării de sine. Ne va deschide ochii asupra vieților pe care le trăim în prezent, în timp ce ne va ajuta simultan să vedem că există o viață mai bună la dispoziția noastră, numai dacă suntem dispuși să creștem, să schimbăm și să evoluăm într-o versiune mai bună a noastră.

Deși acest lucru poate părea incredibil de simplu, este mult mai complex decât își dau seama mulți. Acest lucru nu vă invită doar să vă reajustați activitățile de zi cu zi sau să vă reconsiderați felul în care v-ați răsturnat chelnerița după cină aseară. Genul de creștere și reflecție pe care portalul îl va solicita este profund și profund. Această schimbare a energiei se va concentra în primul rând pe sinele vostru spiritual și pe modul care vă conduce rutina zilnică.. Eforturile dvs. se vor concentra pe împlinirea spirituală și iluminarea , ducându-vă la următorul nivel de conștiință.

Aceasta este schimbarea pe care o vom simți cu toții în acest timp. Dintr-o dată prioritățile noastre se vor schimba, determinându-ne să schimbăm modul în care vedem lumea din jurul nostru. Pe măsură ce energia de la portalul Lionsgate se afișează asupra noastră, o vom simți pe mai multe niveluri, inclusiv schimbări ale gândirii noastre conștiente și inconștiente și chiar până la chiar machiajul ADN-ului nostru. Aceasta este o senzație că vom rezona din adânc în noi, schimbând fiecare aspect despre cine suntem de la sol.

Energia de pe portalul Lionsgate ne va deschide ochii, mințile și inimile spre lupta celor din jurul nostru, în special a celor care au nevoie cel mai mult de grija și atenția noastră. Încurajează empatia, o trăsătură care este adesea trecută cu vederea și subestimată în societatea materialistă din zilele noastre. Am sacrificat grija, bunătatea și compasiunea în căutarea faimei și averii, o schimbare care are un impact incredibil de negativ asupra lumii noastre în ansamblu. Această energie extrem de spirituală ne va ajuta să facem pasul înapoi, să ne reorientăm și să revenim la elementele de bază. Ne vom simți din nou atrași să ne concentrăm asupra familiilor, prietenilor și a impactului pe care îl lăsăm asupra lumii din jurul nostru.

Cel mai important lucru pe care îl puteți face este să intrați în acest timp cu o minte deschisă. Energia portalului Lionsgate va aduce mari schimbări, dar este concentrată pe îmbunătățirea lumii noastre. Faci parte din schimbare și mișcare înainte sau vei fi lăsat în urmă?

Sursa: http://woked.co

Publicat de

danielgaucan

Sunt un spirit liber.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s