Luna Plina a lunii august in Varsator

Couple-849a68f1-c110-4ee1-9d79-7386409d9568

“În fiecare lună plină, găsiţi-vă drumul înapoi împreună și îndrăgostiţi-vă mai profund de misterul celuilalt. Deveniți căutători ai sufletului celuilalt.” Monika Carless

 • Fie că astrologia este știință sau magie, dacă pot fi de folos, suntem deschiși la majoritatea lucrurilor. ~ Ed.

Notă, în caz că am uitat, August a fost intens emoțional și mai sunt multe de venit! Să recapitulăm această lună: Mercur a staționat direct pe 1 august, cu umbra retrogradului său care tocmai s-a încheiat, și nu știu despre voi, dar eu încă mai aştept tot felul de erori tehnice.

8 august a marcat Poarta Leului, un portal de proporții înalte, care s-a încheiat pe data de 12 și ne-a conectat la învățarea accelerată, evoluția sufletească și transformare – totul având legătură cu Chakra celui de-al Treilea Ochi și cu steaua Sirius. Se așteaptă ca integrarea să dureze cel puțin încă două săptămâni.

Dușul de Meteoriţi al Perseidelor a venit și a plecat în zilele de 12, până în 13, oarecum întunecat de lumina lunii pline în ascensiune, în Vărsător.

Am fost acolo și am fost influențați de acestea. Ajungem din fericire la luna plină, deoarece această lună va fi la 22 de grade cu Vărsătorul, opunându-se Soarelui în Leu și lui Venus și lui Marte, ceea ce înseamnă relații încântătoare!

Vărsătorul apreciază prietenia în dragoste, precum și independența și loialitatea, care amintește atât de mult de ceea ce ar fi exact Soarele în Leu. Dacă ați iubit vreodată un Leu sau sunteți unul, veți recunoaște aceleași cerințe ca nonnegociabile.

Venus, zeița Iubirii, ne guvernează valorile și echilibrul interior, plăcerea, atașamentele față de ceilalți, relația noastră cu banii și armonia, care vin din iubirea sinelui. Ca femei, avem tendința de a o îngriji pe Venus, în timp ce bărbaţii tind să-și proiecteze Venusul asupra partenerului. Pe măsură ce învățăm mai multe despre ce este cu adevărat dragostea și despre ce înseamnă să fim în armonie cu masculinul și femininul nostru interior, relațiile descoperă mai multă claritate și creștere.

Energia lui Marte, la fel ca a Leului, va scoate focul, ambițiile și dorința de acțiune asertivă. Punându-le împreună există potențial fie pentru creșterea relațiilor noastre, fie pentru a fi declanșaţi în argumentele obișnuite, care par să apară, în timpul diferitelor evenimente planetare, ca exactitatea unui ceas.

Văd astrologia ca pe o hartă a conștiinței noastre, o relație magnetică dintre noi și univers, unde stelele, luna și planetele ne susțin conștientizarea cu privire la cine suntem în contextul restului naturii. După ce vom intra în legătură mai profundă cu Sinele, vom putea să ne asumăm o mai mare responsabilitate pentru realitatea noastră. Nu suntem victime ale soartei sau a ceea ce este scris în stele, suntem co-creatori.

Ceva ce a apărut în ultimul timp pentru clienții mei și pentru mine este redefinirea a ceea ce înseamnă dragostea. Apreciez romantismul, tandrețea, bunătatea, devotamentul și cuvintele sentimentale. Am fost cunoscută că depind și de ele. Dragostea în căsătorie este o cerință relativ recentă (în ceea ce privește istoria umană), am avut mai multe șanse să apreciem securitatea și siguranța printre alte considerente practice atunci când am făcut o partidă, nu cu prea mult timp în urmă.

Avem mult mai multă libertate și posibilitate de a cere ceea ce avem nevoie sau așteptăm de la o relație. Și totuși, deși am ajuns până la capăt, continuăm să ne luptăm cu acea veche întrebare – suntem cu adevărat „îndrăgostiți”, suntem codependenți sau undeva între ele? Suntem o reflectare a luminii celuilalt sau avem nevoie de partenerul nostru pentru a umple golurile inimii și spiritului?

Atâta timp cât ne punem întrebări, continuăm să ne deschidem către necunoscut, construim cadre mai bune pentru iubire.

Valoarea unei întrebări nu este neapărat răspunsul cu care venim, ci călătoria pe care o intreprindem către acel răspuns și decizia pe care o luăm pentru împuternicire prin haosul și sălbăticia iubirii. Puneți aceste întrebări propriei inimi sau creați o aventură de lună plină cu partenerul vostru, în care discuțiile unei seri cinstite ar putea aduce un mediu mai bogat de emoții și conexiuni.

Acesta poate fi și începutul unei noi tradiții. În fiecare lună plină, găsiţi-vă drumul înapoi împreună și îndrăgostiţi-vă mai profund de misterul celuilalt. Deveniți căutători ai sufletului celuilalt.

11 întrebări pentru o Conexiune Conștientă:

 1. Ne bucurăm de timp separat și timpul ne aduce mai aproape de noi sau creăm tensiune și ne facem griji pentru valoarea noastră personală în relație?
 2. Partenerul meu și cu mine ne susținem dorințele și visele celuilalt fără a ne atașa de modul în care acestea vor afecta călătoria noastră comună, sau (ne) modificăm scopul sufletelor noastre pentru a păstra lucrurile împreună?
 3. Suntem (putem) să ne exprimăm vulnerabilitatea unul cu celălalt sau ideea de a face acest lucru creează panică sau disconfort? Ce s-ar întâmpla dacă am fi complet vulnerabili?
 4. Suntem capabili să fim în integritatea sufletului unul cu celălalt? Urmărind, ca ceea ce știm că este adevărat pentru noi înșine, să fie o piesă de bază a acordului nostru?
 5. Practicăm (noi) limitele sănătoase, permiţând să rămână flexibile în fluxul creșterii noastre individuale?
 6. Folosim relația noastră sexuală ca pe un bandaj ajutător pentru lacunele din comunicarea sau conexiunea noastră?
 7. Ne asumăm responsabilitatea pentru emoțiile și acțiunile noastre din relație sau este mai ușor să punem vina?
 8. Ne ascultăm (intenționăm) să ne sprijinim partenerul în următoarea sa fază de creștere? Cum ar fi să fim complet suverani într-o relație amoroasă?
 9. Oferim (noi) spațiu sigur pentru furie, dezamăgire și durere într-un mod respectuos și de susținere?
 10. Explorez pasiunea în toate domeniile vieții mele și găsesc bucurie în partenerul meu care își exprimă pasiunile? Care este rolul pasiunii în relația noastră?
 11. Devenirea noastră individuală este la fel de importantă ca și aceaa a comuniunii nostre și invers?

Permiteţi aceastei luni pline în Vărsător să vă lumineze viața iubirii printr-o introspecție pozitivă. Daţi-mi imediat de ştire, permiteţi să fim oameni împreună!

„Marea iluzie a iubirii angajate este să credem că partenerii noștri sunt ai noștri. Într-adevăr, despărțirea de ei este de neatins, iar misterul lor este pentru totdeauna nepătruns. ”~ Esther Perel, Împerecherea în captivitate

~

AUTOR: MONIKA CARLESS

 

Traducere: Ambarees, postat in 15 august, 2019, pe: https://jawescreator.gitlab.io/2019/08/15/luna-plina-a-lunii-august-in-varsator/

Publicat de

danielgaucan

Sunt un spirit liber.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s