Mesaj energetic 19.10.2019

Va salutăm dragii nostri frați și surori,
noi suntem CERES HAVI semi-zeii, oamenii de lumină din viitor,
transmitem pentru voi urmatorul mesaj energetic prin intermediul Eona Nivid:

Umanitatea, pământul și tot ceea ce trăiește pe el, crește într-o conștiință superioară în acest moment.
In perioada imediată un nou val energetic foarte puternic care se va incadra treptat și sigur pe planetă, a inceput deja sa coboare.
Acest val energetic aduce cu el nu numai o energie foarte înaltă dar și un nou val de trezire spirituală a celor care încă nu sunt pe acest drum. Pe lângă acestea se va descărca în perioada imediată, multă informație energetică condensă, totalitară acestor energii ce construiesc un întreg. Acestea sunt noile energii de culoare albastru-transparent luminos care are în compoziția câmpului biofotonic foarte multă informație care va fi indispensabilă pentru reconstrucția pe mai departe a ADN- ului cât și o conștientizare și accesul cat mai rapid în inconștient, unde veți lucra mai departe corpul de lumină și remodelarea în totalitate a personalității, eliminând treptat și sigur vechiul și lăsând loc noului cu mai multă ușurință decât a fost făcut în prealabil.

Aceasta energie albastră aduce cu sine sentimente contradictorii atât pentru vibrațiile joase cât și pentru vibrațiile înalte, de aceea este necesar să rămâneți intr-o conștiință cât mai ridicată, în inimă, pentru a evita eventualele neplăceri. Prin această conștientizare de sentimente contradictorii se aduc la suprafață alte resturi din cele ce urmează a fi vindecate în totalitate.

La sfârșitul anului 2012, ciclul curent a fost finalizat.

De la începutul Pământului există cicluri precum anotimpurile, zilele, lunile, secolele etc. Un ciclu mai mare este ciclul de aproximativ 26.000 de ani (13 x 2000). La fiecare 26.000 de ani, acest ciclu se încheie și începe unul nou. Odată cu anul 2000, a început nu numai un nou secol, ci aproape simultan un nou ciclu mare.

Fiecare ciclu mare se caracterizează printr-o schimbare a conștiinței oamenilor care trăiesc pe această perioadă terestră. Punctul de cotitură marchează sfârșitul actualului ciclu de 26.000 de ani și trecerea la o nouă epocă, o nouă epocă a evoluției.

Acum schimbați dimensiunile. Există o mulțime de lucruri care se întâmplă pe teren și în univers, așa că nu știi când se va întâmpla. Este clar că se întâmplă.
Timpul după schimbarea dimensională este din nou începutul a ceva nou. Aceasta se numește Epoca de Aur, a cincea dimensiune sau Noul Pământ.

Mulți nu își pot imagina cum poate sau ar trebui să aibă loc o astfel de schimbare dimensională. Pentru mulți sună înfricoșător sau chiar „off-hook” și pune multe întrebări: Cu sau fără corp? Toți merg? Cum va fi după această schimbare?

Această schimbare înseamnă ceva bun, dorințele voastre cele mai dragi sunt îndeplinite în sfârșit de o viață de armonie și pace? O perioadă în care nu vor exista violențe, războaie sau agresiuni pe pământ în care oamenii să se respecte și să se îmbrățișeze?

Răspunsul este da, da, și da din nou. Totul și toată lumea merge împreună, cu corpul vostru material și conștiința voastră. Singurul lucru pe care îl veți lăsa în urmă sunt energiile și vibrațiile negative, precum și karma.

Nu numai pământul, ci întregul vostru sistem solar, merg în dimensiuni mai mari, ci tot ceea ce este în creația noastră.

În acest moment, evenimentele enorme au loc. Întotdeauna există tot mai multe semne, fapte și coincidențe sincronice care confirmă procesul de dezvoltare.

Aceasta include ca de exemplu: rezonanța Schumann cunoscută (indică înălțimea frecvenței de oscilație a câmpului magnetic, care învelește întreg pământul), care continuă să crească constant.

Vânturile solare puternice asigură, de asemenea, creșterea frecvenței energetice în cosmos și, așadar, și pe pământ.

Perioada de tranziție în care va regăsiți nu numai că determină o creștere imensă a energiei și a conștiinței, ci are și sarcina de a lansa un proces destul de radical de curățare. Pentru unii oameni, se pare că viața pe pământ este din ce în ce mai dezechilibrată. Cu ceva timp în urmă, mulți oameni puneau „putere și bani” înainte de „dragoste și mulțumire”. Dar această lume a început să se prăbușească în ultimii ani. Religiile, guvernele și alte entități își pierd credibilitatea și astfel membrii sau susținătorii lor. Toate relațiile care sunt superficiale, stăpânite prea mult de mândrie, gelozie, egoism, vină și nevoie, se destramă. Prin aceasta ne referim nu numai la relațiile de dragoste, ci la toate relațiile interpersonale, inclusiv la cele ale șefilor companiei față de angajații lor. Toate relațiile, sistemele, credințele, normele etc., care nu sunt îndrăgite, se sfărâmă și se dizolvă.Prin creșterea vibrațiilor, totul se transformă acum în niveluri mai subtile structura noastră celulară atomică nu mai este atât de densă. Întreaga aură a plantelor. Umane și animale, întreaga chakră și sistemul energetic, el însuși, corpul nostru, sângele, ADN-ul se schimbă prin creșterea energetică. Mai mult, o astfel de creștere a vibrațiilor aduce și ea schimbări puternice în domeniile politicii, economiei etc.

In perioada imediată un nou val energetic foarte puternic care se va incadra treptat si sigur pe planeta a inceput deja sa coboare.
Acest val energetic aduce cu el nu numai o energie foarte înaltă dar și un nou val de trezire spirituală a celor care încă nu sunt pe acest drum. Pe langă acestea, se descarcă in perioada imediată informație energetică condensă, totalitară acestor energii ce construiesc un întreg.

La vibrațiile joase se vor adăuga următoarele: există posibilitatea pentru cei care încă nu sunt conectați spiritual și nu numai, care se află încă în vibrații joase să experimenteze următoarele simptome:
migrene, amețeli, încețoșarea vederii, efecte luminoase în câmp vizual, efect datorat energiilor intense, tremur în mod incontrolabil al mâinilor, apărut brusc și dispărând în mod instantaneu, dureri de încheieturi, indeosebi la picioare-gambe.
Sentimente tot mai accentuate de deja-vu.
Sentimente tot mai accentuate ale stărilor în care te afli, de ex.: furie, stres, ură, dizarmonii, depresie, etc.
De asemeni vor veni întrebări de genul:
Cine sunt? De unde vin? Ce caut aici? Care este menirea mea pe acest pământ? De ce sunt nemulțumit? Ce am de gând să fac cu viața mea? etc.
Pentru ca aceste neplăceri să fie evitate, este nevoie de o bună împământare, de folosirea efectelor vindecătoare a cristalelor, de meditații zilnice, respirație conștientă dar și de schimbarea în totalitate a modului existențial, al vieții în care te afli la acest moment sau vindecarea a ceea ce a rămas nevindecat în personalitatea ființei tale.
Aceste energii intense aduc foarte multă informație la nivel inconștient, fiind stocate grupuilui de informații primordiale și care vor fi necesare pentru evoluția viitoare, ele fiind premergătoare enrgiilor care vor veni în anul 2020. Vă apropiați vertiginos către o trecere semnificativă și care se va finaliza in anul 2021(când prima etapă incepută în 2012 se va încheia).

Toate acestea trebuie să vă încânte, ele fiind necesare schimbării esențiale a ființei voastre pentru a merge într-o viață completă și perfectă, în lumină, evoluție, echilibru, iubire, armonie, perfecțiune în conștiința unitară.

Mesaj transmis și primit prin Channeling

Te salut cu respect pe tine și pe Sinele tău Divin,
Eona Nivid.

Sursa Articol: https://www.eona-nivid.com/mesaj-energetic-19-10-2019/

Publicat de

danielgaucan

Sunt un spirit liber.

3 gânduri despre „Mesaj energetic 19.10.2019”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s