Viziunea mea asupra Evenimentului și a societății post-Eveniment

Spiritual-c3f94f5e-6c84-40d4-9b75-3bd30953d5ea
by LW StarGazer

    Evenimentul va veni. Sunt sigur de asta !

Nu există nicio îndoială în acest sens, pentru că nu o dată în acest ciclu al creației, fiecare galaxie a emis sau va trebui să emită pulsul/blițul, bătăile inimii sale galactice.

Știu că am văzut că s-a întâmplat de multe ori în alte lumi, în alte galaxii, dar îmi amintesc conștient doar câteva. Amintirile sunt apăsătoare, dar destul de stabile pentru a da speranță generației mai vechi de Starseeds (Semințe Stelare), care și-au pierdut credința că Evenimentul se va întâmpla în viața lor.

Se va întâmpla, nu renunța.

Îmi amintesc că mă aflam într-un spațiu intergalactic, observând fie o spirală, fie o galaxie lenticulară. Așteptam să-i văd bătăile inimii galactice. Acea galaxie nu a fost ocupată de forțele întunecate, iar prezența anomaliei primare nu a provocat un haos incontrolabil, astfel încât bătăile inimii au servit funcția naturală: de a continua evoluția întregii vieți în acea galaxie particulară, de a înălța conștiința galactică colectivă și pentru a consolida conexiunea tuturor locuitorilor galactici cu Sursa.

Când s-a emis pulsul/blițul, a pornit dinspre centru, din Soarele său Central. Pe măsură ce se răspândea de la Soarele Central până la marginea acelei galaxii, își schimba culorile. Prima treime din unda de șoc / puls, a strălucit cu lumină albă strălucitoare, deoarece concentrația cea mai mare de Lumină este de obicei localizată lângă miezul galactic / Soarele Central. Următoarele două treimi din acea undă de șoc au schimbat culorile, de la alb la curcubeu. A fost un spectacol uimitor. Am simțit o bucurie nemărginită văzând acest lucru, ca și cum am văzut zăpada pentru prima dată în viața mea. Impulsurile galactice pornesc întotdeauna din centrul galaxiilor. Soarele Central Galactic al fiecărei galaxii este o poartă stelară către Sursă, iar acest Soare Central Galactic declanșează pulsul / Evenimentul galactic al galaxiilor lui respective. Unda de șoc descrisă este văzută în principiu doar ca atare de la distanță, însă dacă vă apropiați, veți vedea că aceasta nu este doar un val de energie, care se deplasează de la miez până la marginea galaxiei, ci că stelele în sine sunt purtătorii acelui puls galactic – toate stelele s-au iluminat și mai puternic într-o secvență, în cascadă, cum ar fi fanii din tribune la un joc sportiv care se ridică de pe scaunele lor și se așează înapoi când echipa lor înscrie.

Îmi amintesc de un alt Eveniment care s-a întâmplat în galaxia Andromeda în urmă cu aproximativ 8 milioane de ani, cu ceva timp după ce a început răspândirea răului și au început să se întâmple primele invazii ale forțelor întunecate. Acest Eveniment a servit ca asistență de eliberare pentru acea planetă ocupată. Am fost la suprafața acelei planete și am fost martor la acel eveniment. Eram într-un corp diferit la acea vreme, membru al unei forme de viață complet diferite, existentă în cel puțin 5D. În 5D, se poate vedea literalmente explozia de lumină, care de obicei provine de la soarele / steaua locală și înglobează întreaga planetă într-un fulger orbitor de lumină. Nu puteți rezista acestei energii, este una dintre cele mai împlinite experiențe pe care o puteți experimenta.

Totuși, energia nu provine numai de la steaua locală, dar planeta declanșează, de asemenea, propriul nucleu și își eliberează propria energie, deși într-o scară mult mai mică în comparație cu steaua locală. Deci energia traversează cerul (steaua) spre miezul planetei și, de asemenea, din miezul planetei, trecând prin suprafața planetară spre ionosferă. Forțele întunecate erau șterse de pe acea planetă (aceste forțe fiind pe o vibrație foarte joasă de asuprire și control, nu pot rezista energiei stelei, care sosește din Sursă, de o vibrație extreme de înaltă a iubirii și sunt annihilate, așa se va întâmpla și pe planeta noastră, nimeni nu va scăpa, n.b.).

Întotdeauna mi-am imaginat că trăiesc Evenimentul pe Pământ ca un fulger orbitor de lumină, pentru că aceasta este cea mai puternică amintire a Evenimentului de care-mi amintesc de atunci din galaxia Andromeda. Dar, întrucât fulgerul orbitor al Luminii va fi cel mai probabil văzut doar din planurile dimensionale superioare, sper că Sinele meu Superior îmi va trimite măcar o privire asupra acelor luminoase valuri de Lumină atunci când va lovi planurile dimensionale superioare ale suprafeței Pământului.

Aceasta este vizualizarea mea asupra momentului Evenimentului:

Soarele nostru se iluminează brusc și energia Evenimentului ajunge la suprafața Pământului. Fiecare Sămânță Stelară trezită experimentează Evenimentul Pământului până la potențialul cel mai deplin și cel mai împlinitor, poate simți energia pulsului galactic complet și lasă energia să curgă prin corpurile lor fizice, acționând ca un purtător sau emițător, care va răspândi uniform această energie în aria lor locală față de restul populației de pe suprafață. Fiecare Starseed trezită trăiește în sfârșit Evenimentul pe care l-am așteptat cu toții de atâta timp, unii dintre noi de mai mult de o viață, simțind cea mai mare bucurie pe care am simțit-o vreodată după ce am fost prinși în această carantină mult mai mult decât ne așteptam. Fiecare Starseed care nu este trezită încă, experimentează această energie într-un fel, care îi va trezi pe deplin și îi va reconecta cu Sinele lor Superior și cu scopul lor superior, sperăm că vor experimenta și energia extatică și își vor aminti rapid viețile anterioare ca ființe extraterestre.

În ceea ce privește populația de suprafață, adormită complet, sper că chiar și cei mai încăpățânați adormiți să experimenteze cel puțin ceva tangibil, ceva pe care nu l-au experimentat niciodată, ceva care îi va face să știe, că un lucru foarte important a traversat și că este resimțit ca cel mai împuternicit moment al vieții lor. Dorința mea este ca fiecare ființă din această lume să experimenteze această energie în mod conștient, sper că nici o ființă nu rămâne exclusă din acest sentiment minunat.

Evenimentul se va întâmpla în jurul orei prânzului în Asia de Est, Australia și restul Oceaniei, la orele dimineții devreme în Europa și Africa și în orele de seară / după-amiază târziu în ambele Americi (* notă: aceasta este doar vizualizarea mea). Acesta va elimina bombele toplet rămase și pune capăt carantinei. Forțele Luminii din spațiu, din subteran și de pe suprafața planetei se grăbesc și cu vigoare și acțiuni rapide îndepărtează tot personalul întunecat rămas. Toate posturile de televiziune și radio, canalele YouTube live și alte site-uri web încep să raporteze imediat despre ce se întâmplă.

Vizualizarea mea din perioada post-Eveniment pe Terra:

Toate războaiele / conflictele se vor încheia. Grupurile Sisterhood of the Rose (Frăția Trandafirului) din întreaga lume se adună imediat și încep să efectueze meditații atât de necesare și, cel mai important, să canalizeze energiile Zeiței de calm și pace, întrucât vor fi la cerere mare în primele zile până la săptămâni după Eveniment, căci restul populației de suprafață poate intra în panică. Acestea vor fi meditații asemănătoare maratonului, dar vor merita. Toți membrii grupurilor Sisterhood of the Rose vor fi scuzați pentru că le-au lipsit joburile obișnuite ale matricei, deoarece aceste joburi nu vor mai fi necesare. Grupurile de sprijin pentru Eveniment se activează și ajută Forțele Luminii de suprafață în distribuirea celor mai importante necesități de bază populației de suprafață. În câteva zile după Eveniment, începe distribuirea dispozitivelor cu energie gratuită și a replicatoarelor casnice. În vizualizarea mea, fiecare ființă umană de pe Pământ primește un replicator personal în termen de o lună după Eveniment. Întreaga tranziție nu va fi lentă așa cum se așteaptă unii; încetinirea ritmului și progresul este calea forțelor întunecate, nu a Luminii – schimbările vor fi rapide, nu vor exista întârzieri așa cum le experimentăm acum. De asemenea, primele infrastructuri ale Insulelor Luminii sunt construite de Alianță / Forțele Luminii de suprafață.

În primele săptămâni, conștiința umană colectivă începe să fie deprogramată de la cele mai comune principii și programe ale societății matriceale: nevoia de a lucra pentru a supraviețui, tendințele de vibrație joasă, religiile inutile etc. În următoarele luni, programa școlară pre-Eveniment se va schimba drastic, oamenii de știință sunt educați în continuare despre legile reale și suprimate ale fizicii și alte domenii ale științei. Dezvăluirea este în plină evoluție. Invențiile interzise sunt prezentate umanității, cum ar fi paturile medicale (despre care am postat, n.b.), dispozitivele de teleportare și mașinile zburătoare. Istoria adevărată a Pământului și a sistemului solar este dezvăluită. Toate ecosistemele sunt vindecate și curățate de poluare. În cerul nostru există primele imagini și zboruri ale navelor / navelor extraterestre avansate de înaltă vibrație. Cei care sunt pregătiți încep să experimenteze primele contacte personale cu ființe extraterestre care aterizează pe proprietățile lor. Acești oameni continuă apoi și raportează despre experiențele lor la posturile de televiziune și radio sau pe canalele YouTube live.

Acele Starseeds care vor dori să locuiască în Insulele Luminii de pe suprafața planetei sau pe stații spațiale staționare sau nave spațiale pe orbita Pământului, vor avea toată disponibilitatea pentru a se muta în zona aleasă de cazare, împreună cu sufletele lor gemene, suflete pereche și familiile de suflet, astfel încât să poată începe să lucreze la procesul lor de ascensiune în grup sau individual. Acei Starseeds care vor alege să părăsească imediat acest sistem Solar vor avea voie să facă acest lucru. Restul umanității începe să accepte faptul că familia noastră cosmică este reală și acest lucru deschide calea pentru primul contact oficial, care se va întâmpla la un an după Eveniment, la sediul Națiunilor Unite. În această zi istorică, planeta Pământ este acceptată oficial în Rețeaua Galactică a Luminii din Calea Lactee. Noile rase extraterestre se prezintă umanității, la început cele care sunt apropiate fizic de noi. Ulterior, forme de viață noi și exotice se vor face cunoscute.

Conștiința colectivă a umanității trece prin faza principală și cea mai lungă de tranziție de la o societate entropică, la o societate care este deschisă și în armonie cu restul galaxiei și universului. Umanitatea este educată despre cunoștințele de bază superioare și tehnicile de vindecare meditațională. Toată lumea se conectează cu ghizii lor spirituali și cu Sinele lor Înalt. Toate orașele de suprafață încep să se schimbe, arhitectura se aliniază mai mult cu geometria sacră și, de asemenea, integrează natura în cea mai bună capacitate. Toate structurile vor fi futuriste și foarte frumoase. Călătoria în spațiu devine disponibilă oricui.

Oamenii încep să facă ceea ce vor să facă în viața lor, se comportă așa cum vor, iubesc pe oricine doresc, experimentează orice își doresc. Nu mai există limitări pentru nimeni. Oamenii sunt liberi să călătorească acolo unde doresc și să trăiască așa cum vor să trăiască. Dacă doresc să contribuie cu abilitățile și talentele lor unice în societate, sunt liberi să o facă în orice fel le place. Toate contribuțiile, chiar și cele mai mici, sunt foarte apreciate, binevenite și respectate.

Dacă nu sunt încă pregătiți să contribuie la societate și, nu știu, vor doar să călătorească în lume sau să trăiască doar în pace pentru o perioadă, ei sunt liberi să facă acest lucru și nu vor fi uimiți pentru acest lucru. De nevoile lor de bază nu vor duce lipsă, deoarece securitatea alimentară, îmbrăcămintea și adăpostul vor deveni norma de bază a noii noastre societăți.

În 3 – 5 ani după Eveniment, are loc primul val al procesului de Ascensiune. La aproximativ 6 – 8 ani de la Eveniment, are loc al doilea val al procesului de Ascensiune. La aproximativ 9-11 ani după Eveniment, are loc al treilea și ultimul val al procesului de Ascensiune (* notă: aceasta este doar vizualizarea mea).

http://2012portal.blogspot.com/2018/07/planetary-ascension-process.html

La câteva luni de la cel de-al treilea val, restul umanității native a Pământului, neascensionate, pleacă cu nave spațiale către o planetă 3D adecvată, pentru a continua evoluția lor (în harta galactică ea se cunoaște deja și este pregătită și este la ora 10, privind galaxia noastră ca pe un ceas, n.b.). Pământul se pregătește pentru curățarea finală printr-o formă de val tsunami, care va îndepărta rămășițele finale ale ocupației întunecate. Stau la marginea orașului nor – platforma orbitală împreună cu flacăra mea geamănă și observ tsunami-ul în timp ce se deplasează pe tot globul (încă primesc acest moment viitor personal al meu, stând sus deasupra suprafeței și observ valul prin Sinele meu Înalt aproape în fiecare zi). Singurele orașe, care au rămas la suprafață sunt Insulele Luminii și acele câteva orașe istorice create de om, care sunt situate pe vortexurile planetare importante, care vor deveni Orașele Luminii. Pământul își crește frecvența de la 3D la 5D. Tranziția este completă. O nouă societate avansată își ia prima respirație, menționată de mulți drept „Noua Atlantidă”.

http://2012portal.blogspot.com/2019/02/bubbles-of-heaven-update.html

Îmi doresc ca fiecare să experimenteze Evenimentul așa cum dorește să-l experimenteze și să existe un cât mai puțin haos tranzitoriu. Sper că după Eveniment, toată lumea începe să-și trăiască visele și să găsească bucurie și împlinire pură în viața lor. Fie ca viziunile noastre despre Eveniment să devină realitate cât mai curând posibil!

Victorie Luminii!

LW StarGazer / https://www.welovefirstcontact.com/

Sursa Articol: https://burebista2012.blogspot.com/2019/12/viziunea-mea-asupra-evenimentului-si.html?m=1

Publicat de

danielgaucan

Sunt un spirit liber.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s