Nouati…

Solar_System-ba7a1bd4-20a0-4c30-bb5e-f4e392c96da7.jpg

Judith Kusel….”Intrăm în faza extremă a unui val de energie cosmică care este acum radiat spre Pământ, în timp ce întregul Cosmos se adună pentru a ajuta această planetă să treacă într-o stare dimensională mult mai înaltă. Acesta este un moment de intensă dezintegrare pe toate fronturile pe măsură ce vechiul Adam, vechea Evă, vechile imperii, vechiul mod de gândire, de a fi, de a acționa, de a învăța, etc. se prăbușesc toate în bucăți.
Nimic nu va mai fi în stare să susțină benzile de frecvență mai înalte în timp ce se dezintegrează.
Nu este nimic ce să poată sta în picioare, din orice front care este cufundat în 3D și care nu se va dezintegra la un anumit nivel. Să vă agățati de ceva este inutil.
Pentru unii acest lucru va aduce masive nopți negre ale sufletului, pentru unii acest lucru va însemna agățarea de imperiile lor construite pentru sine și de conceptele construite despre sine legate de cine sunt ei și de locul lor în lume și societate, pentru unii acest lucru va însemna dezintegrarea căsătoriilor lor sau poziției lor sociale sau orice altceva.
Mulți dintre noi am trecut deja prin toate astea și acum pășim din ce în ce mai mult în octavele mai înalte ale Ființei de unde va trebui să pășim acum în rolurile noastre de conducători și să facem ceea ce trebuie făcut.
Acest lucru presupune o predare totală la serviciul cel mai înalt posibil. Serviciul pentru sine nu mai poate sta în această vibrație înaltă și nici ego-ul negativ.
Este nevoie să existe o puritate a INIMII, SUFLETULUI, MINȚII și FIINȚEI.
Adevăr, Integritate și Iubire Necondiționată.
Azi dimineață mi s-a spus în mod empatic că unii nu vor fi în stare să îmbrățișeze aceste octave mai înalte ale energiilor care curg acum și vor opune rezistență cât de mult pot.
Prin urmare, aceasta este o chemare clară pentru noi toți să pășim în octavele mai înalte ale ființei, permițând din ce în ce mai mult dezintegrarea vechiului Adam și a vechii Eve și să nu ne fie frică de schimbări și nici să nu le opunem rezistență.
Și mai presus de orice, dacă imperiile încep să se prăbușească, ele sunt menite să se prăbușească în acest moment.
Și dacă societatea se prăbușește, lăsați-o să se prăbușească și nu vă fie frică.
Îngăduiți. Îngăduiți. Îngăduiți.
Orice ar fi, păstrați-vă inima deschisă.
Cele mai înalte chei și coduri sunt trezite, nu în minte, ci în inimă.
Acest lucru a fost astfel decretat de către Divinitate, pentru că cea mai înaltă vindecare a omenirii se află în acest moment în ENERGIILE INIMII, pentru că mintea omului nu poate asimila octavele mai înalte ale energiilor care vin, dar INIMA poate, pentru că ea este legată direct la energiile SUFLETULUI, și, prin urmare, la SUFLETUL DE GRUP, putând astfel rezista la energiile amplificate, în timp ce mintea ar fi prăjită dacă ar curge prea multă energie în ea.
Mintea raționează. Inima INTEGREAZĂ și EXPANSIONEAZĂ.
Astfel energiile intră acum prin câmpurile de energie electromagnetice ale inimii conectate cu inima pământului, conectată cu inima cosmică.
Lăsați ca inima să vă fie asemeni potirului sacru care îngăduie să fie umplut până la refuz. Deschideți-vă larg brațele și îngăduiți ca întreaga voastră Ființă să fie umplută până la refuz cu iubire Divină știind că totul este bine.
Totul vine în noile forme.Totul este pe drum. Totul este bine.”
(Judith Kusel)
http://www.judithkusel.com
Traducerea:  Monica Poka

Publicat de

danielgaucan

Sunt un spirit liber.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s