Cele 11 tipuri de Lucrători de Lumină

FB_IMG_1577802264176
(puteți fi mai mult de unul singur)

1. Păzitorii Porților și Lucrătorii Grilelor

Lucrează cu grilele de pe Pământ. Ele pot fi grila inimii umane care conectează inimile tuturor oamenilor treziți. Pot fi grilele propriu-zise de pe Pământ care conectează la situri sacre prin intermediul liniilor ley. De asemenea, pot fi grilele energetice superioare, precum grila cristalină. Păzitorii Porților lucrează în echipă pentru a deschide Porți Interdimensionale care să permită pătrunderea Luminii și Iubirii Superioare.

2. Păstrători de Lumină Divină

Misiunea lor principală esre de a întruchipa Lumina. Se află aici pentru a menține o frecvență vibrațională superioară, indiferent de ceea ce se întâmplă la exterior. În vremuri tumultoase sau haotice, ei se concentrează în mod conștient asupra întruchipării Luminii și extinderii ei, pentru a neutraliza densitatea. Ei ridică umanitatea și ne susțin în procesul trezirii.

3. Transmutătorii

Ei se scufundă în negativitate pentru a o transmuta și a o elibera în Lumină. Astfel, negativitatea este transformată în neutralitate, și se întoarce la echilibru. Transmutătorii pot lucra în numele conștiinței colective și a umanității, transmutând karma trecută.
De asemenea, există numeroși Lucrători de Lumină care transmută linia ancestrală. Este posibil să fi ales să vă nașteți într-o linie ancestrală cu multă karmă negativă, pentru a o elibera, dizolva, vindeca și ajuta întreaga linie ancestrală să urce în vibrație, lucru ce ajută întreaga omenire.

4. Vindecătorii

Vindecătorii servesc umanitatea, pământul, animalele, toate sufletele și ființele. Vindecarea poate fi mentală, emoțională, fizică sau spirituală. Dacă sunteți Vindecător, urmați-vă ghidarea interioară pentru a descoperi tehnici de vindecare. Munca de vindecare vă include și pe voi înșivă. Vă ridicați vibrația și vă umpleți cu Lumină pentru a-i putea vindeca, susține, servi, iubi și ghida pe ceilalți.

5. Clarvăzătorii

Sunt Lucrătorii de Lumină care au ochiul al 3-lea deschis și care pot vedea dincolo de vălul iluziei. Acest dar poate lua numeroase forme. Puteți să faceți citiri pentru ceilalți sau puteți oferi servicii care sa-i inspire, ghideze și să-i readucă în putere pe ceilalți. De asemenea, puteți căuta zone ce necesită vindecare sau transmutare.

6. Păstrătorii Planului Divin

Cu toții avem un șablon divin al Sinelui Trezit, însă Păstrătorii Planului Divin dețin codurile acestuia, întruchipând codurile și transmițându-le prin grila cristalină, prin grila inimii umane sau prij iubire, în orice formă. Ei se conectează la Sinele complet Trezit, aducând în dar pentru uamnitate Planul Divin pentru umanitatea și Pământul Trezit. Astfel, aduc Ascensiunea în momentul prezent.

7. Visătorii

Prin vis, acești Lucrători de Lumină transmută, călătoresc interdimensional, accesând dimensiuni alternative. Visele sunt adevărate, așa că fiți atenți! Care sunt simbolurile din vise? Notați-le și meditați asupra lor. De fiecare dată când vă amintiți un vis, meditația asupra lui și găsiți adevărul din el. Care ar putea fi manifestarea superioară a acelui vis? Dacă visați că mergeți la școală, de exemplu, acest lucru poate însemna că în vis învățați și căpătați mai multă cunoaștere, mai multe daruri cu care puteți fi în serviciul omenirii. Înainte de a merge la culcare, stabiliți-vă intenția de a face lucru de Lumină în vis și de a vă conecta cu Sinele Divin/ cu unul dintre Sinele Superioare. Rugați-vă îngerii să vă arate ceea ce trebuie să știți în acel moment și fiți atent! Visul este o oportunitate incredibilă de a învăța și de a crește.

8. Mesagerii

Un Lucrător de Lumină care primește ghidare și mesaje de la Divinitate, Îngeri, Arhangheli, Maeștri Ascensionați, Galactici și de la Sinele Divin/Superior este un Mesager.

9. Creatorii (Cei care aduc în manifestare) Planul Divin

Sunt Lucrătorii de Lumină care țes Lumina pentru a aduce schimbări benefice pe Pământ. Pot manifesta linii temporale pozitive, evenimente pozitive sau pot crea șablonul pentru Iubire, Lumină și co-creare armonioasă. Ei manifestă colectiv pentru Binele cel mai înalt al tuturor.

10. Ghizii Ascensiunii

Sunt cei care ascensionează, pătrunzând în niveluri superioare de Lumină și împărtășind ceea ce au învățat despre procesul ascensiunii. Ne arată cum să ne ridicăm și să ne conectăm la binecuvântările care îi ajută pe toți cei care au oportunitatea de a ascensiona.

11. Cei care arată Calea

Este posibil ca Cei care arată Calea să nu fie ghizi ai ascensiunii în mod conștient, ci mai degrabă întruchipează procesul ascensiunii și trăiesc în autenticitatea cea mai înaltă. Ei trăiesc vieți trezite, inspirate, în interesul tuturor ființelor.

Publicat de

danielgaucan

Sunt un spirit liber.

2 gânduri despre „Cele 11 tipuri de Lucrători de Lumină”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s