Inainteee…!!!

FB_IMG_1577743693007

Jason Estes….”Indiferent ce ai facut/ prin ce ai trecut in viata ta, acele lucruri/ intamplari/ drame/ crize au fost parte din Calatoria ta si te-au adus in acest punct in care ai in mana biletul pe care scrie “Ascensiune”. Felicitari! Ai reusit!
Daca pe 12 ianuarie 2020 esti viu, inseamna ca ai trecut de un punct de cotitura in procesul Ascensiunii umanitatii; felicita-te pentru asta si apoi intreaba Universul: “Ce pot face in continuare?”.
Pentru ca tot ce ai facut in trecut, metodele care au functionat in trecut, practicile din trecut sunt acum irelevante. Nu mai functioneaza. Au fost bune/ ti-au fost de folos ca sa te aduca in acest punct, insa s-a terminat cu ele.
Tu ai trecut de prima faza a Ascensiunii si ai ajuns aici; acum pregateste-te sa dai drumul la tot ceea ce ai folosit in trecut, fiindca nu iti va mai folosi la nimic. Si pentru multi oameni este foarte dificil sa renunte la vechile obiceiuri/ metode/ practici, care au functionat in trecut.

Intrebati Universul: “Ce pot face in continuare?” si urmati indrumarile, fiindca avem nevoie de voi toti, ca sa treceti puntea catre Nou. Acum nu mai este vorba despre a ne parcurge singuri Calatoria. Acum, in 2020, este despre a ne conduce unii pe altii Acasa.”
Traducerea: Mihaela Dan

Publicat de

danielgaucan

Sunt un spirit liber.

4 gânduri despre „Inainteee…!!!”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s