ACEST AN VA PREZENTA TRANSFORMĂRI PUTERNICE

Earth_and_space-854b4652-462f-450a-a1b0-7af9ec63a756

De ARHANGHELUL MIHAIL ~ 3 ianuarie 2020

Anul acesta va prezenta transformări puternice – pe planeta dvs., între națiuni și individual. Aceasta se întâmplă din cauza creșterii continue a energiei care se întâmplă acum.

Veți găsi că va exista foarte puțin spațiu acum între fiecare val de flux de energie. Undele au crescut exponențial în frecvența lor și se vor simți mai degrabă ca o infuzie continuă decât ca o lumină care curge și curge.

Așa cum a vorbit despre Metatron în trecut, se va produce multă transformare pe planeta dvs. Acum și în viitor. Acest lucru poate și se va simți uneori foarte zbuciumat și în suferință pentru aceia dintre voi care trăiesc în apropiere sau în zone care se schimbă dramatic. Un exemplu actual este Australia și cantitatea mare de foc care are loc acum.

Percepute la nivel personal, evenimentele de mare anvergura, precum acest foc, se vor simți oribil și înfricoșătoare. Va părea că va face ravagii devastatoare în zonele pe care le atinge și poate provoca multe pierderi de persoane si animale.

Este important ca fiecare dintre voi să învățați să ascultați în interior și să urmați orice îndrumare pe care o primiți pentru a fi la locul potrivit la momentul potrivit. Deși este posibil să pierdeți proprietatea personală în timpul evenimentelor tumultuoase, dacă puteți asculta îndrumări interioare, veți fi in siguranta.

Vă rugăm să vă amintiți că orice om care își pierde viața în acest moment pleacă de fapt, deoarece au planificat acest lucru să se întâmple înainte de a se manifesta ca oameni. Multe suflete nu au niciun interes să trăiască pe pământ în timpul unor perioade atât de puternic transformatoare și ar putea dori să continue educația într-un alt mod.

În orice caz, oferiti ajutorul dacă sunteți capabili, dar păstrați în liniște Conștienta inalta despre ceea ce se întâmplă de fapt chiar acum.

La fel cum fiecare dintre voi trece printr-o perioadă puternică de purificare interioară și înălțare, la fel este și planeta voastră. Pe măsură ce energia continuă să crească, Pământul tău va suferi purificări din ce în ce mai dramatice sub formă de foc, furtuni, cutremure, schimbări dramatice de temperatură etc.

Fiecare dintre voi care a acceptat inițial să rămână în timpul acestui proces transformator enorm, va fi continuu ghidat pentru a rămâne în siguranță. Acesta este motivul pentru care este atât de important ca fiecare dintre voi să învețe să curgă cu Lumina și cu îndrumarea voastră interioară.

Ai încredere că ești în siguranță. Amintiți-vă că fiecare dintre voi este supravegheat. Și, de asemenea, știi că, dacă pierzi o persoană iubită în acest timp, aceasta face parte din planul lor și al tău. Amintiți-vă întotdeauna că, oricât de abătut vă puteți simți în pierdere, cu adevărat vorbind, nu ați pierdut niciodată nimic sau pe nimeni.

În acest vis foarte real pe care îl trăiești, poate părea că ai pierdut ceva sau pe cineva foarte drag. Dacă se întâmplă asta, amintiți-vă să vă ridicati nivelul de conștiința, astfel încât să puteți experimenta că sunteți încă complet unit cu ceea ce ați pierdut.

Turbulențele care se întâmplă în prezent în Australia se vor muta uneori în întreaga lume. La fel cum purificarea voastră interioară se deplasează prin diferite părți ale ființei voastre, transformând orice atinge, aceeași se întâmplă pe planeta dvs. Pământ.

Incendiile, furtunile, cutremurele și alunecările de noroi care sunt și vor continua să apară sunt expresii exterioare ale purificării puternice a planetei tale.

Desigur, această cunoaștere nu este suficientă într-un sens mondial dacă sunteți unul dintre cei care și-au pierdut casa, animalele de companie și / sau membrii familiei. Chiar daca pierderea pare dureroasa, deținerea unui nivel mai înalt de înțelegere vă poate ajuta să vă amintiți să vă reconectați cu cei pe care i-ați pierdut.

Este parte a naturii umane să experimentati durerea atunci când există pierderi. Acest lucru se poate produce simultan cu o înțelegere conștientă superioară. Așadar, dacă aceasta este situația voastră, permiteți-vă să vă mâhniți. Dar, pe măsură ce fiecare val de durere scade, atunci ajungeți mai sus pentru a vă restabili conștiința despre uniune și pace.

Este mai important ca niciodată, să înveți să fii stabilit în starea interioară de mulțumire, dragoste și pace, chiar și atunci când apare agitatia in lumea din jurul tau. Acestea sunt momentele în care vă puteți testa cel mai profund pentru a vedea cât de ferm stabilit sunteți în această stare.

Continua să fii centrat adânc în inima ta. Concentrați-vă pe Lumina interioară și lăsați-vă să fiți cufundati în ea.

Amintiți-vă întotdeauna că sunteți profund iubiți și sunteți înconjurați de multe ființe care vă iubesc și vă înveselesc pe măsură ce continuați să creșteți și să evoluați.

Cu cât este mai deschisă Inima ta, cu atât vei începe să experimentezi cât de multă dragoste îți transmit.

Vă iubim și va trimitem Binecuvântările noastre

SUNT ARHANGHELUL MIHAIL”

Canalizat prin Sharon Davis 💜
http://www.angelics-speak.com

Împărtășit cu IUBIRE 💜
Pars Kutay

~ 💜 ~

Publicat de

danielgaucan

Sunt un spirit liber.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s