Evenimente…

FB_IMG_1578585130134

Lorie Ladd….”In perioada urmatoare vor fi multe evenimente tulburatoare, vor fi dezvaluiri socante, va fi haos, fiindca ies la iveala la nivel colectiv multe aspecte intunecate, de vibratie foarte joasa, iar treaba noastra este sa ne mentinem in Lumina. Indiferent ce vedeti in exterior, ramaneti (in) Lumina.
Este nevoie de noi acum, pentru a ajuta umanitatea sa avanseze, sa iasa din vibratiile joase ale separarii/ polaritatii/ fricii.
De aceea am venit noi pe Pamant – si e timpul sa trecem la modul serios la treaba, fiindca nu o pot face altii in locul nostru, este Misiunea noastra.

Nu va lasati pacaliti/ inselati/ speriati de ceea ce vedeti in exterior, de aparente. Voi stiti mai bine ce se intampla: Vechiul se destrama/dizolva, tot ce este intunecat iese la lumina, ca sa fie vazut/constientizat de oameni si astfel, acestia sa se trezeasca.
Tot ce nu mai serveste Binelui nostru iese la suprafata, la nivel personal si colectiv. Si de aceea sunt acum atat de multi oameni care simt ca viata lor devenit un haos, ca totul se prabuseste in jurul lor.

Cand va uitati in exterior si vedeti ce se intampla, cand sunteti impresionati de suferinta altora (oameni sau animale), cand va simtiti tulburati de ceea ce vedeti ca se intampla in unele zone ale lumii, nu uitati care este Misiunea voastra: mentineti-va inima larg deschisa, reveniti la o stare de echilibru emotional/energetic, ramaneti in Lumina.
Nu va lasati cuprinsi de frica, nu va lasati trasi inapoi in dramele 3D, fiindca voi stiti mai bine; voi stiti ce se intampla dincolo de aparente, voi stiti ca totul are un sens, ca nimic nu este intamplator.
Trimiteti Lumina, trimiteti Iubire, binecuvantati si rugati-va pentru oamenii sau zonele afectate de haos/distrugere. Faceti asta dintr-un spatiu al echilibrului, de la un nivel inalt de vibratie, nu din spatiul fricii.”
Traducerea: Mihaela Dan

Publicat de

danielgaucan

Sunt un spirit liber.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s