Te-ai intrebat vreodata tu ce fel de hrana esti pentru aceasta lume?

11059495_861887517198411_5055093320986107065_n - Copy

Te-ai intrebat vreodata tu ce fel de hrana esti pentru aceasta lume? Daca nu ai facut-o pana acum, te sfatuiesc sa o faci.

Cu totii ne dorim o lume mai buna, mai morala, mai justa, mai iubitoare s.a.m.d.. Asteptam nerabdatori sa vedem Noua Era materializata in planul fizic. Am facut deja anumite schimbari in viata noastra: nu mai mancam carne din constientizarea faptului ca animalele sunt fratii nostri mai mici, adaugam faptul ca am invatat ca prin ingerarea carnii ne incarcam cu energie de moarte si ne mentinem intr-un mental si intr-o vibratie foarte scazute. Apoi, cel mai probabil, incercam sa ne hranim cat mai pur pentru a ridica vibratia mentalului nostru. Utilizam produse de ingrijire personala cat mai naturale. Respectam mediul inconjurator si suntem atenti la amprenta pe care o lasam in ecosistemul naturii: cata hrana consumam, cata aruncam, cat gunoi producem, poluam cat mai putin apa utilizand detergenti de spalat eco. Mergem la cursuri de dezvoltare personala si spirituala. Si am facut un lucru minunat pana acum! Ne-am ridicat nivelul de constiinta, am facut progrese in tot ceea ce inseamna stilul de viata si sanatatea noastra mentala, emotionala, fizica si spirituala.

A venit vremea pentru un nou up-grade.

Puneti urmatoarele intrebari: ce fel de hrana sunt eu pentru aceasta lume prin gandurile pe care le manifest? Sunt ele preponderent pozitive pentru mine si pentru ceilalti?

Ce fel de hrana sunt eu pentru aceasta lume prin cuvintele pe care le rostesc? Sunt ele preponderent pozitive si de incurajare atat pentru mine, cat si pentru ceilalti?

Ce fel de hrana sunt eu pentru aceasta lume prin actiunile pe care am? Sunt ele de intr-ajutorare in vreun fel pentru mine si ceilalti?

Ce vad eu in ceilalti? Ce vad eu in aceasta lume? Vad partea pozitiva din om, oricat de mica ar fi ea sau vad preponderent tot ce e negativ, partea imperfecta? Sunt critic fata de ceilalti? Dar fata de mine? Daca da, de ce? Ma conectez preponderent la tot ceea ce stim prea bine cu totii ca nu functioneaza cum trebuie in aceasta lume sau ma conectez la micile miracole care au loc zilnic?

Crearea Noii Lumi se face constient prin contributia fiecaruia dintre noi. Daca cei care sunt treziti nu o fac si asteapta ca altii sa o faca, atunci ce pretentii sa avem de la oamenii care au ales sa mai „doarma” un pic sau care pur si simplu nu pot mai mult? De fiecare dintre noi, cei constienti, depinde a vedea cu ochii proprii, in aceasta viata, acel Rai pe Pamant.

Lucruri negative se vor mai intampla, dar daca noi zilnic hranim matricea frumosului si a luminii, daca ne concentram pe micile reusite ale acestei lumi, atunci pentru maine va avea forta si energia necesara sa aiba loc mai multe lucruri frumoase si de lumina. Daca noi in loc sa hranim partea de imperfectiune din oamenii cu care interactionam, criticandu-i, judecandu-i, am hrani partea frumoasa si de lumina, cu siguranta acel om va incepe sa faca din ce in ce mai multe lucruri bune, de lumina si va hrani si el matricea luminii si frumosului. Orice este frumos in om, ca se imbraca cu bun gust, ca are maniere, ca poarta un parfum frumos, ca are ochi frumosi, ca iubeste animalele, orice putem gasi frumos in om, sa apreciem acel lucru. Sau ne putem conecta pur si simplu prin intentie la partea luminoasa a omului, la Scanteia Divina din fiecare, si sa-i transmitem in plan subtil ca avem incredere in el si in lumina din el.

Si nu este suficient sa citim acest articol sau alte articole similare si sa spunem „asa este” si sa uitam a doua zi de ele. Ci trebuie sa lucram permanent cu noi, sa ne privim la finalul zilei sau chiar in momentul manifestarii lor, gandurile, cuvintele, faptele si sa constientizam ce am hranit noi: intunericul acestei lumi sau lumina acestei lumi. Pentru cei care inca mai cauta sa inteleaga care este misiunea lor pe acest pamant, aceasta in sine este misiunea principala a tuturor.

Pacea fie in voi si cu voi!

©Ariendra Cristina

Acest articol poate fi copiat doar prin mentionarea sursei si autorului sau. Sa ne respectam unii pe altii si munca ce o depunem in folosul tuturor!

Publicat de

danielgaucan

Sunt un spirit liber.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s