Apel Martie 2020

FB_IMG_1584867342853

„Dragilor, Portalurile de Lumina de echinoctiu de primavara s-au deschis inca de aseara. Urmeaza si aliniamente planetare maine, lucruri care vor aduce anumite tipuri de energii pe planeta.

Moralul planetar este la pamant, ieri Noul program al Fricii s-a cam instalat la nivel planetar.

Dragi Lucratori de Lumina, vreau sa va reamintesc ca acestea sunt vremurile pentru care ne-am antrenat vieti la randul si in viata aceasta. De aceea a fost nevoie de atata curatare, cunoastere de sine…si vedem ca parca nu este inca suficient.

Este momentul sa ne gasim forta si puterea interioara, sa iesim din orice inductii si energii nefaste de grup si sa crestem vibratia. Am venit sa facem un salt planetar, nu sa mai ramana blocata inca o planeta in intuneric. Suntem cu toate activarile planetare la zi. Nu insa si cu activarea Lucratorilor de Lumina. Haideti ca este momentul sa va activati la nivelul minim la care fiecare trebuie sa fie activat! Cereti asta de la Divinitate, de la Univers.

Cat vom sta in aceasta stare actuala planetara, depinde doar de noi. Sa nu dam vina pe omul de rand, caci pe el am venit sa-l scoatem din Sclavia acestei planete. Noi putem mai mult, caci am venit cu aceste puteri in noi.

Asa ca dragi Lucratori de Lumina de pretutindeni, haideti sa ridicam vibratia. Este treaba si nu putem sta deoparte! Uitati-va in voi la vulnerabilitatile actuale si aduceti curatarea, eliberarea, vindecarea lor, dupa cum este cazul.

Curatati-va zilnic, de cate ori este nevoie, de energia globala si locala nebenefica care se simte din plin. Aduceti lumina in chakre si campuri, curatati campul mental si cel emotional, aduceti lumina si iubire acolo si deschideti inima. Uitati-va cu sinceritate: cum e inima voastra astazi? Iata ca de cateva zile nu mai stralucim si intunericul ne-a acaparat mai tare.

Scuturati-va de toate acestea! E momentul sa crestem vibratia in noi si in Planeta! Incetati sa mai cititi/ascultati stiri legate de virus, cazuri noi si concentrati-va pe cresterea vibrationala. Chemati-l pe Dumnezeu in voi, sa va intareasca in Iubire si Lumina, ori de cate ori simtiti ca ele scad. Si ajutati-l pe Aproapele prin starea voastra de calm si sfaturi luminoase atunci cand este cazul. In fizic luati toate masurile necesare si haideti sa ne Unim in Spirit!

Impreuna suntem o Forta nemaivazuta si nemaintalnita si tot impreuna vom face asta, vom face Saltul si vom aduce la manifestare Noul Pamant si Noua Era de Aur! ”

Articol preluat! Wp

Publicat de

danielgaucan

Sunt un spirit liber.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s