Sistemul LUVIOM(LUmina VIetii OMului)

luviom

Utilizarea luminii în scop terapeutic este semnalată din cele mai vechi timpuri şi a  rămas în tradiţiile tuturor popoarelor lumii. În principal, terapia constă în expunerea la lumina solară a corpului fizic sau al preparatelor farmaceutice folosite pentru tratarea diferitelor boli, iniţial fiind utilizată lumina naturală filtrată sau nu, ulterior, după descoperirea curentului electric, fiind folosită şi lumina produsă de surse artificiale tip arc electric, becuri, descărcări în gaze, LED-uri sau tip LASER.

În tradiţiile ermetice, egiptenii, grecii antici şi arabii utilizau ca remedii mineralele colorate, pietre, cristale, unguente şi vopsele, iar sanctuarele erau pictate în diferite nuanţe de culori pentru tratamente.

Medicul danez Niels Finsen (1860-1904) a stabilit tehnica de tratament pentru „lupus vulgaris” (forma de TBC cutanat) cât şi pentru alte forme de tuberculoză, prin radiaţia ultravioletă emisă de o lampa cu arc de carbon trecută printr-un sistem de lentile şi filtre. Descoperirea i-a adus premiul Nobel în 1903, fiind primul şi singurul Nobel acordat pentru această procedura de tratament.

În anul 1923 cercetatorul rus Alexander Gurwitsch a pus în evidenţă „radiaţia mitogenetică” (localizată în domeniul luminii ultraviolete UV) şi faptul că celulele biologice ale unui organism viu schimbă între ele informaţii prin intermediul acestei radiaţii UV.

Dinshah P. Ghadiali în 1927 a descoperit principiile ştiintifice care explică “de ce” şi „modul în care” diferite culori au diverse efecte terapeutice asupra organismului. Cartea sa enciclopedică „Spectro-Chrome Therapy”, este considerată a fi prima carte publicată care explică doctrina completă a cromoterapiei. Cele mai multe tehnici de chromoterapie au folosit si folosesc tehnica lui.

În anii ‘80, cercetatorul german Fritz Albert Popp, în studiile sale privind cancerul, a redescoperit importanţa luminii UV în biologic şi a denumit aceasta radiaţie „biofoton”. Echilibrul de biofotoni în orice corp viu contribuie la starea de sănătate a acelui corp biologic.

În decembrie 2000 – medicii de la Colegiul Medical din Wisconsin în Milwaukee au redescoperit puterea de vindecare a luminii, cu ajutorul tehnologiei dezvoltate pentru naveta spaţială, prin utilizarea de LED-uri, iniţial în scopul creşterii plantelor în spaţiu. Aceştia examinează modul în care această tehnologie de iluminare specială contribuie la vindecarea rapidă a ranilor, cum ar fi ulcere cutanate diabetice, arsuri grave, şi răni orale grave cauzate de chimioterapie şi radiaţii. Proiectul include studii clinice de laborator, inclusiv umane, aprobat de US Food and Drug Administration şi finanţat printr-un contract de Cercetare Inovare prin Departamentul de Transfer Tehnologic de la NASA  Marshall Space Flight Center din Huntsville, Alabama. S-au folosit dispozitive produse de firma Quantum şi anume WARP 10 si WARP 75. Oamenii de ştiinţă încearcă să înţeleagă modul în care celulele transformă lumina în energie şi să identifice care lungimi de undă ale luminii sunt cele mai eficiente în influenţarea proceselor metabolice în diferite tipuri de celule. (Sursa: NASA / Marshall Space Flight Center.)

 

Primele dovezi din literatura stiintifica moderna care demonstreaza aplicabilitatea cromoterapiei, se afla in cartea “Microbiotica” de Christoph W. Hufeland, medic german. El se refera in principal la influenta razelor de soare asupra cresterii normale a fiintelor umane: “chiar fiinta umana devine palida,moale,apatica,atunci cand este lipsita de lumina si in cele din urma isi pierde toata energia vitala.”

In 1991, Jakob Liberman, un pionier in utilizarea terapeutica a luminii, spune in cartea sa “Lumina – medicina viitorului”: “Corpul uman este cu adevarat o celula fotovibranta activata de razele soarelui. Pentru ca lumina este recunoscuta ca avand efect profund asupra vietii.”

            Teoriile si experimentele facute de-a lungul istoriei raspund la intrebarea: “Ce culori ajuta la vindecare?”:

–          Dr. Ghadiali si dr. Babbit: “culorile diferite reprezinta energia transmisa de corpul subtil al omuluii (aura) de care organismul ar avea nevoie.”

–          Dr. Lucey de la Universiotatea Vermont (SUA) a elaborat o metoda eficienta de proiectie a luminii albastre- violet la copii cu icter la nastere.

–          Trei oameni de stiinta rusi: Lazaref, Sokolof si Dantsig concluzioneaza: „Daca pielea umană nu este expusa la radiații solare pentru o lungă perioadă de timp, apar tulburări in echilibrul fiziologic. Rezultatul consta in aparitia de tulburări nervoase, deficit de vitamina D precum si deficiente in sistemul imunitar, de apărare al corpului uman … ” Acești oameni de știință sovietici au confirmat, de asemenea, valoarea  luminii artificiale ultraviolete, pentru cei la care expunerea la soare lipseste: lucrători de birou, climate reci și întunecate, lucrători in ture de noapte, etc.

Sistemul LUVIOM consta intr-un aparat si procedeu neinvaziv pentru sistemul biologic, in sensul ca nu se introduc in acesta substante chimice, medicamente, campuri magnetice sau electrice si consta in proiectarea asupra corpului, de la distanta, a luminii de diferite culori, modulata in frecventa pe LED-uri.

 

Efectele procedurii asupra corpului sunt:

–         se realizeaza o relaxare generala la nivel fizic si psihic,

–         se echilibreaza aura corpului,

–         se activeaza si se echilibreaza chakrele,

–         creste vitalitatea,

–         se declanseaza procesele de vindecare,

–         se intra rapid in starea de meditatie profunda caracterizata prin ritmuri cerebrale alfa,

–         scoate si elimina din subconstient problemele declansatoare de stress,

–         curata mediul in care este amplasat aparatul, de energii negative,

–         efectul poate fi transmis si la distanta, inclusiv pe internet,

–         procedura poate fi efectuata si in grup, pe mai multe persoane simultan.

 

Nu este necesara o pregatire prealabila, persoana care face procedura poate fi imbracata, inclusiv cu capul acoperit, se poate sta in picioare, pe scaun sau in pozitie culcata

 Sistemul include:

 – aparat Luviom A

 – dispozitiv pentru cristalul de cuart si leduri

 – sonda separata cu leduri

 – cristal de cuart

 – alimentator retea de 12 V curent continuu

 – suport  tip trepied cu 2 brate

 – husa de protectie si transport 

 – instructiuni de utilizare

Notificare Institut 001Notificare Institut 002

17 gânduri despre „Sistemul LUVIOM(LUmina VIetii OMului)”

  1. Dan se ocupa de toate prostiile din lume. Preia anumite citate si apoi le introduce in niste texte penibile si fara pic de sens. Practic, preia ceva adevarat si abereaza enorm pe langa, insa acel micut adevar le face pe persoanele care citesc sa creada si rahaturile adiacente. Faptul ca micutul asta spune, mai sus, ”nu vreau sa fac publicitate nimanui” este un prim semn de bataie de joc. Deja a facut o tona de publicitate prin tot articolul. Ce mare publicitate n-ar vrea acum sa faca, cand e totul deja facut?
   Hai sa nu mai credem orice prostii, exista motive pt care o Romania, ca tara, per total, o duce rau si mai rau, iar unul din motive este ‘haita’ de ‘oameni’ ‘inteligenti’ care considera ca orice aberatie este adevarata, negandind putin.
   Daca vorbim de sedinte terapeutice de felul asta, e una, dar daca amestecam asta cu articole penibile despre „Iisus nascut in Romania” si alte rahaturi penibile si josnice… imi pare rau de calitatea intelectului persoanelor implicate. In plus, terapia energetica si tot studiul energetic, apropo, nu are legatura cu reigia de niciun fel. Studiati mai multe, inainte sa aprobati eu-stiu-ce claun.

 1. Dragá allebsart…cu tot regretul, dar trebuie sa-ti spun cá incá esti cu 2000 de ani în urmá, si pt. cá nu poti tine „pasul” cu „unii ca ei” si nici nu poti întelege pt. cá structurile tale craniene, cerebrale ..sunt….un pic ..blocate. Ce sá-i faci dragá, ..si-n vremea lui Isus, cu EL aláturi, au spus cá nu-I ISUS. Asa e si acum, de parcá nu esti româncá, si nu tráiesti în timpurile noi, unde Dumnezeu ne toarná cu gáleata, doar…doar noi sá întelegem ceva. Asa cá…dragá allebsart, si altii ca DOMNIA TA, mai lasati-l pe Dan..în pace, si fá si tu un efort sá evoluezi în pas cu „cei alesi”…dacá-ti place sau nu …expresia, Dumnezeu lucreazá cu sau fára´voia noastrá, cu sau fárá vointa noastrá de a întelege. Hai ..sá auzim te bine. „Oameni, vá iubesc, dar nu vreau sá fiu ca voi”, ne spune Dna.Desanca Nicolai- Isus–VORBESTE ACUM ROMÂNESTE. Acum ..ai înteles.?..si vezi si ce înseamná ” I.N.R.I, „încá odatá, „INTREAGA NATURÁ SE VA RENASTE PRIN FOC DIVIN” ..ca sá te ajut un pic, la ce spune si Dl.Cornel..mai sus.
  Români..treziti-va, cá f. multi mai dormiti pe picioare ..încá. Mie poti sá-mi spui ce vrei, sunt imuná la expresii de joasá vibratie. Hai …sá tráiesti în pace,cu tine, cu Dumnezeu si cu ceilalti dragá.allebsart.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s