About

1517747021152.jpg

Dan Gaucan – Energoterapeut

Un Spirit liber

„Omul potrivit la momentul potrivit”, asa il numesc persoanele care-l intalnesc pe Dan Gaucan, fara sa stie ca aceasta „potrivire” nu este intamplatoare. Modest din fire, aceasta lasa actiunile sale sa-l descrie, pentru el faptele cantaresc mult mai mult decat orice titulatura.

A colindat intreaga tara, le-a vorbit multor oameni, i-a vindecat, le-a hranit sufletul si mintea, iar cel mai frumos lucru pe care a putut sa-l faca: i-a trezit pe multi dintre acestia.

Orase precum Bucuresti, Iasi, Deva, Tg. Mures, Constanta, Brasov, Mangalia, Piatra Neamt, Bacau, Pitesti s-au bucurat de prezenta lui de-a lungul anilor, si cu har le-a adus in atentie subiecte pe care acestea aveau nevoie sa le cunoasca.

In numeroasele sale seminarii sustinute in toata tara, Dan Gaucan, a ales teme diferite, dar care impreuna veti observa ca alcatuiesc un intreg, a caror amprenta este prezenta si astazi in fiecare dintre cei care l-au intalnit.

La inceputul calatoriei sale de daruire, a sustinut poate cel mai de suflet seminar „Romania – Inima Terrei” (Bucuresti Decembrie 2013). Bine inradacinat in neamul romanesc, inima lui este conectata la inima Pamantului, la Romania, si cunoscandusi menirea, acesta le vorbeste romanilor de ce, cum si unde ne indreptam in urma transformarilor planetare.

Constient de schimbarile prin care vom trece noi si intreg Pamantul, Dan Gaucan nu intamplator si-a intitulat unul dintre seminarii „Schimbarea si tranformarea Acum” (Constanta Decembrie 2013) urmat de „Un altfel de an” (Bucuresti si Constanta Ianuarie 2014).

Le-a vorbit despre energii, asa cum l-a indrumat cugetul lui si simtind cu energia locului, acestea au fost fie „Energiile de final de an” (Bucuresti Decembrie 2014) fie „Energiile de vara” (Tg. Mures, Constanta Iulie 2014).

Oamenii, rand pe rand au inceput sa creada si sa fie pregatiti sa aprofundeze cunoastearea, Dan explindu-le astfel „Simptomele Ascensiunii in Corpul Fizic” in cateva seminarii.

In decursul acestui timp, prezenta lui a fost dorita de multe persoane, aflate in boli, in enigme, in proces de trezire, in diferite conflicte cu sine sau pur si simplu probleme pamantesti, contemporane noua. A facut terapii, a vindecat si a idrumat pe cale pe cei care au avut nevoie, astfel devenind unul dintre cei mai iubiti si cautati energoterapeuti din tara noastra.

Nimic din toate acestea n-ar fi putut realiza Dan Gaucan daca nu ar fi fost calauzit de Dumnezeu, rodul calatoriei sale nu este decat dovada vie ca este bun ascultator si ca implineste Voia Tatalui.

In prezent Dan numeste anul 2015 – „Anul Oamenilor Ingeri” iar noua nu ne ramane decat sa deschidem ochii sa-i putem vedea. „Suntem un popor binecuvantat” sustine Dan Gaucan

La inceput am precizat ca veti observa cum toate temele seminariilor lui Dan, alcatuiesc un intreg, acest intreg nu a inceput odata cu iesirea lui in fata dumneavoastra, a inceput in 2008, atunci cand il insusi s-a trezit, pana sa-si intelegea menirea, Dumnezeu l-a pregatit, i-a vorbit si l-a calauzit.

Sa poti aduce oameni in lumina, tu trebuie sa fii lumina. A invatat sa-si foloseasca darul de la Dumnezeu, a ascultat si a asteptat in taina ca oamenii sa fie pregatiti sa-l asculte.

 

Asa cum ii place lui sa spuna, „toate la timpul lor”, asa au fost si temele seminariilor sale. Toate fac parte dintr-un intreg plan maret pe care Universul l-a pregatit pentru omenire.

Dan Gaucan incurajeaza oamenii si-i ajuta sa descopere puterea din ei insisi, le arata calea prin adevar si-i indeamna la credinta, la o credinta neclintita in propria-i putere si vesnic in Dumnezeu Creatorul.

El nu poate spune nimanui numerele la lotto, cu cine se casatoreste sau cand moare, acestea sunt preocuparile veacului acesta, iar el le intelege, doar ca in puterea lui stau lucruri nepretuite, adevaratele comori, si spune ca atunci cand vom inceta goana dupa material, vom gasi calea spirituala suprema.

In randurile ce urmeaza, veti afla cateva aspecte din viata lui Dan Gaucan, dar si cateva marturii ale unor persoane care l-au cunoscut.

L-am intalnit pe Dan, parca dupa o lunga cautare a spiritului sau, l-am vazut asa cum doar mintea mea il stia, si am intrat in lumea lui insetata de trezire, fara sa simt ca el a patruns in lumea mea. Stiu ca el imi va deschide ochii. Cand il cunosti, stii pur si simplu ca asta va face.

I-am adresat cateva intrebari, sa vi-l pot prezenta pe Omul Dan Gaucan.

Unde te-ai nascut si ai copilarit?

M-am nascut si am copilarit la Piatra Neamt.

Am avut o copilarie obisnuita. Mi-au ramas in minte doua lucruri: cum ma jucam pe la 2-3 ani in fata oglinzii, imi placea mult sa dau comenzi corpului meu, sa se miste dupa cum vreau eu-ma fascina acest lucru. Acum am inteles de ce ma jucam asa. Este o dovada in plus, ca exista REINCARNAREA.

Iar al doilea lucru pe care mi-l amintesc este urmatorul: eram cu mama mea si ieseam pe poarta gradinitei, aveam 4-5 ani. Atunci am simtit o stare de fericire inexplicabila si o voce mi-a zis „Dane, ai o misiune foarte importanta pentru omenire”. Atunci am avut primul meu contact cu Dumnezeu.
Ai fost intotdeauna constiint de capacitatile tale si daca nu, cand ai devenit constiint de ele?

Nu am fost constient de capacitatile mele pana in 2008. Tatal meu observase ceva la mine, dar nu m-a incurajat niciodata. El vroia sa devin inginer.
Cum te descrii?

Sunt un spirit liber.

Cine este ghidul tau spiritual?

Ghidul meu este Dumnezeu. Asa cum mi se traduce si numele „Daniel”-Dumnezeu este Judecatorul Meu.
Dezvoltarea capacitatilor tale a tinut cont de mediul in care ai trait? sau daca le ai, le dezvolti oricum, oriunde?

Dezvoltarea capacitatilor mele nu au depins de mediu, ci doar de actiunile intreprinse pt ajutorul meu si apoi a celorlalti.Cu cat ajutam mai multi oameni, neconditionat de energia banului, mie imi cresteau capacitatile.
O carte sau un film care ti-au schimbat viziunile asupra lumii? Care?

Secretul-Legea Atractiei
Cu ce alta stiinta/credinta merge mana in mana cu energoterapia?

Dumnezeu este cel mai mare Om de stiinta, Dumnezeu este energie, deci energoterapia se poate combina cu orice stiinta.

Marturii si ganduri pentru Dan Gucan:

„Nimic nu este intamplator in Univers. Cautam ceva anume si am ajuns la Dan Gaucan. Un om simplu fara sofisticari si aere de guru, dar cu un suflet mare cat Universul. Cand ne-am intalnit pimul lucru pe care l-am intrebat a fost daca esti din cei „facuti” sau dintre cei „nativi”. Mi-a raspuns ca din pacate nu are o diploma de la nici un curs de bioenergie sau ezoterism cu care sa imi demonstreze ce poate face. Fara sa stie ca eu de fapt exact asta cautam, fugind de cei facuti peste noapte la un curs de 24 de ore. Nu voiam diplome si hartii ci ajutorul lui. Nu cred ca isi imagineaza cat de mult m-a ajutat. A deblocat canale, mi-a curatat si deschis cai pe care le vedeam dar nu stiam cum sa ajung la ele. In plan fizic, sanatatea mea s-a imbunatatit foarte repede iar din punct de vedere energetic eu am urcat pe o noua treapta, cu ajutorul lui. Ceea ce a avut un efect extraordinar asupra sanatii pe mai departe. Ceea ce pot sa spun cu siguranta, ca pacient al mai multor „bioenergeticieni” de-a lungul timpului, este ca energia care se simte cand lucreaza Dan, este ca o briza racoroasa si este deosebita, unica. Este foarte greu ca cineva sa imi castige increderea in materie de ezoteric si terapii alternative. Dan Gaucan, a reusit 100% si il binecuvantez din tot sufletul ca sa aduca bucurie si sanatate in vietile a cati mai multi oameni care au nevoie de darurile cu care l-a inzestrat Creatorul.”

Isabela Alexanian

„Am cunoscut la momentul potrivit omul trimis de Dumnezeu sa imi salveze sotul din fata mortii. Numele lui este DAN (dar de la Dumnezeu) GAUCAN. A fost langa noi si ne-a ajutat neconditionat pe patul de spital si dupa.
Nu pot decat sa ii multumesc lui Dumnezeu ca am cunoscut un astfel de OM cu un suflet atat de mare. Terapia facuta de catre el si prezenta lui ne-au ajutat sa putem sa mergem mai departe .
Dintr-un pacient tetraplegic , acum este un om semiindependent in doar doua luni si jumatate de recuperare.
Binecuvantata fie ziua in care te-am cunoscut DAN GAUCAN!”
Fanica-Braila

„Intalnirea terapeutica cu Dan Gaucan este un dar din Cer.

Cu fiecare ocazie am simtit putere, claritate, simplitate frumoasa, pace, armonie si vindecare-eliberare. De unde privesc eu, Dan este o minunata manifestare a iubirii divine pentru cei din jurul sau. Am recunostinta si drag pentru Dan, in preajma lui este genul de simtire de Acasa a sufletului.

Multumesc!”

Mihaela – Deva

„Ma simt binecuvintata ca te-am intilnit! M-ai ajutat foarte mult si ma ajuti in continuare – simt acest lucru! M-au schimbat mult terapia individuala si discutiile atit de deschise si sincere, lamurindu-mi toate necunoscutele mele. Am umblat si cautat diferite cai -simpozioane, cursuri-, pentru evolutie spirituala, sanatate fizica, dar ceea ce faci TU, nu are asemanare! Nu pot sa-ti spun decit FII BINECUVINTAT OM FRUMOS CU INIMA DE INGER IN LUMINA SI IUBIREA DIVINA!
URMEAZA-TI VISUL , INTREG UNIVERSUL ESTE CU TINE!”

Sulari Lenuta

9 gânduri despre „About”

 1. http://dl.transfer.ro/DACIA_SACRA-transfer_ro-25apr-41f451.rar

  Lista Documentelor si Folderelor

  ! Adrian Bucurescu – Dacia Secreta !.pdf
  ! referinte istorice.rar
  ! ZAMOLXIS !
  !! Dacia preistorica – N. Denusianu !!
  !! Noi NU suntem urma­ii Romei – dr. Napoleon Savescu !!
  !! Petre Morar – Noi Nu Sintem Latini !!
  !! REFERINTE ISTORICE !!
  !! TABLITELE DE LA SINAIA !
  !! TABLITELE DE LA TARTARIA !!
  !! Vasile Lovinescu !!
  !!! 666 !!!.rtf
  !!! DACIA MAGAZIN DACIA.ORG !!!
  !!! EMINESCU !!!
  !!! Kogaion !!!
  !!! Victor Kernbach – Miturile Esentiale (Ro)
  !!!! Dezvaluiri cutremuratoare !!!!!
  !!!Testamentul-Dacilor-c-Morcov.pdf
  !!Misterele Romaniei.pdf
  !!Ruine-Mistice-in-Romania.pdf
  !!Sorin Paliga – Etymological Lexicon of the Thracian Elements in Romanian (RO).pdf
  !Dacia secreta.zip
  !Sanctuarul-Dacilor-Muntele-Gugu.pdf
  against-heresies-by-irinaeus-of-lyon (the mark of the beast… could actually be 616).pdf
  Al Patrulea MAG
  Alecu Russo – Cantarea Romaniei
  Alexandru Odobescu – Le tresor de Petrossa.pdf
  Andrei Vartic – Portacul de La Mozaceni.pdf
  Aryana Havah – Viata pe Pamant … Incotro.doc
  Atlantida-Din-Marea-Atlantica-Din-Panonia-Ante-Diluviana-Insula-Atlantidei-Din-Voivodina.ppt
  BALADA UNUI PLAI DE MUNTE.doc
  Balade – Radu Gyr.pdf
  Biblie ­i scrieri apocrife
  Boetius din Dacia – Despre viata filosofului.doc
  C. Daicoviciu – Istoria romaniei
  CITATE DESPRE DACI.pdf
  Civilizatia dacilor.doc
  CIvilizatia-getodacilor.pdf
  Cultul focului la traci.doc
  Dacia .doc
  Dacia Hiperboreana.doc
  Dacia nemuritoare.doc
  DACIAN.TXT
  Decebal
  DIALOGURILE PLATONICE
  Dictionar de mitologie.pdf
  Dictionar de termeni Dacici.DOC
  Efect piramida
  Eliade, Mircea – Istoria ideilor si credintelor religioase Vol. 1.zip
  Eliade, Mircea – Istoria ideilor si credintelor religioase Vol. 2.zip
  Fenomene La Ceahlau.pdf
  Filme, imagini, muzica
  Geto-dacii.pdf
  Harti montane
  istoria antica (10000 i.e.n.- 470 e.n)
  Istoria-Nestiuta-a-Romanilor.pdf
  Legende Populare Romanesti.rtf
  Magazin Istoric
  Mil-Are-Pa.pdf
  Miorita balada populara.pdf
  Mitologie Romƒneascã – R. Vulcanescu
  Muntele de aur.DOC
  Muzica La Daci.pdf
  Om-Cuvant-Dacic.pdf
  Pietrele Dacilor Vorbesc.rar
  pietrele_dacilor_vorbesc.zip
  Protocoalele inteleptilor sionului
  Radacini spirituale stravechi in Dacia.doc
  RADU CINAMAR
  religia la geto-daci.doc
  Religie daci.doc
  Romes Enemies – Germanic and Dacians.pdf
  Româƒna este înruditã cu toate limbile europene.pdf
  Romƒna vine de la daci, nu de la romani.pdf
  Sarmizegetusa
  The Consolation of Philosophy – Boethius of Dacia.doc
  The Emerald Tablets of Thoth.doc
  Vasile Parvan
  Victor Kernbach
  Vom-Gasi-Scrierile-Dacilor.pdf

 2. Ma bucur ca te-am cunoscut…atat intalnirea din AR,cat si cea din Bucuresti,mi-au ramas imprimate in memorie…esti un spirit deosebit si-ti doresc pe mai departe sa-ti continui cu brio misiunea incredintata de cei de sus!

 3. Azi am primit raspuns la cateva întrebari. Una se referea la legatura intre Stonehenge si Babele din Bucegi pe care le-am vazut conectate, intr-o regresie sau o calatorie in alt plan.O alta se refera la constructiile din Atlantida. Abia astept sa citesc cartea/cartile. S-a deschis o minunata poarta. Multumesc

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s