Terapie cu Daniel Gaucan si Mihaela Sofroni

Scopul activitatii noastre este de a insoti si asista psiho-spiritual fiintele cu care interactionam, in vederea ameliorarii starii lor interioare, a deciziilor zilnice si a deciziilor majore, a imbunatatirii sferei relationale. De fapt, ceea ce facem este sa crestem abilitatea de a recunoaste, crea, mentine si sustine starea de prezenta si iubire neconditionate. Abordarea noastra include planul emotional, mental, fizic, energetic, sufletesc, cauzal si de creatie prin intentie, gand, cuvant si fapta. Mereu ne-am dorit sa putem asista si sprijini clientii nostri intr-o maniera intreaga, care sa poata contine, accepta si privi in fata toate componentele care alcatuiesc fiinta umana.
Activitatea pe care o desfasuram are mai multe componente. Ne adresam lumii intregi prin meditatii, exercitii, purificari, filmulete si materiale, postari si rugaciuni si conduita personala. Lucram cu grupuri mici, pe teme prestabilite sau ne adaptam la energia grupului. Exista si componenta de terapie individuala, fata in fata sau la distanta (telefonic sau prin internet). Terapia la distanta faciliteaza lucrul cu clientul indiferent de localitatea sau tara in care acesta se afla. Efectele terapiei sunt verificate in multe cazuri si ele nu se deosebesc sub aspect calitativ de terapiile fata in fata. Impactul intalnirii fata in fata este desigur un aspect important al relationarii terapeut – client, dar distanta sau programul incarcat nu este necesar sa fie percepute drept obstacole, si, in adevar, efectele energiilor nu cunosc geografie. Deseori ne intalnim cu clientii nostri din terapiile la distanta atunci cand vizitam in scop de lucru localitatile unde se afla si primim confirmari ale ameliorarii starii lor asemenea clientilor cu care lucram in cabinet.
Au existat si cazuri in care nu am avut ocazia sa ne vedem vreodata cu clientii nostri de la distanta, insa starea lor si situatiile cu care se confruntau au fost depasite, efectele fiind puternice si durabile in timp. Exista doua modalitati in care putem lucra la distanta – una este prin fotografia trimisa de catre client, iar cea de a doua este telefonic. In cazul terapiei telefonice, lucrul este similar cu abordarea din cabinet. In munca noastra ne orientam spre identificarea cauzelor spirituale ale bolilor, ne bazam pe tehnici de psihoterapie, bioenergo terapie, abordarea recall healing (dr. Gilbert Renaud, elev al dr. Hamer) si utilizam cromo terapia si cristalo terapia prin aparatul Luviom. Efectele aparatului sunt – relaxarea generala la nivel fizic si psihic, echilibrarea aurei, activarea si echilibrarea chakrelor, cresterea vitalitatii, declansarea proceselor de vindecare, accesarea starii de meditatie caracterizata prin ritmuri cerebrale alfa, curata mediul de energii negative; efectul poate fi transmis la distanta, inclusiv pe internet sau telefon, procedura poate fi efectuata si in grup ori pe mai multe persoane simultan. In terapiile noastre nu sunt efecte secundare, dar ne intalnim uneori cu crize de vindecare si constientizari profunde.
Desigur, in acest demers de dezvoltare profesionala exista si munca cu sine, care sustine intreaga activitate si care este asemeni unui flux continuu de constientizari si asumare a sensurilor, a legaturilor intre aspecte ale vietii, a ceea ce cream si generam ca si efecte in lumea noastra. Pe langa toate acestea exista si componenta de munca in nevazut, aceasta face parte de viata zilnica a tuturor mai mult decat am crede.
Cum ajuta ceea ce facem
Activitatea noastra ajuta in primul rand la acceptarea de sine si a realitatii co-create de fiecare dintre noi. Un alt aspect care decurge ca urmare a muncii impreuna cu noi este asumarea a ceea ce intamplam in vietile noastre; eliberarea de conceptul fals ca viata ni se intampla. Ca urmare a acestor aspecte apare in multi dintre clientii nostri ceea ce numim vindecare. Si nu ne referim la vindecari miraculoase, ci la faptul ca in mod real “adevarul te elibereaza”.
Este minunat sa observi ca marile “secrete” sunt la vedere, le cunoastem, dar le observam doar forma nu si continutul. Asta e adevarata magie. Si acest aspect se regaseste in cum iubim, cum muncim, cum vorbim, cum ne traim bucuria sau tristetea.
Ce cursuri tinem si unde
Intalnirile de grup pe care le organizam se deruleaza pe sistem colocvial, organizam exercitii si meditatii de autocunoastere, multumire si sustinere a vietii si a planetei noastre dragi.
Intalnirile de grup sunt organizate in intreaga tara, ne deplasam acolo unde suntem solicitati.
Intentia este sa descoperim maestrul interior din fiecare dintre noi, sa ajutam la revelarea Divinitatii interioare din fiecare fiinta, sa ajutam destramarea distantei intre profesor si elev. Si cine ar putea fi profesor in ale vietii cand sustinem sus si tare ca traim, cu totii pentru prima data?

Relatii Suplimentare si programari la telefonul : 0736-144.639

Daniel Gaucan si Mihaela Sofroni 

29 de gânduri despre „Terapie cu Daniel Gaucan si Mihaela Sofroni”

 1. Buna, Sunt interesat de aceste terapii, dar mai intai am si eu doua intrebari:
  1. Cand spuneti ca „se intra rapid in starea de meditatie profunda”, va referiti ca dupa o anume terapie persoana va putea cu usurinta intra in meditatie profunda ?
  2. Pe o scara de la 1 la 10 care va fi reusita la „se activeaza si se echilibreaza chakrele”
  Pentru aceste doua intrebari, ma refer la terapia la distanta.
  Multumesc

 2. Buna ziua, am citit articolul despre psalmul 22. Va multumesc. Locuiesc in Canada dar as dori sa aflu mai mult despre energia la distanta.
  Sanatate, va multumesc.

 3. Buna ziua. Stiti cumva cand mai ajungeti in Bucuresti pt o noua sesiune de terapii? Am fost in ianuarie si as dori sa lucram din nou. Sunt persoana care doreste sa se mute la Sibiu. Multumesc! Anca

 4. Buna ziua!
  Am dat intamplator peste anuntul cu prezenta dumneavoastra la Deva.
  Imi spuneti va rog locatia si programul la Deva in 22 si 23 aprilie 2017?
  Puteti sa detaliati putin despre seminar?
  Faceti si initiere?

 5. Buna ziua. As dori sa știu când mai faceți cursuri in București. Mă interesează în mod special sa reiau cursul pe care l-am făcut cu voi și în mod și mai special meditați de grup făcută de Mihaela pt vindecarea copilului interior. Vă mulțumesc și abia aștept din nou un astfel de curs cu voi. A lucrat energia mult timp după și am simțit efecte extraordinare, curățări puternice și vindecări. Plecaciune și recunoștință, oamenii minunați!

   1. Yuhuuu!!! Super!
    Vă mulțumesc!!!!👏❤️
    Vă îmbrățișez cu drag, abia aștept!
    Sunteți cei mai tari! Am fost la multe terapii, vindecări și inițieri, insa vindecarea mi-a venit de la voi, prin voi. Sunteți cei mai tari, ever! Aveți o misiune specială, asta e clar, sunteți aleși de Dumnezeu și speciali, amândoi! Vă iubesc și vă mulțumesc! Acum trimis mesaj pe Nr de telefon.

   2. Multumim din suflet!
    Nu suntem cei mai tari.Ne-am vorbit „canva” sa ne ajutam reciproc la un momentdat.Si asta am facut…este meritul tau si al nostru. 🙂

 6. Sunt interesată – de mai multe -emisiuni – postări – de D l Gaucan – și pentru Bacău-în 2020 – când sunt seminarii – și locația – vă rog -! Mulțumesc -!

  1. Buna ziua.Gasiti pe blog la segventa „Emisiuni cu Daniel Gaucan”.La Bacau nu intentionez sa ajung pentru ca nu prea sunt cereri.Este nevoie de un minim de 25 persoane interesate.Ma puteti urmari pe faceboock

 7. Buna!In data de 8aug2020 pe baza unei programări ne-am întâlnit la un cabinet de terapie pe str.Lamaitei Brasov.Eram intr-o stare buna de sanatate.Am discutat unele ,,întâmplări recente ,,din viata mea,legate de lume si spiritualitate.De atunci ,sunt înțepenită de spate,am mari dureri pe toata coloana vertebrală.Nu am mai trecut prin asa ceva!Poți sa îmi explici ce s-a intamplat?

  1. Buna dimineata.Este posibil sa fie o reactivare a energiei Kundalini.Daca nu aveti incredere in ce am facut atunci, va rog sa spuneti in gand „Anulez,Anulez,Anulez toate energiile transmise prin Daniel Gaucan”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s