Confirmari-conferinta

adevaruri

Doua citate a unor personalitati straine din lumea cercetarii istorice despre neamul romanesc!

Incet incet cercetatorii istorici mondiali recunosc, multi chiar fatis ca primele fiinte umane au fost in Transilvania, sau mai exact in H.Ardeal cum sustine un document din Biblioteca de la Viena, despre trecutul fabulos al acestui teritoriu din spatiul Carpato-Danubiano-Pontic!

Hai sa mai reamintesc cateva lucruri uimitoare despre Romania:

1. cel mai vechi schelet la ora actuala de umanoid a fost gasit in Ramnicu Valcea poreclit „pescarul de la lacul Getic” fiind datat la 1 milion de ani

2. Civilizatia straveche, mai veche cu 1000 de ani decat cea sumeriana, este localizata in estul tarii la Cucuteni

3. Tablitele de la Tartaria, sint cu 1000 de ani mai vechi decat cele Sumeriene

4. Tablitele din Muntii Neamtului, tot mai vechi decat tablitele sumeriene cu 1000 de ani

5. Descoperirea din Masivul Bucegi din anul 2003 – 11 August 2003, americanii si romanii patrund sub masivul bucegi si descopera o sala a proiectiilor cu holograme care au aratat istoria adevarata a terrei, au descoperit amfora cu aur monoatomic, care duce la longevitate, adica o persoana poate traii mii de ani in acelasi corp fizic daca ar consuma asa-ceva in anumite perioade stabilitate

6. Descoperirea din Masivul Sureanu din 1990 – cand au descoperit un munte ticsit cu filoane de aur pur, de un metru lungime, lucru inexistent pe planeta, caci aurul se gaseste numai in forma de minereu combinat cu alte nemetale, nu si in forma pura desavarsita, se pare ca dacii cunoasteau taina spirituala a aurului care este de fapt o lumina condensata

7. Cel mai vechi cuptor de pe aceasta planeta de topit metale s-a gasit la Campeni, a fost atestat la aproximativ 6000 de ani i.e.n.

8. Sarmisegetusa – alt loc special conform celor de la BBC s-ar afla niste artefacte fabuloase sub acest loc (arhiva atlantilor)

9. Artefactul de sub Masivul Ceahlau – conform lui Radu Cinamar, sub ceahlau se afla un artefact sinonimic cu cel din bucegi

10. Padurea Baciu, din Cluj Napoca, considerata „cea mai paranormala zona de pe planeta”, conform celor de la Discovery, unii considerand-o o zona atemporala, adica un fel de spartura in continumuul spatiu-timp din acea zona!

Cam astea sint topul celor 10 lucruri fantastice despre Romania, unele reale fizic, altele nedemonstrate oficial! Ma rog cine ar avea interes sa le demonstreze?

Sursa:

Dragos VS Anunnaki Reptilians

Publicat de

danielgaucan

Sunt un spirit liber.

55 de gânduri despre „Confirmari-conferinta”

  1. Da,pe teritoriul de azi al Romaniei,in urma cu multe mii de ani, PLEIADEENII inalti si blonzi din Epsilon Eridani au creat omul modern ,in stravechea DA.KIA-PAMANTUL SFANT si-n HAR DEAL-GRADINA MAICII DOMNULUI- civilizatia ramanilor,pelasgilor,apoi dacii ai caror urmasi directi suntem! DACII erau numiti de istoricii antici „CEI MAI VITEJI si MAI DREPTI DINTRE TRACI” si au fost singurul popor din lume care N-A CUNOSCUT SCLAVIA!!!!!!! De peste 2000 de ani se lupta Reptilienii , Iudeo-masonii si Iezuitii sa ne distruga,dar nu vor reusi si,mai mult decat atat,SCHIMBAREA din temelii a societatii si lumii construita de „Ei” v-a porni de-aici,din tara lui ZAMOLXES si DECENEU si BUREBISTA si DECEBAL…..

    1. Sevus!
      Deragul meu noi nu suntem urmasii dacilor, a ramanilor,noi suntem acum cei de atunci doar ca am mai trecut prim multe vieti , am experimentat multe, ca sa ne convingem singuri de calea pe care vrem sa o urmam, sa ne convingem singuri de credinta ce vrem sa o purtam in suflet, sa ne convngem singuri de multe! Noi cei de atunci si tot noi cei de acuma am fost un fel de „Toma necredicnciosul” si sper ca cei noi de acum sa putem redescide portile pe care atunci le-am inchis cand am incetat sa mai credem in nemurire si in ….si ma opresc aici, pentru ca fiecare din noi cei de atunci trebuie aparent singuri, cum singuri am inchis ochii atunci sa ii redeschidem acum si sa vedem adevaratat fata a starii noastre de OM !!!
      Numai bine!

    1. Toate oprelistile si problemele puse in calea noastra, sunt puse de…….noi insine! Daca ne trezim pe deplin , dispar si acestea!!! …Ce bine ca tine de noi…..

  2. De ce insistati atata cu acest teritoriu ? Majoritatea dintre noi am fost incarnati inainte in diverse zone nu doar de pe glob, ci din intregul univers. Pleiadianul de ieri este romanul de azi si americanul de maine. In acest sens mostenirea genetica a corpului devine irelevanta. La fel si „nationalismul” fara rost. Importanta este istoria sufletului, nu a corpului, care este un banal avatar, o masina biologica inchiriata pe termen scurt. Da, am inteles ca ne va avantaja faptul ca am ales acest teritoriu pentru incarnarea actuala, fiind un teritoriu ceva mai deosebit decat altele de pe planeta, dar noi nu prea avem nici legatura cu el si nici merit pentru asta.

      1. Pai n-am idee ce mi-as putea raspunde. Singura legatura pe care un suflet ar putea sa o aiba cu un teritoriu ar fi ca timp de cateva vieti sa se incarneze doar acolo. Nu cred ca noi de 15.000 de ani adica cateva zeci de vieti bune, ne incarnam tot pe Pamant si tot in zona Romaniei. Ashtara cel putin ne spune o poveste total diferita si nici eu nu ma simt prea „pamantean” la origini. Oricum, nu vad care ar fi sensul repetarii unei astfel de experiente in aceeasi regiune minuscula a universului asta imens. Mi s-ar parea al naibii de plictisitor sa repeti 100 de vieti in acelsi loc, la rand, cu aproximativ aceiasi oameni, ca sa zici ca ai o istorie legata de acel loc.

      2. Hai, nu mai mai tine in suspans. Sa nu-mi zici ca de 15.000 de ani ma invart tot pe aici, ca raman tare dezamagit. Am fost amandoi cu Zamolxe, cu Burebista si Decebal, ne-am luptat cu turcii langa Mihai Viteazul ? Am participat la inscaunarea lui Cuza sau la luptele de la Marasesti ? Tare m-as mira sa aflu ca am avut o istorie atat de lunga legata de zona romaniei de azi. Ca oi fi ingropat vreun cristal pe la Fagaras acum vreo 5000 de ani si oi mai fi trecut de 2-3 ori sa-l mai sterg de praf nu neg, este posibil. Dar sa stau ca paznicul 15.000 de ani in locul asta ca sa zic ca am ingrijit neam de neamul meu coltisorul asta de univers tare ma indoiesc.

      3. Pai nu de aia ai creat pagina asta ? Ca sa vina lumea pe aici ? 🙂

        In alta ordine de idei, ma gandeam ca in ultimele decenii populatia Romaniei a crescut exponential. Am trecut de 20 de milioane de oameni, desi de-a lungul istoriei populatia medie a fost mult mai mica. Pana pe la 1800 erau cam 4 milioane de oameni pe teritoriul asta, iar in trecut si mai putin. Daca suntem aceiasi oameni care ne tot incarnam aici de vreo 15.000 de ani de unde cresterea asta exponentiala de suflete acum ? Sau mai bine zis: ce procent din romanii de azi chiar au avut o legatura constanta cu teritoriul acesta ca sa poata sustine ca intr-adevar este „tara lor” de pe vremea cand „civilizatia” actuala a inceput sa renasca. As mai intreba totodata si ce procent din ei provin din Atlantida sau Lemuria sau alte civilizatii care au precedat-o pe cea actuala.

    1. daca s-a creat aceasta pagina sa vina lumea pe aici ,precum spui ,atunci n-ai inteles nimic;optica ta mi se pare optica unui individ care incearca sa(-si)demonstreze ce instruit e el,ce „erudit”,ce………………Crezi ce vrei omule drag,dar asemenea optici nu vor fi de folos decat celor(ca tine probabil) care au numai interese oculte fata de acest inca rai pe pamant,-tara sfanta a dacilor liberi-

  3. In india exista un dans in care 3 femei stau una in spatele alteia ,se vede un cap din fata dar isi misca mainile.se vad din fata 6 maini.Stii ce civ. extraterestra vor sa emita.?Civilizatia extraterestra paianjen.Sunt cei condusi de satan.In unul din videourile de pe youtube care spui tu ca a cantat la conferinta ta ,apare o indianca cu 6 membre.E semnificatia civ. extr. paianjen.Lorin Fortuna o numeste civ. arahnidica tarantulara..Daca postezi asa ceva,nu sunt sigur dar imi da impresia ca esti unul de acela.E ce e mai rau din toata creatia.Poate ma insel.Din cate cunosc eu ei pe plasneta lor, au un corp cu 4 maini si 2 picioare.deci 6 membre.

    1. Am inteles acum.Multumesc!!! 🙂
      Daca asta simti vis a vis de mine…ca sunt cel mai rau din toata creatia…este foarte interesant 🙂
      Invata sa SIMTI…nu te va mai pacali nici o imagine, nici un videoclip, nici un „tovaras de drum”…SIMTE cu Inima

  4. Daniel, este minunat că postezi asemenea lucruri! Nu ar trebui să uităm nici de Mircea Eliade, dar, mai ales, de Nicolae Densușianu cu a sa mareață *Dacia preistorică*, cu subtitlul *Bibila românilor*…adevărate izvoare de istorie reală a nației noastre, dar și a umanității!

  5. Sunteti ………….fara cuvinte.Va urmaresc cu interes toate postarile.Ma bucur enorm ca mai suntem, si nu putini,cei care intr-adevar iubesc tara asta si neamul romanesc.Poporul nostru a trecut prin atatea incercari si inca se incapataneaza sa existe.Pace si lumina.

  6. daca Romania va avea o importantza speciala shi se pare ca va avea, acest lucru nu este un motiv de mandrie sau de bucurie, este o responsabilitate copleshitoare. Cu cat sunt mai multzi umeri pe care se poate purta cu ata va fi mai ushor de carat.
    Pt.Flavian, odata prins in mrejele planetei, unui suflet ii va fi foarte greu sa se incorporeze in alte regiuni ale universului. Daca nu imposibil. Ne facem treaba aici shi apoi putem pleca..:)
    Universul este un organism in plina transformare. Aflu ca modificarile genetice se produc intr-un corp in urma adunarii a unei sume de experientze shi de informatzii care ajunse la saturatzie produc transformare codului genetic. Aceasta transformare se produce prima data intr-o singura celula. In acea celula este un sambure unde ca intr-un laborator se fac pregatirile. Celula aceea am avut eu impresia ca se afla in inima organismului.
    Deci iata importantza planetei shi a semintzei ei. Poate ma inshel dar daca nu…Avem de lucru nu gluma. 🙂

    1. Multumesc pentru raspuns, ceva in genul asta asteptam si de la Dan, dar el nu m-a lamurit cu nimic. Stiu ca este greu sa te rupi de o anumita planeta odata ce ti-ai creat acolo karma, dar tot imi vine greu sa cred ca pe tot parcursul civilizatiei actuale m-am incarnat aici si doar aici, nu si in alte zone de pe glob. Responsabilitatea o accept, de fapt am acceptat-o probabil de cand m-am incarnat aici, eu cu mandria aveam o nelamurire.

      Auzisem si eu ca in ADN se regaseste secventa vietilor anterioare. Pe langa partea responsabila de caracteristicile corpului fizic se pare ca exista asa-zisa zona de „junk ADN” ce cuprinde toate experientele sufletului. Astfel ca in urma incarnarilor in diverse locatii din univers poti avea ADN-ul amestecat gen 70% siriusian, 20% pleiadian, 10% terran etc. Tocmai de aceea este amuzant sa te declari dac mandru din romania, avand un astfel de ADN.

      1. Flaviane, eu te sfatuiesc pe viitor, sa nu mai astepti sa primesti raspunsuri de la nimeni…pune osul la treaba si da-ti raspunsurile singur. 🙂
        In asta consta toata „smecheria” 🙂

      2. Draga Flavian,
        nu ashtepta raspunsuri de la nimeni, toate raspunsurile shi chiar de la intrebarile care nu le-ai pus se afla in tine. Daca vine de undeva e bine, dar trebuie sa shti ca nici ingerii shi nici maeshtrii inaltzatzi nu tzin in mana adevarul suprem. Cauta-l singur fara sa-l ashteptzi de la un Iisus, und Dalai Lama, un Adamus Sint Germain, sau etc. Pleaca singur in cautare shi cu altzii te pui doar de acord. Sau nu! 😆
        nimeni nu are in mana adevarul suprem!

      3. Pai intrebarea nu era legata de mine. Ca n-am pus eu mesajul privind lucrurile fantastice despre Romania. Deci mi se pare normal sa-l intreb pe cel care a venit cu aceste lucruri de ce a facut-o…

      4. Da-ti doua tesle…stii tu unde…si apuca-te de treaba. 🙂
        Nu te mai „buburuza” pe aici, ca-ti pierzi timpul aiurea.Spor in tot ceea ce faci si nu uita…descopera-te!!!

      5. pai, pai, tzuca-l tusha, nimic nu-i normal in lumea asta shi in univers la fel.- Ai imbulinat-o! 😆

      6. Eu de treaba mea m-am apucat de ceva ani buni. Iar acolo, cand cand cineva imi pune o intrebare legata de un articol, incerc sa-i dau o mana de ajutor si sa-l lamuresc. Prin raspunsuri detaliate, nu laconice. Ca altfel nu mai vad rostul schimbului de informatii. Daca aici deranjez cu intrebarile cand insist sa primesc un raspuns, imi cer scuze. N-o sa o mai fac…

      7. Bine 🙂
        O sa-ti dai tu seama mai incolo ce am vrut sa zic 🙂
        Deocamdata esti „mentalist” :))))))))]
        Fa ce simti…pe mine oricum nu ma deranjeaza.

      8. Flavian raspunsul este in tine , daca ai sti asta nu ai mai intreba asa vad ca ai citit ceva dar intelectul nu te ajuta sa citesti istoria ta , afla de la mine ca toti care sunt aici au fost doar aici de foarte multe ori ,rareori a fost cate o dispensa divina ca sa vina un suflet ce a fost si in alte parti ale universului , vrei sa evoluezi spiritual sa iti arzi karma , invatati lectiile tele personale si o sa evoluezi , intelectul ajuta dar foarte putin cand este vorba de evolutie spirituala

  7. Si eu ma incapatanez sa cred ca noi ca natie, mai avem inca multe de spus.Cum scriam intr-o postare anterioara,cand toata lumea se straduieste din rasputeri sa-ti arate o anumita directie,cu siguranta,trebuie sa te uiti si in directia opusa.Refuz sa cred ca o natie isi ignora propriul instinct de supravietuire(ca sa nu mai zic ca un neam cu o asa istorie, cu atat mai putin),si se autodistruge in mod deliberat,pentru ca mie asta mi se pare ca s-a intamplat in ultima vreme cu noi..Nu,e clar ca am fost „ajutati”, si inca cum?! Si cum de ceva vreme incoace toti vor sa ne arate cu degetul ca violatori,talhari,cersetori,exportatori de carne de cal pretins vita samd si uita ca tot noi luam si premii internationale la olimpiade,nu poti sa nu te gandesti de unde atata inversunare…Acum sa nu cadem nici in extrema cealalta,sa credem ca totul e roz,nici pe departe,dar nici cum incearca altii sa ne faca sa credem ca suntem.Sunt convinsa ca multi am preferat sa nu plecam din tara,pentru ca asteptam CEVA.Doar ca lucrurile au involuat atat de mult,incat pe buna dreptate,de multe ori devenim sceptici in asteptarea acelui CEVA.Cand eram copil si ma necajeam ca lucrurile nu ieseau intotdeauna asa cum mi-as fi dorit,bunica mea imi spunea sa ma linistesc ca ” n-a fost sa fie atunci”.Asa cred ca se intampla si acum, cred mai avem de lucrat cu noi insine ca sa se intample acel CEVA.Ca sa alergam,trebuie sa ne invatam sa ne tinem bine pe picioare:)).Asa ca dragilor,sa speram,sa avem rabdare si sa ajutam si noi implinirea sperantei!
    In alta ordine de idei,azi o fi vreo zi mai aparte,ca vad ca si eu, si persoane din jurul meu se confrunta cu anumite neplaceri fizice ca sa zic asa?
    Toate cele bune tuturor!

  8. Buna tuturor
    Intre 10.10.2012 si 11.11.2012, cu acord dat de sus am tinut cateva seminarii la mine in scoala cu tematica Romania – Anahata Romaniei si de atunci nu s-a mai vrut de sus sa continuu. Multe informatii le-am prelut din scrierile celui care se numeste Remer Ra(desi nu am vorbit personal cu dansul dar am inteles din scrieri ca ce a publicat poate fi folosit). Dar ceva din mine mereu mi-a soptit(sinele meu divin de care imi place sa-l ascult) imi spunea ca aici s-a creat omul si a inceput civilizatia, chiar inaintea Lemurienilor, si ca provin ca spirit din aceea civilizatie si ca am participat la tot ce a fost mai important pentru acest pamant sacru.Confirmari au aparut pe parcurs ca tot ce imi soptea inima/memoria mea ancestrala este adevarat. Am inteles treptat ca in fiecare roman nascut azi in Romania exista chei care decodifica cand vrea Doamne Doamne anumite cunoasteri/energii din acest spatiu si ca totul se desfasoara potrivit unui plan divin pe care noi il cunoastem la nivel de suflet dar care il constientizam cand vine momentul. Ce poate fi mai minunat si cum lucreaza Bunul Dumnezeu… totul este in noi dar este aflat/revelat de sus cand vrea „muschiul celor care ne au in grija” si pot intra unii in noi mental de la distanta(cum a incercat cineva azi noapte cand dormeam), dar afla si ei doar ce se vrea si le permite SEFUL!!!!
    Asa ca ne-am asumat o „misie” ca doar nu am venit degeaba si de fapt a venit momentul sa continuam de unde am ramas potrivit a ceea ce am primit sa implinim aici prin noi, cu noi si cand si cum vrea SEFUL111111 SO, LET IT BE11111 Cu mult drag Profa

    1. Apropo de intret fara acord,aseara am mers sa-l culc pe cel mic,si cand inchideam ochii ,in astral vedeam figuri de ETdin aceia gri cu ochi mari oblici negrii,(sigur nu au fost halucinatii),de 3 ori la fel,am gandit ca nu vreau sa iau legatura si am cerut protectia Numelui si sangelui domnului Isus si am facut crucea in minte,si nu au mai aparut,oare de ce??????????Dan e bine,e rau, nu stiu?????????

      1. De ieri de la orele 20-21 pana azi in jurul orelor 13 am fost vizitati si observati…cu voie sau faradevoie.Insa Maica Sfanta ne iubeste si ne-a aparat.Sa-i binecuvantam pe toti si sa le aratam Calea spre Lumina.

      2. Da confirm ora era 9:30,si acesta erea sentimentul de observare se uitauuuuuuuuuuuuu!
        Nu imi erea team ,doar ca nu stiam ce trebuie sa fac,si am facut ce am simtit atunci ,am cerut protectia. Iar astazi cand am venit de la serviciu, este 17:46 ,soarele este la apus darare o putere fantastica este o lumina pe strazi de nu poti conduce ,am facut ceva poze acum si am facut greseala sa ma uit insistent la soare pt ca este fparttttteeeee aproape parcai deasupra case;or vecinilor,si dupa nu mai puteam vedea,inchieam ochii si vedeam acel verde astral si in mijloc cu un albastru mirific,asta cam 2 min
        CEVA MIRIFIC SE PETRECE,NU STIU CUM ESTE IN ALTE ORASE,DAR AICI ESTE FABULOS.(CERUL).

  9. N-am apucat inca sa multumesc , nici tie si nici Ashtarei, pentru conferinta pe care ati organizat-o duminica, dar vreau s-o fac acum, din toata inima! M-am simtit extraordinar alaturi de voi si aceasta stare a continuat apoi pe tot parcursul zilei.
    De asemenea, tin sa multumesc si celorlalti prieteni din toata tara, pe care i-am simtit foarte aproape, am comunicat foarte usor si toate au venit de la sine, am avut placutul sentiment ca ne cunoastem dintotdeauna, ca suntem cu adevarat o familie! Imi doream ca aceasta conferinta sa nu se mai termine!
    Poate ca e momentul sa te gandesti sa organizezi mai des astfel de conferinte, pentru ca ne-ar fi de mare ajutor in aceste vremuri atat de agitate si cred ca s-ar crea un camp de energii foarte benefice si pentru noi si pentru tara noastra.
    Poate ca, participand in numar cat mai mare la aceste conferinte, mai dam si noi o mana de ajutor( poate mult mai mult decat ar face-o fiecare, separat !) la infuzarea cu energie a acestor meleaguri si a oamenilor ce traiesc aici, asta chiar daca , multi dintre noi (inclusiv eu) suntem inca novice, inca la inceput de drum, dar avem intentii si ganduri foarte curate.

    Va iubesc, dragii mei romani, oriunde v-ati afla voi !
    Ioana.

  10. asa e…din cate mai stiu si simt am fost primii pe mama Terra…Luana a trait si a nascut…altii au fost si inca sunt rautaciosi,invidiosi cu poporul protejat de Maica Sfanta,toti avem o misiune de indeplinit pentru ca trebuie sa terminam ce-am inceput…de-aceea sunt reincarnarile repetate…recunosc,nu am citit prea multe …dar cand simt ceva,simt! iar inzestrari nu are oricine si-atunci cand imi pica ceva din care-mi imbogatesc cunostiintele stiu ca acela-i momentul si ca asa era sa fie…nimic nu este intamplator,totu-i aranjat si ordonat de SEFUL

  11. Doamne, ocroteste-i pe romani !!!!
    Dane, nu ma pricep sa pun melodii pe blog, asa ca te rog pe tine sa postezi „Doamne, ocroteste-i pe romani”.
    Ori de cate ori ascult acest cantec, este absolut imposibil, sa nu-mi dea lacrimile si sa nu-mi faca „piele de gaina”, imi produce o emotie extraordinar de puternica.
    Nu stiu de ce, dar acest cantec atat de special pentru noi romanii, imi tot vine continuu in minte de cateva zile .
    Multumesc.
    Ioana

  12. Ca de obicei, am ascultat-o cu ochii in lacrimi ! Melodia asta, este ca un imn al romanilor de pretutindeni!
    Acelasi lucru este valabil si pentru melodia „Noi suntem romani”.
    Multumesc mult!
    Ioana.

  13. D0amne,ocroteste-i pe ROMANI!.D-ul Dan,spunea-i intr-un articol ca TREBUIE sa acordam atentie pe ceea ce SIMTIM,iar eu ca novice spun c-am asa:simtirea vine din inima si nu din mintea constienta.Toti care ACUM,AICI suntem pe acest teritoriu,fiecare avem MISIUNEA NOASTRA care face parte din marele plan divin.Nimic nu este intamplator.Important este sa ramanem uniti in aceste SIMTURI(energii) deoarece vor aparea,mai mult sau mai putin voalat si contestatari(stiu ei de ce!).Avem la indemana:rugaciuni, mantre,meditatii.Si mai in gluma,daca imi este permis,ar trebui sa lucram ca in sistem MLM,pentru a fi cat mai multi spre a ne ridica nivelul de vibratie al acestei natii.FITI BINECUVANTATI cu toti.Oricum VALUL A PORNIT,vrem sau nu vrem!.

  14. UITASEM ,SA VA POVESTESC VISUL MEU DE DUMINICA DIMINEATA,SE FACEA CA ERAM CU BAIETELUL MEU SI AM IESIT IN ORAS SI LUMEA PRIVEA SPRE CER SPUNAND ,AU VENIT ET,SI ATUNCI FIECARE A INCEPUT SA-SI PROTEJEZE CASELE,FAMILIILE,CAND AM ZIS CA AM CURATAT ORASUL,AM INTRAT LA MINE IN CASA ,SI USA S-A DESCHIS INTRAND O TENTACULA CARE A ATINS O PRIETENA,SI AM ZIS CINE A PUSO(ATINGEREA TE TRANSFORMA) E ALEGEREA EI,DAR AM MERS SI AM AJUTATO INCHIZAND USA.DE REGULA 2 3 ZILE SE PETREC PANA CA VISUL SA SE REALIZEZE. DUMNEZEU MA AVERIZAT IN VIS DAR NU AM STIUT SA INTERPRETEZ,ACUM AM INTELES,DUPA CE AM CITIT CE A ZIS DAN.MULTUMESC !dUMNEZEU SA TE BINECUVINTEZE PE TINE SI FAMILIA TA SI CEA DE PE BLOG PENTRU CA ASA MAI AFLAM CE NI SE INTAMPLA.

  15. Mai fratilor, treziti-va suntem toti fiii lui Dumnezeu si cu totii o sa ne intalnim cu Iisus Hristos la judecata particulara si apoi la cea Universala.

  16. Femurul (nu scheletul) găsit de Plopşor în Vâlcea are 2.000.000 ani vechime, nu sub 1.000.000 ani, cum zic evrei de la Academia DIN România, ca să fie mai „tânăr” ca rămăşiţele din Georgia şi nu mai vechi ca Homo Erectus din Africa…Ar da peste cap toată teoria globală cu „Mama Africa” ! Pe larg în cartea mea „Da.kia, Ţara Sfântă”.
    În nov. 1999, când scriam în premieră că Omenirea a fost CREATĂ în Har.deal – Casa/Grădina Domnului în limba dacilor, am fost ironizat sau ignorat. Ulterior, au apărut dovezi concrete în acest sens, inclusiv „familia” de la „Peştera cu Oase” de lângă Anina, cu cei mai vechi strămoşi ai omului actual. Dovezi pe care akad.e.micii încearcă să le ignore sau să le minimalizeze.
    Au fost două zone ale Creaţiei : Hardeal şi…Marea Neagră (nivelul apei mai jos cu câteva sute de metri; înspre V-NV, fâşie de 300 km locuibilă). Erau zone apărate de vânturile extrem de puternice. În plus, Cetatea Munţilor oferea, pe lângă protecţia împotriva gheţarilor de 3 km înălţime ce alunecau dinspre nord, şi sare de suprafa, fără de care nici o fiinţă nu poate trăi…V. iar „Da.kia, Ţara Sfântă”.
    Savanţi Nobel (începând cu Crick, descoperitor ADN) spun că viaţa a apărut într-un singur punct de pe Glob, extinzându-se apoi.
    Istorici evrei din diverse ţări au creat o Cabală prin care vor să impună o istorie unică a Omenirii, după interesele lor. Ea e trasată clar în „ISTORIA LUMII din Preistorie până azi” de Imanuel Geiss”(ALL Educational”, 2012). Pretind chiar că nu au existat şi nu există rase, deşi ei se consideră rasă aparte, a 5-a (semnul lor e steaua cu 5 colţuri, purtată de hicsoşi ca talisman, la gât)…

  17. @Flavian : Reptilienii sunt pe bază de sulf, „omuleţii cenuşii” din Orion, aliaţii lor – pe bază de siliciu. Deşi necesită condiţii mai restrictive, viaţa pe bază de carbon oferă o evoluţie de două ori mai rapidă ca cea pe bază de siliciu. Universul nu e nici infinit şi nici indestructibil, are o viaţă „limitată”(v. Brahma şi universurile pe le crează). Dacii ne transmit că Universul nostru are 19,2 md. ani vechime, savanţii de azi spun că doar 13,4. NASA a observat…poduri de stele pe o lungime de 300.000 ani-lumină create de civilizaţiile din centrul Universului ! E greu să ne închipuim la ce nivel au ajuns dar uşor să ne dăm seama că ştiu şi cât mai are Universul nostru de trăit…
    Terra se află în „centura vieţii”, locul cel mai favorabil din sistemul solar, acesta din Galaxie, Galaxia din Univers, cel puţin aşa pretind savanţii de pe Pământ. Fiind o planetă apoasă (acoperită de un strat de apă gros de 2 km înălţime), Terra era cea mai indicată pentru crearea vieţii pe bază de carbon. Suntem a 5-a încercare, ne spun miturile precolumbiene, iar toate au urmat acelaşi traseu. Deducem asta din…bujia cu vechime de 500 mil. ani.
    Reptilienii şi cenuşiii, condamnaţi la dispariţie, au încercat experimente cu oameni, creaţia originală, pentru a se încadra în program. Nu au reuşit, din moment ce „Greys” fac şi acum fertilizări de pământence şi recunosc că sunt pe ducă…Deci, caută să demonstreze că Omenirea e rea de la creare şi poate distruge sistemul solar…
    Până în 3000 îen, când a apărut planeta-navă Venus (împingând Terra iar aceasta planeta Marte,a zeilor ce supravegheau Creaţia), pe Pământ exista Epoca de Aur, fără războaie şi griji. Atunci au apărut semiţii (akkadieni, apoi assirienii – asasinii) şi războaiele, atrocităţile (trasul în ţeapă, lagăre etc)…Atunci s-a înregistrat şi o primă mare migraţie din Da.kia, după cea din 5500 îen (Potopul de la Marea Neagră).
    La 1500 îen a apărut şi Luna, o altă navă-planetă a reptilienilor, altă mare migraţie…
    După 3 războaie, taberele de zei En.lil/Zeus/Jupiter/IAHVE şi En.ki (Domnul Pământului)/Uranus+Mar.duk (Ducele Ram)/Ra(m)/Cronos/Saturn/Zal.moxe (Domnul Pământului) au primit interdicţia de a se mai implica în viaţa Creaţiei umane şi au continuat lupta prin intermediul oamenilor. Creaţi de Iahve, un „cenuşiu”, evreii au continuat acest plan de dominaţie a Terrei şi implicit asupra celor creaţi de pleiadeenii înalţi şi blonzi.
    Reîncarnarea succesivă e menită să ducă la evoluţia spiritului iar Terra este un experiment şi un loc de penitenţă pentru cei neevoluaţi. Deci, nu toate spiritele ajung pe alte planete !
    Pe aceste spirite a fost mereu o adevărată bătălie ! Să ne amintim de obiceiul semiţilor (v. fenicienii) de a oferi lui Molloch copii ai vârfurilor societăţii, până în 2 ani) sau de bucuria dacilor de a merge la Zalmoxe (făceau chef la înmormântare !).
    Spiritele înalte se reîcarnează la perioade mult mai mari (chiar şi 1.000 ani), deşi nu eo regulă, ceilalţi chiar şi la scurt timp. Cazuri în acest sens, în „Lumea de Dincolo” – vol. II.
    În general, amintirile din vieţi anterioare sunt blocate dar există şi excepţii (v. aceeaşi LD II).
    În ADN sunt „înscrise” atât vieţile anterioare, cât şi programul general al vieţii curente. Mai mult, în atmosfera Terrei putem găsi imagini cu tot ce s-a întâmplat pe planetă, de la naşterea ei. Cronovizorul Vaticanului a dovedit acest lucru, la fel şi o întâmplare din Polonia din anii ’70 : pe un televizor au apărut imagini de la o bătălie din Anglia sec. XIII !
    Din „Lumea de Dincolo” – vol. I, putem afla că multe spirite rămân pe Pământ şi sunt…reşcolarizate (duse să ridice sufletele celor decedaţi etc). Există totodată şi spirite înalte care se îngrijesc de evoluţia Omenirii în general sau chiar a spaţiului în care au trăit. Cei din vechime se temeau de spiritele străbunilor şi îi respectau…
    În concluzie, este cunoscută de milenii legătura celor vii cu străbunii. Cu atât mai mult cu locul în care a fost creată Omenirea !

  18. Te felicit Daniel pentru articol și cred că efortul tău este încununat de aprecierea celor care au accesat acest site. Mai mult cred că cineva de sus te îndrumă și susține. Să fi constant în căutări, lămuriri, accesarea de informații de dincolo și așezarea lor cât mai fidelă cu recepționarea.
    Nimic fără Dumnezeu. Amin.

    Romeo – Nicolae Ș + ASiIiVro

  19. de mai bine de 12 ani stiam aceste chestiuni dar nu se putea vorbi ptr.ca oamenii sunt cum sunt….cititi „viitor cu cap de mort”si veti afla mai multe.sunt enorm de multe secrete ascunse in biblioteca Vatican,dar nu se dau publicitatii(ar pica tot ce exista la ora actuala).sa auzim numai de bine…..

  20. Elucubratii si exaltare! De pecenegi, cumani, goti, vizigoti, ostrogoti, taifali, vandali, gepizi, avari, sciti, huni, slavi, tatari, turci etc., ati auzit ? Toti s-au perindat pe „plaiurile mioritice”, lasand cate putina samanta trofica pe unde au trecut. De aici si hiatusul din cronologia istoriei noastre, de aici si controversatele studii paleontologice , cu concluzii contradictorii, unele hilare chiar. De aici si tarele pe care le mostenim si care amprenteaza atat de pregnant istoria contemporana. De aici si procesul de tiganizare pe care il traim. Hai, mai bine, sa punem de-o „manea” pentru a reveni la realitate.
    Reproduc mai jos un comentariu al lui George Pruteanu, cu citate a caror veridicitate a fost confirmata de specialisti.

    (54-25.IV.1997) JUMĂTĂŢI (Herodot şi Guizot)

    Doamnelor, domnişoarelor şi domnilor, bună seara. Aş vrea să aduc în discuţie, în minutele care urmează, două vorbe spuse mereu doar pe jumătate. Nu mă refer la vocabule propriu-zise, reduse de un anume uz la 50%, de genul: juma-juma, proful, diriga etc., deşi ar merita şi acestea un comentariu, dar îl las pe altădată. E vorba de gînduri mai complexe, din care, printr-o rea obişnuinţă, se spune doar o bucată.
    Dacă bănuiţi că am în vedere dictoane din acelea din care se rostesc îndeobşte doar primele cuvinte (cum ar fi Sic transit… – pentru Sic transit gloria mundi, aşa trece gloria omenească; sau Cine sapă groapa altuia…, restul înţelegîndu-se de la sine) – ei bine, tot n-aţi ghicit. E în chestie ceva mai complex, cu bătaie mai lungă.
    S-o iau pe îndelete. Cred că ştiţi, nu se poate să nu ştiţi – încă din şcoală trebuie să-l fi auzit – un citat celebru din Istoriile lui Herodot, în legătură cu strămoşii noştri traci şi ramura lor geto-dacii. Vi-l reproduc încă o dată. Iată ce spune Herodot în Cartea a IV-a a istoriilor sale, în paragraful 93 (citez după ediţia de la Ed. Ştiinţifică, din 1961, traducerea fiind a Feliciei Vanţ Ştef):
    „Geţii (cărora romanii le vor spune daci) sunt cei mai viteji şi mai drepţi dintre traci”.
    Urmînd o sugestie a lui Adrian Marino, să mergem însă mai departe. Ajungem la Cartea a V-a. Ce zice Herodot acolo? La început, tot lucruri bune şi plăcute; citez din paragraful 3:
    „După indieni, neamul tracilor este cel mai mare; dacă ar avea o singură conducere şi ar fi uniţi în cuget, ei ar fi, după părerea mea, de neînfrînt”.
    Aici, însă, se termină jumătăţile care se citează de regulă spre a ne auto-flata. Să citim ce scrie istoricul de acum 2500 de ani mai jos:
    „Dar unirea lor e cu neputinţă şi nu-i chip să se înfăptuiască, de aceea sunt ei slabi”.
    Simţiţi cum bate pîrdalnicul de Herodot, din secolul 5 î.Cr., pînă în ziua de azi? Şi staţi, că n-aţi auzit încă toată cealaltă „jumătate”. În paragraful 6 al Cărţii a V-a, zice aşa, pardon:
    „La ei, la traci, trîndăvia este un lucru foarte ales, în vreme ce munca cîmpului e îndeletnicirea cea mai umilitoare; a trăi de pe urma jafului este pentru ei cel mai frumos fel de viaţă”.
    Nu prea ne mai place, aşa e? Şi dacă mai citim, tot în paragraful 6 din Cartea a V-a, că
    „La traci există următoarea rînduială: îşi vînd copiii pentru a fi duşi peste hotare”,
    chiar că, din lăudător al străbunilor, Herodot devine parcă primul „denigrator” (în slujba cine-ştie-căror agenturi) al neamului nostru şi al tranziţiei noastre dinspre of spre aoleu.
    Eu n-am timp să comentez, ci doar v-am supus judecăţii ambele jumătăţi ale observaţiilor sale nepărtinitoare.

    Să trec la cealaltă vorbă, care se spune şi ea de obicei trunchiată stupid. Nu e chiar fără legătură cu cea dinainte, deşi le despart zeci de secole. Mai ales după 1989, s-a putut auzi, în varii împrejurări, ideea că în societăţi ca a noastră, care au suferit un brusc proces de liberalizare, ar funcţiona o obsesie colectivă, ca un comandament unic, faimosul îndemn al omului de stat francez din veacul trecut, François Guizot: “Enrichissez-vous!” Îmbogăţiţi-vă!
    DAR e un fals! E doar o jumătate! Ministrul lui Ludovic Filip n-a dat acest sfat cu alură sălbatică: faceţi orice, nu ţineţi seama de nimic, călcaţi pe principii sau pe cadavre ca să puteţi dormi pe o saltea de bani! Nu! Nici vorbă! E absurd: Guizot, care era şi un fervent credincios protestant, deci avînd cultul străduinţei în suflet şi frică de Dumnezeu, nici n-ar fi putut propovădui aşa o grosolănie. Spusa sa întreagă, pe care vulgarizatorii ne-au transmis-o ciuntită, este:
    “Enrichissez-vous par l’épargne et le travail!”,
    adică “Îmbogăţiţi-vă prin buna chivernisire a banilor şi prin muncă!” E cu totul altceva.
    Împrejurările de atunci seamănă întrucîtva cu cele de acum: în 1843, cînd a spus Guizot aceste vorbe, în Franţa se punea problema ca populaţia să înceapă a-şi folosi drepturile politice şi sociale cucerite prin Revoluţie, pentru a o duce mai bine. Dar e incorect să i se atribuie înţeleptului demnitar şi istoric premisele capitalismului de junglă sau maidan care se practică masiv la noi.

    Vă salut cu cea mai tracică solemnitate.

    George PRUTEANU

    1. 1.George Pruteanu – un evreu care fura zacuscă şi ghidoane de biciclete şi care, ca alţi evrei, s-a gândit să ne înveţe limba română…Bună sursă ! 2. Herodot – contemporanii îl numeau „părintele minciunii”, la noi a ajuns ca „părintele istoriei”…Nu el scria că Zalmoxe ar fi fost sclavul lui Pitagora ? Dintr-o familie bogată, Herodot a fost urmărit, ca şi alţi greci ai vremii, de un gând : să şocheze auditoriul din Agora. De aceea, scrierile sale au şi multe fabulaţii. În general, sunt din auzite în ce-i priveşte pe geto-daci, pentru că nimeni nu avea curajul să treacă Dunărea, Oceanos Potamos, Fluviul Sfânt. Nici Darius n-a făcut-o, a ocupat doar Dobrogea. Primul care a îndrăznit, Alexandru, s-a rugat o noapte pe malul Dunării, să-l ierte…3. Grecii erau urmaşii pelasgo-tracilor şi încercau să-şi creeze o identitate proprie, renegându-şi strămoşii. Ca să aibă o theogonie, Hesiod a preluat, prin intermediul hittiţilor dobrogeni, theogonia sumeriană, din care a făcut…o varză. En.ki /E.A a devenit la el doi zei, Uranus şi Poseidon…În miturile iniţiale, Poseidon era Marele Zeu dar Hesiod l-a impus pe Zeus. Majoritatea zeilor Greciei Antice erau preluaţi de la traci, inclusiv Hera şi Apollo (la intrarea căruia se ridicau în picioare toţi zeii, în afară de Zeus). Frustrant, nu, pentru nişte greci care se vroiau buricul Pământului ?…4. Ce să fure tracii de la greci, când tracii aveau aur la care grecii nici nu visau ?! Care trândăvie ? Nu tot grecii lăudau popoarele trace pentru organizarea lor socială ? Proprietate în comun, terenuri lăsate să se odihnească (recomandate şi acum), judecători pedepsiţi cu moartea pentru sentinţe răuvoitoare etc. Dar nu Herodot ! Nu uitaţi : războiul Troiei a fost unul dus între traci, pentru interese comerciale : Dardanele/Hellespont, restul e…cancan…Iar Homer îi numea pe cei de la Dunăre „da.oi” (oi – plural) = divini. De unde Da.kia = Ţara Divină/Sfântă şi T.RA.kia = Ţara Tatălui (Zeului, de la theo) RA. Cu nişte fii trândavi şi jefuitori…ATENŢIE MARE LA MANIPULĂRI ŞI MANIPULATORI !!!!

Lasă un comentariu