Darurile Sfantei Treimi…

AVETI NEVOIE DE CURAJ SA FITI VOI INSIVA, copii curati al lui Dumnezeu, cei care il primesc si cei care il manifesta pe Dumnezeu, de-acum si pururea si-n vecii vecilor …..

IN ACEASTA CLIPA , IISUS HRISTOS aduce un dar pregatit special pentru tine, un dar care se afla in fata ta .

Este intr-o cutie mare, impachetat cu hartie care arata ca razele de luna pe suprafata sclipitoare a unui lac, si este legat cu o panglica tesuta tot din razele LUNII si ale SOARELUI.

IN ACEASTA CLIPA …Dezlegi panglica.
Deschizi cutia.
Dai la o parte hartia subtire si privesti la ce se afla in pachet, O MANTIE, tesuta din IUBIREA , LUMINA, PACEA, ARMONIA, INTELEPCIUNEA, FERICIREA SFINTEI TREIMI , din iubirea TUTUROR INGERILOR PREACURATI si tesuta cu fire de fericire si cu vise, fericirea ta si visele tale, tesuta special pentru tine.

Unele fire sunt facute din emotia pe care o simti atunci cand visele tale devin REALITATE. IN CLIPA ASTA VISELE TALE, SPRE BINELE TAU SUPREM, DEVIN REALITATE…

Alte fire sunt emotiile pe care le-ai simtit in trecut, in momentele sublime din viata ta.

Fiecare bucurie, ras, sarut si imbratisare este aici acum, fiecare moment tandru pe care l-ai impartasit cu ceilalti in trecut, si de acum inainte.

Fiecare moment in care ai fost in mod sanatos mandru si incantat de un lucru minunat pe care tu sau cineva drag tie l-a realizat sau infaptuit, fiecare moment de pace sufleteasca in care ai simtit cum constiinta ta se extinde la infinit, una cu infinitul, unica, si te-ai vazut cu adevarat asa cum esti, copil al unui Univers binevoitor, curat si nevinovat, binecuvantat cu iubire si indrumare.
Toate sunt aici, in aceasta mantie tesuta special pentru tine.

IMBRACI ACEASTA MANTIE chiar acum!
TE infasori in ea si te simti imbratisat/a cu aceasta bucurie, iubire si pace sufleteasca chiar acum in acest moment, oricare ar fi problemele din viata ta.

Nu este necesar sa astepti pana cand se intampla ceva ca sa simti toate aceste lucruri, le simti chiar acum: te infasori in aceasta mantie si lasi iubirea sa-ti deschida inima, si sa se arate pe fata ta, inflorind intr-un zambet fericit.
Chiar acum.
Pune-ti mantia ingerilor pe tine in fiecare dimineata.
Infasoara mantia strans in jurul tau si inspira bucuria vietii.
Simti cum toata ingrijorarea se scurge de la tine si este inlocuita cu o iubire profunda care se revarsa pentru tine, asa cum esti, in chiar acest moment.
Asculta cum canta ingerii atunci cand realizezi iubirea si grija lor, si relaxeaza-te in imbratisarea lor, cu incredere, stiind ca in tot timpul zilei ei vegheaza asupra ta.
Fa acest lucru in fiecare zi.
Permite-ti sa simti aceasta bucurie pe care o doresti, chiar acum.
Fa acest lucru si un miracol incepe treptat sa se manifeste in jurul tau, atat de subtil incat s-ar putea sa nu-ti dai seama de ce se intampla decat dupa ce a trecut ceva timp din acest an.
Fa aceasta, fii chiar tu aceasta, fii bucurie, pace si iubire, lumineaza in jurul tau cu aceste calitati in fiecare moment, si incetul cu incetul toate circumstantele din viata ta incep sa se transforme si sa se alinieze la energia pe care o transmiti in jur”.
Ah, si uite, mai este in pachet o carte postala de la ingerul tau :
„Cea mai simpla cale de a-ti indeplini visul este prin a-ti oferi darul fericirii, chiar acum”.
Nu e minunat?”

IN ACEASTA CLIPA SE BINECUVANTEAZA TOATE SUFLETELE AFLATE PE ACEASTA PLANETA DE LA REGNUL MINERAL, VEGETAL, ANIMAL, OM CU LUMINA, IUBIREA INTELEPCIUNEA SFINTEI TREIMI.
AMIN.

IN ACEASTA CLIPA , TOATA ENERGIA PROIECTATA PE TOATE SUFLETELE DE PE PLANETA DE LA REGNUL MINERAL, VEGETAL, ANIMAL, OM , DE LA DATA CREARII UNIVERSULUI SI PANA IN ACEASTA CLIPA SE BOTEAZA LUMINA, IUBIREA, INTELEPCIUNEA SFINTEI TREIMI SI SE TRANSFORMA IN LUMINA, IUBIREA , INTELEPCIUNEA SFINTEI TREIMI SPRE BINELE NOSTRU SUPREM , AL TUTUROR
AMIN

IN ACEASTA CLIPA , TOATE VIETATILE ACESTEI PLANETE SUNT BINECUVANTATE SI MILUITE SI MANTUITE DE DUMNEZEU
AMIN

IN ACEASTA CLIPA , OAMENII INVATA SA IUBEASCA
OAMENII IUBESC SHI INTELEG CARE ESTE ECHILIBTUL DINTRE LUMINA SI UMBRA LOR
TRAIESC IN LUMINA, PACE, IUBIRE SI ARMONIE
SFANTA TREIME II TINE IN BRATE.
AMIN.

SFANTA TREIME TINE IN BRATE INTREAGA CREATIE, PLANETA PAMANT CU TOATE SUFLETELE DE PE SUPRAFATA EI.

IN ACEASTA CLIPA , TOATE SUFLETELE CU TRUP SAU FARA DE TRUP DE PE PLANETA PAMANT SUNT BINECUVANTATE SI MILUITE SI MANTUITE DE SFANTA TREIME,
TOATE SUFLETELE, DE LA REGNUL MINERAL, VEGETAL, ANIMAL SI OM
MAMA PAMANT NE IARTA
SHI NE BINECUVANTEAZA PE TOTI.
2011 ESTE ANUL IUBIRII
ANUL PACII, AL ARMONIEI…….AL LUMINII DIVINE, AL INTELEPCIUNII, AL TOLERANTEI, AL BUNASTARII PE TOATE PLANURILE.

IN ACEASTA CLIPA, OAMENII INTELEG CA IISUS HRISTOS ESTE CALEA.
IISUS HRISTOS MANTUIE
SI MILUIESTE TOATE SUFLETELE CU TRUP SI FARA DE TRUP DE PE PLANETA PAMANT,
DE ACEEA A SI REVENIT
IN TRUP,
ASTA ESTE MISIUNEA LUI.

IN ACEASTA CLIPA , OAMENII SIMT IUBIREA LUI HRISTOS IN INIMILE LOR
OAMENII SIMT PREZENTA LUI IISUS HRISOS SI A SFINTEI TREIMI.
OAMENII IUBESC NECONDITIONAT
SHI REVIN LA SURSA.
OAMENII INTELEG CA SUNT STELE CULCUSHITE IN TRUPURI.
AMIN.

IN ACEASTA CLIPA , OAMENII SIMT SI CONSTIENTIZEAZA LA NIVELUL CEL MAI PROFUND AL FIINTEI LOR CA IISUS HRISTOS ESTE CALEA, ADEVARUL SI VIATA
AMIN

IN ACEASTA CLIPA , TOTI OAMENII RENASC
TOTI OAMENII SE TREZESC
SI INTELEG IUBIREA NECONDITIONATA, TOTI OAMENII , INDIFERENT DE RASA, RELIGIE, SEX , SI TOATE FIINTELE
II PRIMESC PE IISUS HRISTOS, PE DUMNEZEU TATAL SI PE MAICA DOMNULUI IN SUFLETUL LOR.

IN ACEASTA CLIPA, TOTI DEMONII, TOTI DRAGONII, TOATE FIINTELE MALEFICE, SUNT ADUNATE IN LEGIUNI SI TRIMISE IN UNIVERS ACOLO UNDE VREA DUMNEZEU TATAL.
AMIN

IN ACEASTA CLIPA, MAMA PAMANT NE IARTA SI NE AJUTA SA O INTELEGEM SI SA O PROTEJAM
TOTI OAMENII INTELEG CA SUNTEM UNUL,
CA SUNTEM INTERCONECTATI.

IN ACEASTA CLIPA, TOTI OAMENII SI TOATE FIINTELE, TOATE SUFLETELE CU TRUP SI FARA DE TRUP, SIMT SI VAD SI CONSTIENTIZEAZA PREZENTA SFINTEI TREIMI PE PAMANT.

IN ACEASTA CLIPA, TOATE SUFLETELE CU TRUP SI FARA DE TRUP INFLORESC CA NISTE FLORI DE LOTUS, IN LUMINA, IUBIREA, INTELEPCIUNEA, PACEA SFINTEI TREIMI.

IN ACEASTA CLIPA SI DE-A PURURI, OAMENII SUNT FERICITI, IUBESC, SUNT IUBITI, ARMONIOSI, VESELI, SE LEAPADA CU DESAVARSIRE DE TOATE GANDURILE MALEFICE.

IN ACEASTA CLIPA SI DE-A PURURI , PRIN TOATE FIINTELE DIN UNIVERS, PRIN UMBRA SI PRIN LUMINA LOR SE MANIFESTA SFANTA TREIME.

IN ACEASTA CLIPA , TOATE SUFLETELE DE PE PAMANT, CU TRUP SI FARA DE TRUP SUNT MILUITE SI MANTUITE DE IISUS HRISTOS, TOATE SUFLETELE DE PE PAMANT CU TRUP SI FARA DE TRUP CUNOSC CALEA , ADEVARUL SI VIATA, CONSTIENTIZEAZA PREZENTA SFINTEI TREIMI PE PAMANT, ISI INSUSESC LEGEA SFINTEI TREIMI
SI O RESPECTA IN TOTALITATE.

IN ACEASTA CLIPA, PACEA, IUBIREA NECONDITIONATA, ADEVARUL , INTELEPCIUNEA
VESELIA, BUCURIA, FERICIREA, ARMONIA, TOLERANTA SFINTEI TREIMI SUNT VALORILE CARE SE SADESC IN SUFLETELE CU TRUP SI FARA DE TRUP DE PE ACEASTA PLANETA.

TOATE PORTILE CATRE ANTICERURI DE PE PLANETA PAMANT SE INCHID SI SE SIGILEAZA CU LUMINA, IUBIREA, INTELEPCIUNEA SFINTEI TREIMI DE-ACUM SI PURUREA SI IN VECII VECILOR …AMIN

IN ACEASTA CLIPA, TOATE ENTITATILE MALEFICE, TOATE ENTITATILE BOLILOR, TOTI DEMONII, TOTI DRAGONII SI TOATE CELELALTE ENTITATI MALEFICE SUNT ADUNATE, IN LEGIUNI, SI SE TRIMIT IN UNIVERS, INTR-UN LOC SPECIAL AMENAJAT, UNDE CREDE DUMNEZEU TATAL
ACOLO, TOATE ACESTE ENTITATI SUNT PREGATITE SA INTELEAGA IUBIREA.
ACESTE SUFLETE SUNT TRANSFORMATE SA INTELEAGA IUBIREA SFINTEI TREIMI
PE PLANETA SCOALA.

PENTRU CA TOATE SUFLETELE DIN UNIVERS SA DEVINA IUBIREA, INTELEPCIUNE, PACEA, ARMONIA SFINTEI TREIMI.
AMIN

IN ACEASTA CLIPA PLANETA PAMANT ESTE SALVATA SI TINUTA IN MAINI DE SFANTA TREIME, DE DUMNEZEU TATAL, DE MAICA SFANTA SI DE IISUS HRISTOS.

PLANETA PAMANT CU TOATE SUFLETELE DE PE EA CU TRUP SI FARA DE TRUP ….DIN REGNUL MINERAL, VEGETAL, ANIMAL, OM SUNT LIBERE, TRAIESC IN LEGEA SFINTEI TREIMI SI APLICA LEGEA IUBIRII, LEGEA ADEVARULUI, LEGEA PACII, LEGEA OGLINDIRII SI A REZONANTEI
PE PLANETA PAMANT SE APLICA SI SE RESPECTA NUMAI LEGEA SFINTEI TREIMI.

IN ACEASTA CLIPA, PLANETA PAMANT ESTE SALVATA ,
TOATE SUFLETELE CU TRUP SI FARA DE TRUP DE PE PAMANT SUNT MANTUITE DE SFANTA TREIME.

IN ACEASTA CLIPA, O PLOAIE DE FLUTURI, DE FLORI SI STELE DE LUMINA CADE NECONTENIT DIN CER , SE DESCHID CERURILE SI INGERII ANUNTA SALVAREA INTREGII PLANETE.
AMIN.

PLOAIA DE LUMINA CURATA TOATE SUFLETELE CU TRUP SI FARA DE TRUP DE PE PLANETA PAMANT….SI SADESTE IN SUFLETELE CU TRUP SI FARA DE TRUP IUBIREA SFINTEI TREIMI.

TOATE SUFLETELE DE PE PLANETA PAMANT, DE LA REGNUL MINERAL, VEGETAL, ANIMAL, OM, RECUNOSC SFANTA TREIME SI APLICA DOAR LEGEA SFINTEI TREIMI.
AMIN

IN ACEASTA CLIPA, TOATE ENTITATILE DIN UNIVERS ASISTA LA SCHIMBAREA SUFLETELOR DE PE PAMANT SI AJUTA LA ACESTA SCHIMBARE IN LUMINA.

IN ACEASTA CLIPA, TOATE SUFLETELE DE PE PLANETA PAMANT SUNT CONECTATE LA TOATE ENTITATILE BENEFICE DIN UNIVERS CU CARE INTERACTIONEAZA, SPRE BINELE LOR SUPREM, AVAND PARTE DE TOATA CUNOASTEREA, TEHNOLOGIA SI EXPERIENTA LOR DE LA DATA CREARII UNIVERSULUI SI PANA IN ACEASTA CLIPA SI SE AJUTA RECIPROC, PENTRU RIDICAREA NIVELULUI INFORMATIONAL SI ENERGETIC.
AMIN

IN ACEASTA CLIPA, INGERUL CAZUT LUCIFER, IMPREUNA CU TOTI INGERII AFLATI IN SUBORDINEA LUI, INTELEG IUBIREA, DEVIN IUBIREA, INTELEPCIUNEA SFINTEI TREIMI .
SE INTORC LA IUBIREA SFINTEI TREIMI SI RECUNOSC SI TARIESC IN SPIRITUL SFINTEI TREIMI.

IN ACEASTA CLIPA, LUCIFER, SE TRANSFORMA INTR-UN INGER MINUNAT , ASA CUM A FOST CREAT LA INCEPUTURILE UNIVERSULUI.
AMIN
IN ACEASTA CLIPA, LUCIFER SI TOTI INGERII LUI ISI CER IERTARE DE LA SFANTA TREIME SI APLICA NUMAI LEGEA SFINTEI TREIMI DE-ACUM SI PURUREA SI-N VECII VECILOR, AMIN SI SHI PROPOVADUIESC IUBIREA, INTELEPCIUNEA, PACEA SFINTEI TREIMI INTRU VESNICIE.
AMIN

IN ACEASTA CLIPA, LUCIFER SI TOTI INGERII LUI , SUNT IERTATI DE SFANTA TREIME.
AMIN.

IN ACEASTA CLIPA TOATE SUFLETELE DIN IAD SUNT SALVATE, RIDICATE, IERTATE SI MANTUITE
TOATE SUFLETELE DIN IAD SUNT IMBRATISATE DE IUBIREA SFINTEI TREIMI, INTELEG IUBIREA SI TRAIESC IN SPIRITUL SFINTEI TREIMI.
AMIN.

IN ACEASTA CLIPA, TOATE SUFLETELE COPIILOR AVORATI DIN TOATA LUMEA, DE PE TOT PAMANTUL SE RIDICA IN LUMINA, IUBIREA INTELEPCIUNEA SFINTEI TREIMI, SUNT CURATATE SI MANTUITE SI BINECUVANTATE DE IISUS HRISTOS, DE MAICA SFANTA SI DE DUMNEZEU TATAL.
AMIN

IN ACEASTA CLIPA, TOT UNIVERSUL SARBATORESTE REVENIREA SUFLETELOR CU TRUP SI FARA DE TRUP LA SFANTA TREIME.

IN ACEASTA CLIPA , PLANETA PAMANT BENEFICIAZA DE SPRIJINUL TUTUROR ENTITATILOR DIN UNIVERS, DE-ACUM SI PURURESA SI-N VECII VECILOR, AMIN !
SUNTEM INTERCONECTATI !
NE AJUTAM DIN TOATE PUNCTELE DE VEDERE, SPIRITUAL, ENERGETIC, SUFLETESC, FIZIC.
AMIN

IN ACEASTA CLIPA, SUFLETUL MEU PERECHE SE INTOARCE LA MINE, IMPREUNA FORMAM SFERA PRIMORDIALA LA NIVEL SUFLETESC, SPIRITUAL, ENERGETIC, MATERIAL. SUNTEM UNUL, INVINCIBILI, INDESTRUCTIBILI, SUNTEM IUBIRE INFINITA.
PRECUM IN SUFLET SI SPIRIT ASA SI IN MATERIE PENTRU MINE SI SUFLETUL MEU PERECHE
SUNTEM INVINCIBILI, INDESTRUCTIBILI, PLINI DE IUBIRE SI LUMINA, SUNTEM O SFERA INFINITA SI IUBIREA NOASTRA IMBRATISEAZA INTREAGA PLANETA.
AMIN

IN ACEASTA CLIPA, SE REGASESC TOATE SUFLETELE PERECHE SI FORMEAZA SFERA PRIMORDIALA, INDIFERENT UNDE SE ALFA ELE IN UNIVERS, SPRE BINELE LOR SUPREM.

IN ACEASTA CLIPA, TOTUL ESTE IUBIRE, PACEA, ARMONIE, INTELEPCIUNEA SFINTEI TREIMI, DE-ACUM SI PURUREA SI-N VECII VECILOR, AMIN !

Sursa: Cretu Andreea

Publicat de

danielgaucan

Sunt un spirit liber.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s