INTEGRAREA NOILOR ENERGII…

De la Consiliul celor 12.(18 nov. 2011: channeler: Ann A.)

Hello, Ann. Aici Consiliul celor Doisprezece. Am venit să te salutăm și să mai schimbăm câteva “cuvinte”.

Vrem să vă asigurăm că înțelegem foarte bine cât de mult vă dă de furcă trecerea de la vechile energii la cele noi, care vă schimbă structura corpului vostru total. Constatăm că unii dintre voi au unele probleme de sănătate, au disconfort, insomnii, probleme de digestie, toate cauzate de aceste modificări structurale ale ființei voastre. Sunt stări pasagere de care veți scăpa, fără a rămâne cu sechele. Dimpotrivă, veți ieși din aceste încercări, mult mai adaptați noilor energii, cu un corp fizic, emoțional și mental fortificat, pregătit pentru a se încărca cu energiile subtile ale dimensiunilor superioare.

Sistemul vostru a fost întotdeauna mai sensibil la influențele energetice. Cînd sufletul vostru a îmbrăcat corpul fizic din această viață, pentru a se naște pe Pământ, a trebuit să treacă prin deosebite stări de stres, din cauza multiplelor provocări apărute încă din prima zi de viață. El s-a trezit într-un mediu aproape ostil și oricum diferit față de formula sa de viață cuprinsă în structura ADN. O atmosferă grea, plină de poluanți, cu destul de puțin oxigen dar cu o puzderie de bacterii, microbi și viruși, cu un conținut aproape nociv al laptelui matern (din cauze multiple în care trăiește mama). Mai apoi a trebuit să se adapteze unor alimente greu digerabile, să bea lichide nu foarte potabile etc.
In plus, a fost supus unui sistem educațional, în familie și în școală, de multe ori inadecvat și plin de interdicții, norme și cutume, niciuna care să răspundă adevăratelor nevoi ale sufletului și spiritului. Un adevărat bombardament s-a abătut asupra plăpândei ființe umane încă din primele momente de viață. Toate v-au supus ființa la presiuni enorme, din cauza cărora mulți au clacat.

Nu i-a fost deloc ușor sufletului să treacă de la starea de libertate de unde a venit, la închisoarea corpului material, din lumea dualității. In vremuri imemoriale, am trecut și noi prin aceste situații și, din acest motiv, ne permitem să vă spunem că suntem în cunoștință de cauză iar sfaturile noastre, ca frați mai mari, v-ar putea fi utile.

În ultimii ani, mulți dintre voi v-ați crescut conștiința și vibrația astfel încât măcar ați devenit mai conștienți de voi înșivă și de importanța acestui sfârșit de ciclu cosmic, care se încheie în această zonă a creației, în preajma lui 2012.

Probabil că vi s-a mai spus și de către alții că aveți posibilitatea de a vă apăra de energiile nocive, negative, care pot exista la un moment dat în zona în care vă aflați. Aceste energii se caracterizează prin vibrație sub nivelul acceptabil și pot să vă inducă stări dintre cele mai neplăcute, la nivelul unuia dintre corpurile voastre: fizic, emoțional și mental. Metoda este simplă și destul de eficientă: Imaginați-vă și vizualizați (cu ochii fizici închiși) cu vă formați un perete de lumină alb-strălucitoare și galben-aurie care vă înconjoară corpul și nu lasă să treacă sptre el energiile negative. Acest strat energetic va avea aproximativ forma unui ou.

Vă indicăm ca, dimineața la prima oră, înainte de a pleca de-acasă, să faceți acest exercițiu de imaginație, pe care să-l programați a vă proteja întreaga zi. În momentul când, în cursul zilei, aveți senzația de oboseală, de agresare a ființei voastre la nivel energetic, de stres, reveniți rapid la imaginea oului luminos din jurul corpului și veți constata că starea vi se îmbunătățește. Agresiunea energetică se produce mai ales în locurile aglomerate: stradă, stadion, magazine etc. (Nota C.M.: Aceeași metodă se utilizează și în cazurile când se fac încercări de vampirizare energetică asupra ființei noastre. Explicația este simplă și absolut reală, ea referindu-se la situațiile în care veniți în contact sau vă aflați în proximitatea unor oameni cu deficit de energie benefică, luminoasă. În general, aceste atacuri sunt involuntare și la nivel inconștient din partea celui care vă agresează energetic. Se întâmpla aceasta deoarece, atunci când două sau mai multe surse energetice, corpuri umane, se află in vecinătate, și au nivele de încăcare energetică diferită, calitativ și/sau cantitativ, apare tendința naturală de creare a unui circuit energetic prin care corpul cu deficit energetic preia de la cel care are în exces. În final, persoana care a cedat energie simte o stare de epuizare iar cea care a primit se înviorează.)

Infuzia de lumina care s-a produs la data 11/11/11 v-a crescut sensibilitatea în plan spiritual. Intr-un fel, se poate spune că energia Portalului din 11 nov. v-a conferit valențe noi (de fapt, vi le-a trezit pe cele adormite) astfel că vă puteți declara ca nou născuți. Această nouă sensibilizare energetică impune să aveți un comportament mai atent cu ființa voastră, atunci când vă aflați în zone de expunere mai mare. Astfel, dacă doriți să vă implicați în anumite manifestări (de protest, de exemplu), nu trebuie să o faceți la modul afectiv ci doar participativ, aceasta deoarece afectivitatea deschide larg porțile invitând pe oricine să pătrundă în câmpul vostru energetic pe care-l poate influența, într-un fel sau altul. Rămâneți detașați de toate evenimentele negative la care participați, cu sau fără voie.

Faceți alte alegeri ori de câte ori sesizați stări anormale de stres sau agresivitate. Fiecare ființă umană își are destinul său propriu, calea sa, pe care și-a ales-o înainte de a se naște, așa că nu vouă vă revine sarcina de a-i modifica condiția, decât doar atunci când simțiți la nivel de suflet că o anume faptă vă este destinată.

Nu uitați să vă protejați energetic ori de căte ori este necesar. Starea normală fiecărei ființe umane este cea a liniștii, păcii, impăcării și iubirii necondiționate dar nu a preluării bagajelor celorlalți.

Noi suntem Consiliul celor 12.

SURSA: http://lightworkers.org

(C.M)

Publicat de

danielgaucan

Sunt un spirit liber.

3 gânduri despre „INTEGRAREA NOILOR ENERGII…”

  1. Noi,Omenirea,abia am inceput sa studiem ABC-ul spiritualitatii si ne bucuram fascinati de cate ori descoperim posibilitatile oferite de o litera noua.In fine,cred ca primim ceea ce suntem pregatiti sa primim.

  2. Din pacate este un haos mare,tuturor le este frica de ce va veni,sint putini oameni pe care ii simti energetic si poti comenta aceste noi subiecte ,ar fi bine ca aceasta frica generalizata sa dispara si totul sa se reaseze dar cind se va-ntimpla acest lucru????Multumesc pt. informatiile f. interesante primite.

  3. Draga Lacramioara,Universul a pus atata incredere si frumusete in tine si tu asa il rasplatesti?Cu frica si lipsa de incredere?Ajuta la ceva frica asta?Uite,eu am vazut candva un curcubeu atat de minunat si mi s-a parut viata atat de perfecta incat nu voi uita niciodata senzatia asta. Dumnezeu ne vorbeste printr-un astfel de limbaj.Noi,oamenii,complicam lucrurile.Iubim mai mult problemele decat simplitatea adevarului.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s