COMUNICAT IMPORTANT – REPTILIENII PASESC IN IUBIREA SI LUMINA CRISTICA!

Dragii mei,

Sunt obligata sa va scriu aceste randuri pentru ca nu mai doresc sa cititi mesajele pentru romani, deoarece nimic din ceea ce este scris acolo nu mai este valabil in acest moment.
In urma atacurilor repetate asupra noastra, despre care v-am scris in acele mesaje, Federatia Galactica a decis debarcarea pe Pamant. Actul debarcarii nu putea fi desavarsit decat prin rezolvarea unor probleme intermediare.
Prin actiunile sale pline de intelegere si compasiune, Federatia Galactica a ajutat civilizatia reptiliana sa descopere ce este aceea „IUBIREA”. Vorbim aici atat despre entitatile aflate aproape de Pamant, cat si despre cele de pe planeta lor. Le-a fost activata si deschisa chakra inimii, complet inchisa si blocata initial, iar acest lucru s-a intamplat pentru ca si reptilienii doreau aceasta, dar nu stiau cum sa acceseze si sa implineasca o astfel de dorinta.
Bunul Dumnezeu a gasit o modalitate de implinire a acestui vis, printr-o conlucrare grandioasa, astfel incat azi, putem declara fara rezerve: REPTILIENII AU INTRAT PE POARTA IUBIRII SI A LUMINII CRISTICE. Informatia care ni s-a servit atata amar de vreme, ca spirite reptiliene, incarnate in anumiti oameni, conduc aceasta lume, este o minciuna sfruntata, in spatele careia le-a fost caldut sa se ascunda de fapt, catorva elemente pamantene, scaldate in namol si ingenuncheate in fata banului si a puterii. Reptilienii le-au servit de-a lungul timpului, ca niste servitori umili, in speranta ca va veni acea zi cand vor fi invatati ce este Iubirea. Asta este ce li s-a promis la schimb si nu au primit niciodata. Dar cand Dumnezeu a considerat ca a sosit vremea, le-a daruit ceea ce ei au asteptat, dar nu de la cine s-au asteptat.
Pe viitor se vor face toate demersurile de includere a reptilienilor in cadrul Federatiei Galactice, ca Fiinte aflate in slujba Luminii in acest Univers. Costumele lor au fost inlocuite, din negre in violet. Pe piept, in partea stanga poarta acum ca emblema, o inima.
Misiunea Federatiei Galactice nu s-a incheiat aici, deoarece s-a pornit un program similar raportat la civilizatia pamanteana, astfel incat nici un suflet sa nu se piarda. Aceasta este Voia lui Dumnezeu, sa fie salvat si talharul de pe cruce, sa fie salvat si ultimul suflet de pe aceasta planeta, indiferent de ce ar fi facut pana acum. Nu ne putem mira, deoarece stim cu totii prea bine ca din punctul de vedere al Tatalui Ceresc, noi toti suntem copiii Sai, noi toti suntem Scantei Divine, venite aici la Scoala Vietii si pe toti ne iubeste la fel. Singurul lucru care face diferenta este ca noi nu primim si nu intoarcem iubirea Sa la fel.
Pentru cei „prieteni” cu intunericul, le transmit pe acesta cale, ca in acest moment, cel mai indicat lucru este sa-si intoarca fetele catre Lumina si Iubirea lui Cristos. Bunul Dumnezeu nu le mai accepta alta cale, dar isi deschide bratele sa ii primeasca in casa Sa, indiferent ce ar fi facut pana acum.
In acest moment, toti cei care au cea mai mica intentie de a executa vreun ritual satanist, de unul singur, sau in grupuri, sunt monitorizati de Intreaga Ierarhie Divina (toate Cetele Ingeresti ale Sfintei Treimi, Sfinti, Maestri Inaltati), de catre Federatia Galactica si nu in ultimul rand, de cei mai noi prieteni ai planetei Pamant, reptilienii. Pana acum au fost monitorizati oamenii de lumina, acum sunt in vizoare cei din latura cealalta. Orice actiune rea, indreptata asupra spiritelor semenilor lor, va fi blocata inca din start. Cei ce au incercat acest lucru in ultimele doua zile, pot confirma tot ceea ce va spun acum.

Catre oamenii de lumina ai poporului roman, fac un indemn acum:

„TRIMITETI IUBIREA VOASTRA CATRE TOTI CEI AFLATI IN INTUNERIC, FACETI RUGACIUNI SA LE FIE ELIBERATE SUFLETELE SI SA FIE INTOARSE IN IUBIREA SI LUMINA LUI DUMNEZEU! ACESTA ESTE PLANUL DIVIN AL SFINTEI TREIMI. RUGANDU-NE PENTRU EI, NE ELIBERAM IN ACELASI TIMP SI PE NOI DE SUB INFLUENTELE ACTIUNILOR LOR.
TRIMITETI IUBIREA VOASTRA TUTUROR CELOR AFLATI IN LUMINA SI CELOR CE AU PASIT IN LUMINA DE CURAND, SA LE FIE CALAUZITI PASII, SA POATA INFAPTUI FARA PIEDICI PLANUL DIVIN!
HAIDETI SA FACEM DIN PLANETA NOASTRA O PLANETA A LUMINII SI A IUBIRII!
HAIDETI SA NE CASTIGAM SI NOI, PE MERIT, LOCUL IN CADRUL FEDERATIEI GALACTICE!
HAIDETI SA DEMONSTRAM LUMII INTREGI, CACI CU ADEVARAT POPORUL ROMAN ARE MISIUNE SPECIALA IN PROGRAMUL DE CRESTERE SPIRITUALA A INTREGULUI PAMANT!
BUNUL DUMNEZEU SA NE AJUTE PE TOTI SI SA NE BINECUVANTEZE!”

PACE SI IUBIRE!

 

Sursa: http://tristar77.blogspot.ro/

Publicat de

danielgaucan

Sunt un spirit liber.

5 gânduri despre „COMUNICAT IMPORTANT – REPTILIENII PASESC IN IUBIREA SI LUMINA CRISTICA!”

  1. iar chestia asta cu „In acest moment, toti cei care au cea mai mica intentie de a executa vreun ritual satanist, de unul singur, sau in grupuri, sunt monitorizati de Intreaga Ierarhie Divina (toate Cetele Ingeresti ale Sfintei Treimi, Sfinti, Maestri Inaltati), de catre Federatia Galactica si nu in ultimul rand, de cei mai noi prieteni ai planetei Pamant, reptilienii” este o mare minciuna. Pe ce lume traiesti fato. Daca ai avea astfel de conexiuni cu Divinitatea, ai fi stiut si care sunt „fii Satanei” care sunt tot mai puternici. Ai stii cu adevarat care este menirea si ce inseamna Templul lui Solomon, dar cel mai bine ai stii cine este ANTICHRISTUL!! Voi astia cu „paranormalul” sunteti paralel cu totul. Masoneria isi face „treaba” foarte bine, in vazul vostru, iar voi dati mesaje de tot rahatul. Iti spun ca, dupa ce vei termina misiunea care ti-au dictat-o (tu esti una dintre marionetele lor) te vor distruge. Iar parerile tale da rau vor fi tardive.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s