Energiile de Ascensiune ale Lunii Noiembrie

novJamye Price
26 Oct 2017 

Pentru luna Noiembrie mi-a fost arătată o energie foarte frumoasă a Ascensiunii. Areon, Consiliul Lyran al Timpului, o numește Re-învigorarea. Are multe nivele de semnificație, dar în general este o unificare în interiorul fiecărui individ și apoi se întăresc legăturile de Iubire, și apare și Lumina Iubirii din interior. Imaginile spirală pe care le-au detaliat ulterior în mesajele lor, vor explica mai departe acest lucru.

Ascensiunea Este Internă mai Întâi

În acest an al Suveranității împuternicite, s-a pus un accent deosebit pe trecerea de la interior și pe pregătirea din împuternicire a unei conexiuni mai strânse în exterior. Acesta este nucleul acestor timpuri ale Ascensiunii; trecem de la cea de-a treia densitate la a patra densitate, ceea ce reprezintă un grad mai mare de legătură conștientă cu aspectul non-fizic al Vieții.

Din cauza interacțiunii conștiente cu aspectele non-fizice ale Vieții, a patra densitate se concentrează mai mult pe podul subtil al comunicării – gândurile și emoțiile. Este nevoie de mai multă claritate a intenției în interacțiune.

A patra densitate, sau a patra și a cincea expresie dimensională, obligă speciile spre tărâmul interior, care este domeniul suveran. Nu puteți controla lumea exterioară, dar puteți controla tărâmul interior al reacției. Este nevoie de practică și de vindecare. Acesta este motivul pentru care autenticitatea și îngrijirea voastră sunt importante, așa că mai degrabă permiteți tărâmului vostru interior să se vindece decât să îl controlați cu evitare.

Evoluția celei de a patra densității sporește interacțiunea cu tărâmul invizibil, iar discernământul devine primordial. Prin urmare, este importantă împuternicirea, puterea interioară care menține sinele în legătură cu întregul.

Acest flux de împuternicire este o stare naturală de dezvoltare a unei specii. Ea a ales Reînvigorarea deoarece suntem ființe infinite care au “fost deja asta”. Deși voalul uitării vine cu experiența fizică a Pământului, ni-l amintim în interiorul acestui context. Noi re-învățăm să lăsăm iubirea să domnească.

Energia lui Noiembrie – 11

Unsprezece reprezintă măiestria dualității. Reflecția este reflectată, este o poartă spre trialitate. Acest noiembrie este încorporat în energia lui 10 (2017), un nou nivel începe din nou și din nou. Aici ne rotim cu o reflectare a harului sau a fricii, cunoașterea transformării necunoscutului este aproape.

Necunoscutul învăluie, interiorul dezvăluie. Înfășoară, desfășoară, sporește excitarea. Șarpele, păcatul – decepția afară sau înăuntru. Convingerea este înțelegerea înțelepciunii, căutați indiciile. Viața dă viață, oferindu-vă energii necondiționate de a le folosi. Ce veți alege?

Noiembrie are o energie specială în acest an. Puterea poate fi invizibilă, poate fi o provocare pentru unii. Dar pentru cei care navighează cu pasiune, acea călătorie va merita! Pentru mulți, va fi o fabuloasă convingere pentru mai multă iubire, pe măsură ce ne rotim în nou.

(Pentru cei ce primesc newsletter-ul meu, voi face o activare gratuită pe 11.11)

Spirala Crește

Areon a transmis mesaje despre spirală în multe feluri în ultimul timp, deoarece este o structură de bază a experienței noastre și este importantă pentru această conjunctură în care suntem. Trăim într-o galaxie spirală, pe un pământ ce se rotește, care se învârte împreună cu un soare care menține multe planete în rotație. De la nucleul protonului, până la fluxul uriaș al galaxiei noastre și mai mult decât asta, noi ne rotim.

Ei au spus că pentru o vreme vom vedea o mai mare polarizare în lume, chiar și în interiorul Lucrătorilor în Lumină. Vedem acest lucru amplificat în multe feluri (energiile din august au informații suplimentare despre acest lucru), iar spiralele se află în centrul acestei situații.

Spirala creează o separare.

Aparatura de laborator cunoscută sub denumirea de centrifugă este utilizată pentru a separa lichide de diferite densități, separă componentele chimice care nu sunt legate puternic. Ne aflăm într-o perioadă de rotație crescută a spiralei (tipul strâns) spirală care se rotește atât de repede încât ceea ce nu este puternic în noi, este agitat și scos afară.

Iubirea este o legătură puternică. Frica nu este.

Spirala creează, de asemenea, o legătură puternică a densităților compatibile.

Așa cum Areon vorbește despre acest aspect al evoluției noastre, experimentăm o grăbire ce transformă fiecare individ într-o ființă mai puternică, mai unificată (sau opusul devine evident).

În acest timp de creștere a “rotației” (înțeleasă ca având mai multe straturi!), Este important să mergeți în interior. Pe măsură ce viteza spiralei crește, rezistența fizică devine mai dificilă – oamenii trebuie să ia o decizie.

Mergând cu fluxul vostru și întărind legăturile voastre de iubire este mai mult sprijinit în acest moment.

Rezumat

Noiembrie vă va invita să vă concentrați impulsul de Iubire și să vă amplificați fluxul energetic. Este tema repetată a Ascensiunii, rotație la un nou nivel.

Spirala adună rezonanță și respinge slăbiciunea într-o legătură care este mai compatibilă. A fi conștient, transformă slăbiciunea în puterea care dorește să fie.

Faceți asta cu propria voastră viață, cu atenția și alegerea voastră. Faceți acest lucru în lumea subtilă, cu rezonanța voastră care curge în viață și rugăciunile voastre atrag fluxul subtil al omenirii. Forța pasivă, deși invizibilă, este legătura care creează forma. Noiembrie sporește această convingere pe măsură ce spirala se amplifică la înălțimi mai mari.

A Iubi sau a nu Iubi, asta este munca. Ce vă constrânge. Ce constrângeți. Cu ce ​​creșteți. De ce este sănătos să vă separați. Verificați videoclipul lunar pentru câteva exerciții pentru a lucra cu acest lucru, iar transmisia Limbajul Luminii este un suport puternic pentru transformare.

Să aveți un Noiembrie uimitor – salutări pentru Re-învigorarea Măiestriei voastre!

https://jamyeprice.com

∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞
Photo credit: Pinterest
Mesajul poate fi postat doar dacă este păstrat in intregime și sunt incluse numele autorului, sursa mesajului și linkul către
https://inaloveworld.wordpress.com
Mulțumesc.
Manuela@inaloveworld ❤
∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞ ∞

Publicat de

danielgaucan

Sunt un spirit liber.

4 gânduri despre „Energiile de Ascensiune ale Lunii Noiembrie”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s